Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Sakiniz inşaallah sıkıntı yok demi ben yapmıştım sildim... O da ayrı zor tabiî. Off hatırlamıyoruz getirmiyiruz aklımıza çağırıyoruz kötü şeyleri

Benim b12 155lerde idi. İğne oluyorum şimdi ayda 1 e düştü. Ve geçen tahlilde baktirdim 400lerde idi bu arada benim gittiğim doktora folik asitim bitti ne önerisini dedim 3 aydır kullanıyorsan gerek yok dedi

Sakiniz inşaallah sıkıntı yok demi ben yapmıştım sildim... O da ayrı zor tabiî. Off hatırlamıyoruz getirmiyiruz aklımıza çağırıyoruz kötü şeyleri

pozitif pozitiffffff evrene pozitiffff enerji yaymak istiyorummmmmmmm
enerjim banada pozitif pozitif dönsün inşallah
30 una da bişey kalmamış valla billa
sömestr tatilinde ailem gelick yanıma inşallah aile boyu mutluluk olurrrrr

Benim b12 155lerde idi. İğne oluyorum şimdi ayda 1 e düştü. Ve geçen tahlilde baktirdim 400lerde idi bu arada benim gittiğim doktora folik asitim bitti ne önerisini dedim 3 aydır kullanıyorsan gerek yok dedi

canım benim gebelikte bakıldı 200kusurdu
dr um alt sınıra yakın dedi
bi iğne verdi adını unuttum
2 günde 1 vuruldum ilk kutuyu
ikinci kutuya geçemeden düşük oldu bıraktım işte iğneyi
ve sonrasında b12 test yaptım 1300 kusur çıktı
dr bu değer sana yaza kdr yeter iğneyi kes dedi
dedim kestim zaten
folik asite gelince ben 5 yıldır belli dönemlerde bıraktım ettim
ama hiç uzun süre ara vermedim
ne olur olmaz diye ,

Ay inşaallah ne güzel olur :) benim 5 tane her gün , 5tane haftada 1, 5 tane de ayda 1 verdi doktor 3 kutu kaldı 3 tanecik iğne. Şimdi düşündüm de yine de çok yükselmemis mi benim değer

Ay inşaallah ne güzel olur :) benim 5 tane her gün , 5tane haftada 1, 5 tane de ayda 1 verdi doktor 3 kutu kaldı 3 tanecik iğne. Şimdi düşündüm de yine de çok yükselmemis mi benim değer

canım benim iğnemin içinde de 5 tane vardı günaşırı kullandım işte 4 tane mi ne vuruldum
ve 200 den 1300 lere çıktı b12 değerim
şimdi kaç oldu bilmiyorum tabi
sen hergün iğne mi vuruluosun ? iğnenin adı ne peki ? ben anlamadım nasıl kulandıgını

Dodex. Aynıdır büyük ihtimal. Benim 3 kutu idi. İlk kutu hergun 1 er tane oldum. 2. Kutu haftada 1 , 3. Kutu da ayda 1 vuruluyor. Uzun bir tedavi baya dahiliyede verdiler bana bunu. Eylülden beri kullanıyorum yanı. 12 igneden sonra sadece 400lere çıkabilmiş baya ilginç geldi simdi düşününce.. Neyse buna da şükür yine de kendimi daha iyi hissediyorum :)

evet canım aynı iğne benimkide birden fazla yükselmiş
sanırım bu iğnenn ayarı kaçık 400de üst sınıra yakın bi deger canım
düşmediği sürece sıkıntı yok canım.

evet canım aynı iğne benimkide birden fazla yükselmiş
sanırım bu iğnenn ayarı kaçık 400de üst sınıra yakın bi deger canım
düşmediği sürece sıkıntı yok canım.
Üst sınır 900 kız çok gariptir ki ben et süt yumurta balık peynir yoğurt sebze çerez meyve herşeyi tüketen biriyimdir. Ama yine de böyle bu değer napalim :)

sağlık ocagındakinde 600 kusur
hastanedeknde 900 kusur
ee ozmn bilemedim ben

Bende cnm takvimi yapamamstm nasip dediğin gibi en yakın zamanda inşallah daimi takvimlrmz olur

Bana da garip geldgi için aklıma takiliodu biliosn ondan sordurdm.normal değilmiş ama bi de uzun süre yani 8 gün kanama başlamaması da belki normal gelmedi.önümüze bakiorz inşallah artık.Ben o degerlrme nasıl baktircm ama endokrinoloji bakar mydi.hemde endokrin mart basiyms kontrolm.

Allah Allah ilk defa öyle diyen doktor duydum.şimdi hamile bile kalsan ilk 3 ay dvm etmen lazım.ne garip doktor.b12 çocukta falan mi eksiklk yapio ya da tutunmasnda.benm b12 düşük olablr çok unutkanlgm var.kapının üstünde anahtarı unutup hastaneye gitmiştim geçen günbilmiorm belirti mdr ama genel olarak vardı zaten hatta bana çevremde diolardi b 12 ne baktır die

Bir ilişkisi olup olmadığını bilmiyorum ben başka sebeplerden dolayı baktırmıştım b12 ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…