Sakiniz inşaallah sıkıntı yok demiü
nasipse 30 ocakta yapıcam canım
inşallah o zamana kdr kırmızılar gelmezse
hımm o da dogru amabence değildir yaa sen içini ferah tut canım benim
yeni ay yeni umutlar inşallah
ekim kasım aralık annelerinde daimi oluruz inşallah
takvimizi de yaparız
ben takvim de yapmamıştım bi netleşsin öyle yaparım diye
Benim b12 155lerde idi. İğne oluyorum şimdi ayda 1 e düştü. Ve geçen tahlilde baktirdim 400lerde idiaaa hadi yaa. zaten normalde o kadar erken lekenme olmasi ilginç. oldu da düşük yaptiysan bile demekki sağlıklı bebek değildi yine uzme canini... ama sen yine butun hormonlara vitaminlere minerallere baktir gitmisken. D vitamini, çinko, demir, B 12 bunlar cok önemliymiş
Sakiniz inşaallah sıkıntı yok demiben yapmıştım sildim... O da ayrı zor tabiî. Off hatırlamıyoruz getirmiyiruz aklımıza çağırıyoruz kötü şeyleri
Benim b12 155lerde idi. İğne oluyorum şimdi ayda 1 e düştü. Ve geçen tahlilde baktirdim 400lerde idibu arada benim gittiğim doktora folik asitim bitti ne önerisini dedim 3 aydır kullanıyorsan gerek yok dedi
Ay inşaallah ne güzel olur :) benim 5 tane her gün , 5tane haftada 1, 5 tane de ayda 1 verdi doktor 3 kutu kaldı 3 tanecik iğne. Şimdi düşündüm de yine de çok yükselmemis mi benim değerpozitif pozitiffffff evrene pozitiffff enerji yaymak istiyorummmmmmmm
enerjim banada pozitif pozitif dönsün inşallah
30 una da bişey kalmamış valla billa
sömestr tatilinde ailem gelick yanıma inşallah aile boyu mutluluk olurrrrr
Ay inşaallah ne güzel olur :) benim 5 tane her gün , 5tane haftada 1, 5 tane de ayda 1 verdi doktor 3 kutu kaldı 3 tanecik iğne. Şimdi düşündüm de yine de çok yükselmemis mi benim değer
Dodex. Aynıdır büyük ihtimal. Benim 3 kutu idi. İlk kutu hergun 1 er tane oldum. 2. Kutu haftada 1 , 3. Kutu da ayda 1 vuruluyor. Uzun bir tedavi baya dahiliyede verdiler bana bunu. Eylülden beri kullanıyorum yanı. 12 igneden sonra sadece 400lere çıkabilmiş baya ilginç geldi simdi düşününce.. Neyse buna da şükür yine de kendimi daha iyi hissediyorum :)canım benim iğnemin içinde de 5 tane vardı günaşırı kullandım işte 4 tane mi ne vuruldum
ve 200 den 1300 lere çıktı b12 değerim
şimdi kaç oldu bilmiyorum tabi
sen hergün iğne mi vuruluosun ? iğnenin adı ne peki ? ben anlamadım nasıl kulandıgını
Dodex. Aynıdır büyük ihtimal. Benim 3 kutu idi. İlk kutu hergun 1 er tane oldum. 2. Kutu haftada 1 , 3. Kutu da ayda 1 vuruluyor. Uzun bir tedavi baya dahiliyede verdiler bana bunu. Eylülden beri kullanıyorum yanı. 12 igneden sonra sadece 400lere çıkabilmiş baya ilginç geldi simdi düşününce.. Neyse buna da şükür yine de kendimi daha iyi hissediyorum :)
Üst sınır 900 kızevet canım aynı iğne benimkide birden fazla yükselmiş
sanırım bu iğnenn ayarı kaçık400de üst sınıra yakın bi deger canım
düşmediği sürece sıkıntı yok canım.
Üst sınır 900 kızçok gariptir ki ben et süt yumurta balık peynir yoğurt sebze çerez meyve herşeyi tüketen biriyimdir. Ama yine de böyle bu değer napalim :)
Boşversağlık ocagındakinde 600 kusur
hastanedeknde 900 kusur
ee ozmn bilemedim ben
Boşver
ben deeee.. bosverrrboooşşşverrrr #aşkyenidenmukaddesizliyosan eger bu repliğe bayılıyorum
ü
nasipse 30 ocakta yapıcam canım
inşallah o zamana kdr kırmızılar gelmezse
hımm o da dogru amabence değildir yaa sen içini ferah tut canım benim
yeni ay yeni umutlar inşallah
ekim kasım aralık annelerinde daimi oluruz inşallah
takvimizi de yaparız
ben takvim de yapmamıştım bi netleşsin öyle yaparım diye
aaa hadi yaa. zaten normalde o kadar erken lekenme olmasi ilginç. oldu da düşük yaptiysan bile demekki sağlıklı bebek değildi yine uzme canini... ama sen yine butun hormonlara vitaminlere minerallere baktir gitmisken. D vitamini, çinko, demir, B 12 bunlar cok önemliymiş
Benim b12 155lerde idi. İğne oluyorum şimdi ayda 1 e düştü. Ve geçen tahlilde baktirdim 400lerde idibu arada benim gittiğim doktora folik asitim bitti ne önerisini dedim 3 aydır kullanıyorsan gerek yok dedi
sağlık ocagındakinde 600 kusur
hastanedeknde 900 kusur
ee ozmn bilemedim ben
Bir ilişkisi olup olmadığını bilmiyorum ben başka sebeplerden dolayı baktırmıştım b12 ye.Allah Allah ilk defa öyle diyen doktor duydum.şimdi hamile bile kalsan ilk 3 ay dvm etmen lazım.ne garip doktor.b12 çocukta falan mi eksiklk yapio ya da tutunmasnda.benm b12 düşük olablr çok unutkanlgm var.kapının üstünde anahtarı unutup hastaneye gitmiştim geçen günbilmiorm belirti mdr ama genel olarak vardı zaten hatta bana çevremde diolardi b 12 ne baktır die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?