kimyasal gebelik

Canım birsey sorsam bu kimyasal gebeliğin sebebi var mı dr bisey dedimi neden oluyor muş böyle üst üste

Benim 2. Oldugunda cok uzuldum.kesin problem var diye.doktor cok normal karsiladi.ben tum testlerden gecmek istiyorum dedim.3. Defa yasamak istemiyorum dedim.doktor gerek yok bosubosuna maddi manevi yipranirsin dedi.cunku kese bile olusmuyor bizde o yuzden pihtilasma kromozon bozuklugu gibi seyler mi bilemeyiz ki dedi.eger kalp durmus olsa 2 defa tamam test yaptiririm ama kimyasalda bosubosuna dedi.guvendim doktora.iyi ki de guvendim hemen o ay kaldim sukur...

O ay beslenme stres yorgunluk sebepli yumurta yada spermin kalitesiz olmasi.ya da tam dollenecekleri zamanda ya spermin yada yumurtanin canliligini yitirmek uzere olmasii aslinda cogu sebep.dolleniyor ama verimli degil sonra dogal dusuyor.rahat ol canim.ALlah hayirlusiyla nasip etsin sana da.beslenmenize dikkat edin bu ay.bi de cok yorma kendini.sonucta olabildigini gordunuz rahat olun

Büyükler söyler çok dusuk yapanın çocuğu mutlaka olur sıkıntı etmeyelim bnce bnde bu ay geçirdim o kimyasal gebelik bu arada aramıza yeni katıldım

Kizlar ilk ayimda gebe kaldim ama bende dün yasadim kimyasal gebeligi. Üzüldüm tabiki ama Rabbim iyisini bilir cok dua ettim ve sonuc bu oldu 2 haftadir cok yiprandik. Hastaneye gitmek istemiyordum kese olusmamistir deger yukselmemistir diye. Allah korusun bu sorunlari 9 ay cekmektense varsin boylesi sessiz dusuk olsun. Doktor kromozom sayisi yetmemistir o yuzden kese olusmuyor dedi ve aksine daha cabuk gebe kaliniyormus Rabbim tum isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin vardir bunda da bi hayir.

Zaman cok gecmis ama dikkatimi cekti kimyasal gebelikten hemen sonra mi hamile kaldiniz peki simdi durumunuz ne ?

cnm bugünkü testimde daha koyuydu düne göre 2. çizgim :)))) gün gün iyi olacak Allahın izniyle :))
Bende kimyasal gebelik yasadim ama doktorum 3 ay dinlen dedi kizlar dun yasadim agrim sancim yok nette ki yorumlar sorun olmayacagi yonunde kafam karisti

Kimyasal gebeliği her kadında yaşanabilir normal bir kadın adetini geç olduğunda dahi yasiyabiliyormus

Yani bi sakıncası yok bn özel muayene ye gidiyorum doktorum çok tahsili bi doktor bana verdiği bilgi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…