- 20 Şubat 2016
- 188
- 82
- 13
- 31
- Konu Sahibi gocmenkuslar
-
Hayırlı olsun canım Allahım kucağına almayı nasip etsin ..Benimde yeni geçirdim kimyasal gebelikUst uste 2 kimyasal gecirdim.diger ay yine hamile kaldim.yani suan cok sukur hamileyim.
Zaman cok gecmis ama dikkatimi cekti kimyasal gebelikten hemen sonra mi hamile kaldiniz peki simdi durumunuz ne ?14 mayısta erken düşük yaşadım. 5+ kendiliğinden düştü gecikmenin üçüncü günü...(idrar testi yapmasam üç gün gecikti derdim)Duygularım altüst oldu tabi neyse düşüğün 15. günü idrar testi yaptım değer sıfırlanmıştı. Adet olmayı beklerken 26 gündür benim periyod. Düşüğümün 35.gününde idrar testi yapmaya karar verdim bu arada iki gün korunmasız ilişki olmuştu 20li günlerde.Test pozitif yani gebelik oluşmuş. Korkuyla sevinç karışık içimde.Bu durumu araştıranlar için yazdım... Düşükten hemen sonra hamile kalanlardanım ben de. doktor hemen kalırsın demişti...
Şimdi bir batım bilem yok:)
Bende kimyasal gebelik yasadim ama doktorum 3 ay dinlen dedi kizlar dun yasadim agrim sancim yok nette ki yorumlar sorun olmayacagi yonunde kafam karisticnm bugünkü testimde daha koyuydu düne göre 2. çizgim :)))) gün gün iyi olacak Allahın izniyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?