geçmiş olsun canım , Allah şifa versinkızlar bat 8 ocaktı test yaptim o gün silik çıktı 11nda yapılan beta 61 çıktı. 12lekelenme sonucu hastaneye gittiğimde 24 çıktı. 18nde yani dün gittiğimde 2,65e düşmüş. nasıl sizce düşüş? 13nde kanama başladı o tarihi adet gibi kabul ettim bende bakalım nasıl olcak adet düzenim.
ben de coraspirin içiyorum , 100 mg , doktora sordum adette kulanayım mı diye , o da düşük dozda kullanıyorsun , yumurtaya zarar vermez dedi ama forumda birçok yerde okudum adette kullanmayan çokShinSeGi canım sende coraspirini içiyordun sanırım yumurtlama sonrasi mi başlıyoruz onu içmeye ?
Adetim bitti benim dün. Sanki burada konuşmuştuk diye hatırlıyorum bunu afet döneminde kullanmayın yumurtaya zarar verebilir diye. Ne olur ne olmaz çatlamadan sonra iceyim ben demi. Sağol canım.ben de coraspirin içiyorum , 100 mg , doktora sordum adette kulanayım mı diye , o da düşük dozda kullanıyorsun , yumurtaya zarar vermez dedi ama forumda birçok yerde okudum adette kullanmayan çok
saol canımgeçmiş olsun canım , Allah şifa versin
Tamam canım bnde bi ara alıp başlarim. Yumurta kalitesi ile ilgili muhabbeti senle mi yapmıştık geçen??Salliala adet bitince başlıyorum bende tekrar adet olana kadar içiyorum. adetliyken içersem kani sulandirdigi icin adeti de arttiriyor
Salliala adet bitince başlıyorum bende tekrar adet olana kadar içiyorum. adetliyken içersem kani sulandirdigi icin adeti de arttiriyor
Tamam canım bnde bi ara alıp başlarim. Yumurta kalitesi ile ilgili muhabbeti senle mi yapmıştık geçen??
Tersi kalmış aklımda yarın hemen alayım barievet senle yaptik sanki öyle bi muhabbet. benim doktor coraspirin yumurtaliklara giden kan akışını arttırdığı için yumurta daha kaliteli oluyor dedi
her yolu deniyozTersi kalmış aklımda yarın hemen alayım bari
Adet bitince başlanılıyor canım sende al
ben onu 1 ay denedim ama cok kilo yapcak diye korkup diğer ay bıraktımKizlar bal corek otu tarçın kullananlar var mı gece yatmadan birer kaşık yesek diyorum ? Ne olur ne olmaz şifa bulanlar olmuş. Aslında adetin 2. Günü baslaniyirmus ama ben başlayacağım yine de.. Yumurtlamaya kadar kullanılıyor sanırım bu da.
1 kaşıktan birşey olmaz yaaben onu 1 ay denedim ama cok kilo yapcak diye korkup diğer ay bıraktım
Kizlar bal corek otu tarçın kullananlar var mı gece yatmadan birer kaşık yesek diyorum ? Ne olur ne olmaz şifa bulanlar olmuş. Aslında adetin 2. Günü baslaniyirmus ama ben başlayacağım yine de.. Yumurtlamaya kadar kullanılıyor sanırım bu da.
ben onu 1 ay denedim ama cok kilo yapcak diye korkup diğer ay bıraktım
Bende bu ara kiloya dikkat ediyorum aslında ekmek yemiyorum yürüyüş yapıyorum filan. AC iken 50.3 tok iken 51.9 nasıl oluyor anlamıyorum kendimi hiçben daha önce denemiştim
ay pek fena bi tadı vardıçörekotunu çektirmiştim çünkü ben
acı acıııı nasıl yakıyordu
ama şifa niyetine içmiştim
faydasını gördüm mü hayır tabiki
ama sen bana bakmabana bişey yaramadı hamile kalmak için her koca karı ilacı bitki ot vs yaptım
ben zaten ilaçlar yüznden 3 kilo aldım
acayip yağlandı göbeğim falan
bide göbekten kan sulandrıcı iğne vuruyorum
beceremiyor muyum neyim hep morarıyor vurdugum yerler
iyiki yağlanmış diyorum bide dümdüz olaydı hepten zorlanacakmışım
yrndan itibaren eczaneye gidip vurdurtcam artık
Bende bu ara kiloya dikkat ediyorum aslında ekmek yemiyorum yürüyüş yapıyorum filan. AC iken 50.3 tok iken 51.9 nasıl oluyor anlamıyorum kendimi hiçiğne kendin nasıl vuruluyorsun canım ya bi git hem yanlış yaptığın birsry var mı yok mu bi sorarsin gösterirler tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?