Deri altında filan mi kaldı ki acaba. Yok yok git sen ne olur ne olmaz... Kilo işi sorun benimde eşim uyuz o konuda kendi göbeğine bakmadan bana laf atıyorevet canım bebiş olmazsa diyete başlıcam bende
eşimde farketi kilo aldıgımı dedim ya şişecem bebekten ya incelcem bebeksizlikten dedim
gönlümden geçen tabiki bebiş olsunda dogumdan sonra verilir kilo
valla canım gidiyorum gösteriyolar hastanede de gösteriyolar ama yok olmuyo
2 cm çapında falan kapkara oluyo bide öyle hafif morlukda değil
evet cnm ishal yapiyor. ama bu iyiye işaret bence :)ShinSeGi canım klomen kullanırken ishal oldu mu sana da ? Bugün kötü oldum baya zorladı beni. Bi de afederisn beyaz parçalı köle gibi akıntı var. Az da değil öyle hani. Yapışkan yada uzayan birşey değil
Deri altında filan mi kaldı ki acaba. Yok yok git sen ne olur ne olmaz... Kilo işi sorun benimde eşim uyuz o konuda kendi göbeğine bakmadan bana laf atıyor
aaa demekki erkeklerin genel yapisi öyle. benim eşim bebek olsun diye ses etmiyo ama bebekten sonra beni kilo verme kampina sokacakDeri altında filan mi kaldı ki acaba. Yok yok git sen ne olur ne olmaz... Kilo işi sorun benimde eşim uyuz o konuda kendi göbeğine bakmadan bana laf atıyor
benimde gonal f yaparken hafif hafif morarmisti göbeğim. sen kendin yapma cidden en iyisievet canım bebiş olmazsa diyete başlıcam bende
eşimde farketi kilo aldıgımı dedim ya şişecem bebekten ya incelcem bebeksizlikten dedim
gönlümden geçen tabiki bebiş olsunda dogumdan sonra verilir kilo
valla canım gidiyorum gösteriyolar hastanede de gösteriyolar ama yok olmuyo
2 cm çapında falan kapkara oluyo bide öyle hafif morlukda değil
benimde gonal f yaparken hafif hafif morarmisti göbeğim. sen kendin yapma cidden en iyisi
aaa demekki erkeklerin genel yapisi öyle. benim eşim bebek olsun diye ses etmiyo ama bebekten sonra beni kilo verme kampina sokacak
Akıntı daha çok kafama takıldı parça parça garip. Öyle yapışkan akışkan değil. Aynı köle gibi . çok da geliyor. Acaba gereksiz foliküller mi eriyorevet cnm ishal yapiyor. ama bu iyiye işaret bence :)
benimde adete yakın öyle çok akintim oldu. canim östrojenin yükseliyor heralde o bulanti ishal akinti yapıyormuş. östrojen yükselmesi yumurtalar büyüyor demektir. dikkat etde çatladığı günü kaçırmaAkıntı daha çok kafama takıldı parça parça garip. Öyle yapışkan akışkan değil. Aynı köle gibi . çok da geliyor. Acaba gereksiz foliküller mi eriyor
İnşaallah öyle olsun canımbenimde adete yakın öyle çok akintim oldu. canim östrojenin yükseliyor heralde o bulanti ishal akinti yapıyormuş. östrojen yükselmesi yumurtalar büyüyor demektir. dikkat etde çatladığı günü kaçırma
Adet bitince başlanılıyor canım sende albu ay güzel şeyler olsun ne oluuuir.
Kizlar bal corek otu tarçın kullananlar var mı gece yatmadan birer kaşık yesek diyorum ? Ne olur ne olmaz şifa bulanlar olmuş. Aslında adetin 2. Günü baslaniyirmus ama ben başlayacağım yine de.. Yumurtlamaya kadar kullanılıyor sanırım bu da.
ben daha önce denemiştim
ay pek fena bi tadı vardıçörekotunu çektirmiştim çünkü ben
acı acıııı nasıl yakıyordu
ama şifa niyetine içmiştim
faydasını gördüm mü hayır tabiki
ama sen bana bakmabana bişey yaramadı hamile kalmak için her koca karı ilacı bitki ot vs yaptım
ben zaten ilaçlar yüznden 3 kilo aldım
acayip yağlandı göbeğim falan
bide göbekten kan sulandrıcı iğne vuruyorum
beceremiyor muyum neyim hep morarıyor vurdugum yerler
iyiki yağlanmış diyorum bide dümdüz olaydı hepten zorlanacakmışım
yrndan itibaren eczaneye gidip vurdurtcam artık
İnşaallah değildir işte bu yüzden önce kan tahlili bence.. Çünkü tekrarlama olursr neden araştırılması lazım..Kisslar nasilsnz
Bugün yasadklrmi arkadsima doktoruma sordurdm.ovu.dn sonraki 10.gün.bat a 5 gün kala lekelenme basladgni ve lekelenme basladktn 8 gün sonra kanama basladgni bunun normal mi die öğrenmek istedm.doktor keşke gelseymis yine düşük yapmış olablr demiş.nasip tabi
Belki ogrenmemem daha hayirlydi.İnşallah öyle bi durum yoktur.Şubat n ilk haftası endokrine kontrole gitcm inşallah değerlerim normaldr.İnşallah artık hepimiz için herşey çok güzel olur
İnşallah her şey normal çıkar canım dediğin gbi güzel sonuçlanır. İnsan ne çok stres oluomş istrr istemez 2 gün feci baş ağrısı mide bulantısı ne yesem çıkarıom redmen şişliğim indi eridim çok zormuş bitsin de kurtulalım inşKisslar nasilsnz
Bugün yasadklrmi arkadsima doktoruma sordurdm.ovu.dn sonraki 10.gün.bat a 5 gün kala lekelenme basladgni ve lekelenme basladktn 8 gün sonra kanama basladgni bunun normal mi die öğrenmek istedm.doktor keşke gelseymis yine düşük yapmış olablr demiş.nasip tabi
Belki ogrenmemem daha hayirlydi.İnşallah öyle bi durum yoktur.Şubat n ilk haftası endokrine kontrole gitcm inşallah değerlerim normaldr.İnşallah artık hepimiz için herşey çok güzel olur
Cnmcm benmde annem kan iğnesi vuruluodu kalçadan.dediğin gibi mor mor olmuştu.klinikte vuruluodu hemde.hemsireler deriyle et arasında kalio ondan böyle oluo dediler.dusta falan sürekli masaj yap ılık suyla dediler.biraz uzun zaman kaldı tabi.belki öyle de olablr ama sen yine de git sor.senin ilacn farklı tabi
Kisslar nasilsnz
Kaç gün kaldı canım senin test yapmana ??canım bgn de hava çok soguktu eczaneye gidemedim
kendim vurdum yine ama çok şükür bu sefer sorun olmadı
eşim de diyor ben yaparım sana ama yok dedim sen yapamazsın kıyamazsın bana sonra hepten canım acır dedim
iğneden hemen sonra ovmayın diyorlar ozmn da morluk oluyormuş canım
baya da uzun kalıyor gerçekten kapkara oldugu oldugu için morluk yeşillik sarılık derken anca geçiyor
bebeğim olsun sağlıklı olsunda ben morluguda iğnenin acısınada katlanırım yapcak bişey yok
canım benim yeniden düşük yapmış olabileceğin sonuçta bir varsayım ,
yani inşallah öyle bişey olmamıştır
çünkü idrar testi yapmıştın diye hatırlıyorumyanlış miyım
benim eskiden bi kere bi parça düşmüştü reglimde
korktum dr a gittim b hcg yaptı ve dediki eğer düşük olsaydı değerin 0,1 çıkmazdı dedi dr
ne derece dogrudur bilemem tabi ama
içini ferah tut arkadaşıminşallah bu ay bizim ayımızdır
herpimiz ekim annelerinde kasım annelerine taşınırız
agustos annelerine heveslenip hemen yazmıştım bişeyler erknden veda etmiştim sonrada
bu sefer daim olsun inşallah mutluluklarımız
İnşaallah değildir işte bu yüzden önce kan tahlili bence.. Çünkü tekrarlama olursr neden araştırılması lazım..
İnşallah her şey normal çıkar canım dediğin gbi güzel sonuçlanır. İnsan ne çok stres oluomş istrr istemez 2 gün feci baş ağrısı mide bulantısı ne yesem çıkarıom redmen şişliğim indi eridim çok zormuş bitsin de kurtulalım inş
canım bgn de hava çok soguktu eczaneye gidemedim
kendim vurdum yine ama çok şükür bu sefer sorun olmadı
eşim de diyor ben yaparım sana ama yok dedim sen yapamazsın kıyamazsın bana sonra hepten canım acır dedim
iğneden hemen sonra ovmayın diyorlar ozmn da morluk oluyormuş canım
baya da uzun kalıyor gerçekten kapkara oldugu oldugu için morluk yeşillik sarılık derken anca geçiyor
bebeğim olsun sağlıklı olsunda ben morluguda iğnenin acısınada katlanırım yapcak bişey yok
canım benim yeniden düşük yapmış olabileceğin sonuçta bir varsayım ,
yani inşallah öyle bişey olmamıştır
çünkü idrar testi yapmıştın diye hatırlıyorumyanlış miyım
benim eskiden bi kere bi parça düşmüştü reglimde
korktum dr a gittim b hcg yaptı ve dediki eğer düşük olsaydı değerin 0,1 çıkmazdı dedi dr
ne derece dogrudur bilemem tabi ama
içini ferah tut arkadaşıminşallah bu ay bizim ayımızdır
herpimiz ekim annelerinde kasım annelerine taşınırız
agustos annelerine heveslenip hemen yazmıştım bişeyler erknden veda etmiştim sonrada
bu sefer daim olsun inşallah mutluluklarımız
üKaç gün kaldı canım senin test yapmana ??
Doğru diosn cnm senin iğnen farklıdr.bilir kişilere danışmak lazım.
İdrar testi yaptım cnm hiç çıkmadı.ondan bende kan vermeye gitmedm.değer idrar testinde çıkacak kadar yukselmeden de dusebilio ya o da kimyasal oluo.ama ben de dediğin gibi temmuz annelrne yazmstm.erken veda ettim.ondan idrarda görmeden.hatta idrarda bikac gün görmeden doktora gitmeyi düşünmüodm.nasip inşallah bundan sonra sağlıklı gebelkler yaşarız hep bikac kere
aaa hadi yaa. zaten normalde o kadar erken lekenme olmasi ilginç. oldu da düşük yaptiysan bile demekki sağlıklı bebek değildi yine uzme canini... ama sen yine butun hormonlara vitaminlere minerallere baktir gitmisken. D vitamini, çinko, demir, B 12 bunlar cok önemliymişKisslar nasilsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?