- 8 Nisan 2021
- 122
- 62
- 13
- Konu Sahibi neguzelbirben
-
tüp bebek tedavisi görürken kimysal gebelik oldu bende de olumsuz sonuçlandı 2 ay sonra kendiliğin den gebe kaldım
kimyasal gebelikte herhangi bir işlem yapıldı mı adet olmanı mı bekledintüp bebek tedavisi görürken kimysal gebelik oldu bende de olumsuz sonuçlandı 2 ay sonra kendiliğin den gebe kaldım
herhangi bir işlem yapılmıyor regli olmayı bekliyorsun vucut kendiğinden atıyor sağlıklı emriyo olsaydı eğer tutunurdu demekki sağlıksızmış hiç üzülme canımkimyasal gebelikte herhangi bir işlem yapıldı mı adet olmanı mı bekledin
Gebelik ihtimalim var korktum acıkcasıBende bişey sormak istiyorum, vajinusmusdum atlattım balayı sistit denilen bişey olmuşum idrarımda yanma oluyor dr gittim bana antibiyotik verdi ama ben 4-5 kere bildiğim hamile kalma yüksek günlerde ilişki yaşadım. Ve bugün doktoru aradım antibiyotik içiyim diye (doktorla paylastım cocuk istediğimizi) asistanı sorup arıycanı söyledi smdi hastaneyi aradım doktor cıkmıs napmam lazım içsem mi ilacı ? Bilgisi olanlar cevaplasın lütfen..
gebelik kesin değilse yani testte çıkmadıysa kese gözükmediyse regline daha süre var sa iç bebek yokki ortada ayrıca sistit yani idrar yolu enfeksiyonun varsada tutunmuyor zaten bebekGebelik ihtimalim var korktum acıkcası
Test istedi yarın sabah sağlık ocağında yaptırıcam regl 8 gün var. İçmi diyorsungebelik kesin değilse yani testte çıkmadıysa kese gözükmediyse regline daha süre var sa iç bebek yokki ortada ayrıca sistit yani idrar yolu enfeksiyonun varsada tutunmuyor zaten bebek
Hadi ya cok sağ ol canım .herhangi bir işlem yapılmıyor regli olmayı bekliyorsun vucut kendiğinden atıyor sağlıklı emriyo olsaydı eğer tutunurdu demekki sağlıksızmış hiç üzülme canım
benim regl 5 gün gecikti canım ama kimyasal cıktı işte beta giderek düştüregline 8 gün varken gözükmezki gebelik
Bence kullanma ne olur olmaz bekle sen sorayım demiş asistan da emin değil sonuctaAyni cumleyi bana doktorum söyledi. Sevinmelisin, demek ki hamile kalabiliyorsun, tüplerin açik dedi. Kaybedilen bir bebek varken ne kadar sevinilir tabii de, yine de bir saglik engeli yok oyle düşünün. Bebegin oluşumu sirasinda bir seyler ters gidermiş. Bu sebeple rahim bebegi kabul etmezmiş. Oyle dedi doktorum. Sagliksizdi o sebeple bitti. Oyle düşünün. Moralli olun. Kimyasaldan sonra daha kolay oluyor diyenler de var.
Yanlış kişiyi cevapladinizBence kullanma ne olur olmaz bekle sen sorayım demiş asistan da emin değil sonucta
cpk pardonYanlış kişiyi cevapladiniz
Ayy vala yeni okudum bin kez beğen tuşu varsa basarımAyni cumleyi bana doktorum söyledi. Sevinmelisin, demek ki hamile kalabiliyorsun, tüplerin açik dedi. Kaybedilen bir bebek varken ne kadar sevinilir tabii de, yine de bir saglik engeli yok oyle düşünün. Bebegin oluşumu sirasinda bir seyler ters gidermiş. Bu sebeple rahim bebegi kabul etmezmiş. Oyle dedi doktorum. Sagliksizdi o sebeple bitti. Oyle düşünün. Moralli olun. Kimyasaldan sonra daha kolay oluyor diyenler de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?