Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Deri altında filan mi kaldı ki acaba. Yok yok git sen ne olur ne olmaz... Kilo işi sorun benimde eşim uyuz o konuda kendi göbeğine bakmadan bana laf atıyor

Deri altında filan mi kaldı ki acaba. Yok yok git sen ne olur ne olmaz... Kilo işi sorun benimde eşim uyuz o konuda kendi göbeğine bakmadan bana laf atıyor

evet benm eşimde sorun yapıyor
evlendiğimde 48 kiloydum şuan 58 olunca göze batıyor haliyle
İNŞALLAH bebiş olurda can boğazdan gelesiye yerim gönlümce ohh olsun

aaa demekki erkeklerin genel yapisi öyle. benim eşim bebek olsun diye ses etmiyo ama bebekten sonra beni kilo verme kampina sokacak

benimde gonal f yaparken hafif hafif morarmisti göbeğim. sen kendin yapma cidden en iyisi

benimde gonal f yaparken hafif hafif morarmisti göbeğim. sen kendin yapma cidden en iyisi

canım gonal f ler hiç morartmadı onda problem yok
bu kan sulandırıcı clexane iğne bide dediğim gibi 2cm çapında morluklar ve kapkara
kimyasal gebelikte de morartmıştım böyle ve 20gün sonra anca geçmişti
yrn eczaneye vurdurcam artık böyle bende acı çekiyorum

aaa demekki erkeklerin genel yapisi öyle. benim eşim bebek olsun diye ses etmiyo ama bebekten sonra beni kilo verme kampina sokacak

ayy dimi dimi benim kociş de diyor şu aşılama bi belli olsun
spora başlıcaz, diyete başlıcan diyo
daha çocuk olmadan bu kdr şiştin bide olsa ne olacak halin diye söyleniyo
bende diyorum bi hamile kalayım bak gör nasıl yicem şişcemmm
öyle atışıyoz iştee

Akıntı daha çok kafama takıldı parça parça garip. Öyle yapışkan akışkan değil. Aynı köle gibi . çok da geliyor. Acaba gereksiz foliküller mi eriyor
benimde adete yakın öyle çok akintim oldu. canim östrojenin yükseliyor heralde o bulanti ishal akinti yapıyormuş. östrojen yükselmesi yumurtalar büyüyor demektir. dikkat etde çatladığı günü kaçırma

Adet bitince başlanılıyor canım sende al bu ay güzel şeyler olsun ne oluuuir.

Evde olması lazım bakiim.biseyde yapmak bistemiorm ya unutmak için bi de yorgunluk bıkkınlık gibi.amaaan olursa olur diorm yani arada.Öyle bakalm nasip içerim belki

Benmde adet bitio gibi ama.mesir macunu gibi şeyleri de hiiic sevmem.yapip ta icemesezsm o da günah ziyan olur.bakiim ona da usenmezsem yaparım inşallah

Cnmcm benmde annem kan iğnesi vuruluodu kalçadan.dediğin gibi mor mor olmuştu.klinikte vuruluodu hemde.hemsireler deriyle et arasında kalio ondan böyle oluo dediler.dusta falan sürekli masaj yap ılık suyla dediler.biraz uzun zaman kaldı tabi.belki öyle de olablr ama sen yine de git sor.senin ilacn farklı tabi

Kisslar nasilsnz
Bugün yasadklrmi arkadsima doktoruma sordurdm.ovu.dn sonraki 10.gün.bat a 5 gün kala lekelenme basladgni ve lekelenme basladktn 8 gün sonra kanama basladgni bunun normal mi die öğrenmek istedm.doktor keşke gelseymis yine düşük yapmış olablr demiş.nasip tabi
Belki ogrenmemem daha hayirlydi.İnşallah öyle bi durum yoktur.Şubat n ilk haftası endokrine kontrole gitcm inşallah değerlerim normaldr.İnşallah artık hepimiz için herşey çok güzel olur

İnşaallah değildir işte bu yüzden önce kan tahlili bence.. Çünkü tekrarlama olursr neden araştırılması lazım..

İnşallah her şey normal çıkar canım dediğin gbi güzel sonuçlanır. İnsan ne çok stres oluomş istrr istemez 2 gün feci baş ağrısı mide bulantısı ne yesem çıkarıom redmen şişliğim indi eridim çok zormuş bitsin de kurtulalım inş

canım bgn de hava çok soguktu eczaneye gidemedim
kendim vurdum yine ama çok şükür bu sefer sorun olmadı
eşim de diyor ben yaparım sana ama yok dedim sen yapamazsın kıyamazsın bana sonra hepten canım acır dedim
iğneden hemen sonra ovmayın diyorlar ozmn da morluk oluyormuş canım
baya da uzun kalıyor gerçekten kapkara oldugu oldugu için morluk yeşillik sarılık derken anca geçiyor
bebeğim olsun sağlıklı olsunda ben morluguda iğnenin acısınada katlanırım yapcak bişey yok

canım benim yeniden düşük yapmış olabileceğin sonuçta bir varsayım ,
yani inşallah öyle bişey olmamıştır
çünkü idrar testi yapmıştın diye hatırlıyorum yanlış miyım
benim eskiden bi kere bi parça düşmüştü reglimde
korktum dr a gittim b hcg yaptı ve dediki eğer düşük olsaydı değerin 0,1 çıkmazdı dedi dr
ne derece dogrudur bilemem tabi ama
içini ferah tut arkadaşım inşallah bu ay bizim ayımızdır
herpimiz ekim annelerinde kasım annelerine taşınırız
agustos annelerine heveslenip hemen yazmıştım bişeyler erknden veda etmiştim sonrada
bu sefer daim olsun inşallah mutluluklarımız

Kaç gün kaldı canım senin test yapmana ??

İnşaallah değildir işte bu yüzden önce kan tahlili bence.. Çünkü tekrarlama olursr neden araştırılması lazım..

Doğru diosn cnm ama inşallah olmamstr olduysa da bilmemem daha hayrlidr.İnşallah bi daha yasamadn bebislrmze kavusuruz.ama bi daha leke olursa gitcem inşallah hemen.

İnşallah cnmcmm.bilio msn bende bir sismistim gobegim kocamandi.su an kilom aynı ama göbek gitti elhamdülillah.kimyasalda da olmuştum.ondan da hamile olablcgmi düşünmüştüm.hayırlısı inşallah sağlıklı bir belirti olarak o sislikleri yaşarız en yakın zamanda

Doğru diosn cnm senin iğnen farklıdr.bilir kişilere danışmak lazım.
İdrar testi yaptım cnm hiç çıkmadı.ondan bende kan vermeye gitmedm.değer idrar testinde çıkacak kadar yukselmeden de dusebilio ya o da kimyasal oluo.ama ben de dediğin gibi temmuz annelrne yazmstm.erken veda ettim.ondan idrarda görmeden.hatta idrarda bikac gün görmeden doktora gitmeyi düşünmüodm.nasip inşallah bundan sonra sağlıklı gebelkler yaşarız hep bikac kere

Kaç gün kaldı canım senin test yapmana ??
ü

nasipse 30 ocakta yapıcam canım
inşallah o zamana kdr kırmızılar gelmezse

hımm o da dogru ama bence değildir yaa sen içini ferah tut canım benim
yeni ay yeni umutlar inşallah
ekim kasım aralık annelerinde daimi oluruz inşallah
takvimizi de yaparız
ben takvim de yapmamıştım bi netleşsin öyle yaparım diye

aaa hadi yaa. zaten normalde o kadar erken lekenme olmasi ilginç. oldu da düşük yaptiysan bile demekki sağlıklı bebek değildi yine uzme canini... ama sen yine butun hormonlara vitaminlere minerallere baktir gitmisken. D vitamini, çinko, demir, B 12 bunlar cok önemliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…