kimyasal gebelik

Arkadaslar hastaneden yeni geldim,dusuk yaptim kimyasal gebelikmis.lakin doktorum yasak falan koymadi,korunmana gerek yok tekrar gebe kalabilirsin dedi.kanamam bitsin,calismalara yeniden baslicaz..cok uzgunum
geçmiş olsun canım ben de gecen ay yaşadım malesef hakkımızda hayırlısı olsun

Arkadaslar hastaneden yeni geldim,dusuk yaptim kimyasal gebelikmis.lakin doktorum yasak falan koymadi,korunmana gerek yok tekrar gebe kalabilirsin dedi.kanamam bitsin,calismalara yeniden baslicaz..cok uzgunum
Hiç üzülme canım kimyasal gebelikten sonra daha kolay hamile kalıyoruz ben bunu yasadım temmuzda kimyasal gebelik geçirdim ağustos da hamile kaldım tekrar rahmimiz kendini gebeliğe hazırlamış vaziyette olduğu için hemen hamile kalabilirsin yeterli stres yapma bunu düşünerek eşinle ilikşkiye girme kafanı rahatlat emin ol olur :)

ayy inşallah ben de bu duyguyu yaşarım canım ya.. sağlıkla kıcağına al inşallah bebişini..

ben 2 defa üst üste kimyasal yaşadım,hiç ay geçmeden 3.ye hamile kaldım arkadaşlarr yani bu ay, şuan 6+3 hamileyim çok şükür...1. gebeliğimde adetim 4 gün geçmişti hcg 34 çıkmıştı, doktor biraz düşük olduğunu 2 gün sonra gel, 2 ye katlaması lazım dedi, 2 gün sonra 26 ya düşmüştü, o hayal kırıklığını anlatamam size, çok ağladım, çok da bilinçli değildim bu konularda, akşama kanamam başladı,bu şekilde düştü,doktor sebep söylenemeyeceğini , her kadında yaşanabileceğini, özellikle ilk ve çalışan gebelerde çok rastlanıldığını söyledi,,,, ardından diğer ay tekrar adetim gecikti, bu sefer 44 çıktı, ben yine kimyasal dedim, yine ağlamalar, hüsranlar, 2 gün sonra 88 oldu,azıcık umut oldu ama değerin yine düşük olduğunu az çok hissediyordum, 2 gün sonra 154 oldu, 1-2 gün sonra yine kanamam başladı,,,,, yine doktora gittim testler yaptırmak istedim pıhtılaşma , uyuşmazlık, rahim filmi falan, doktor bunlara gerek olmadığını yani bu problemler olsa bile kimyasal gebeliklerimin bundan kaynaklanmayacağını söyledi, ben çok tatmin olmadım, doktor beni ankaraya sevk ediyim, zaten burda bu testleri yapmıyoruz dedi, bence 3. dene ondan sonra uğraş bunlarla dedi, 3. ye şans verdim, hemen diğer ay yani bu ay adetim gecikti, 22 eylül kimyasal gebelik kanama başlangıcıydı, yani şuan 7+2 olmam gerekiyordu hamilelikte ama pazar günü kan verdim değerim 50.000 çıktı çok mutlu oldum değerin iyi olduğunu biliyordum, bugün ultrasona girdim 6+3 dedi, keseyi ve kalp atışını duyduk çok şükür , hatta doktor gebelik haftama göre erken duyduk dedi,
demem o ki kızlar, 2 defa üst üste yaşadım ama şuan hamileyim ve bu kimyasalların çok şükür bir sebei yokmuş ben de , iyi ki doktoru dinlemişim gitmemişim hemen ankaraya.... umarım sağlıkla devam eder gebeliğim ve size de moral olur, yani kimyasal gebelikler şundan da kaynaklanabiliyormuş, sperm tam canlılığını yitirmeye başlamışken benim yumurtamla karşılaşıyormuş , ya da benim yumurtam canlılığını yitirirken spermle karşılaşıyormuş,ve çok sağlıklı döllenme olmayabiliyormuş.... ALLAH tez zamanda size de nasip etsin sağlıkla, bana da dua edin ...

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım umut oldun bana da.. ben de gecen ay kimyasal yaşadım cok ağladım çünkü 2 senedir olmuyodu gebelik.. tedavi ile kalmıştım.. pko var bende yumurtlama zor oluyo.. doktorum çok düşüklerde bu pıhtı testlerini istiyoruz ama yaptırmamı söyledi yaptırdım ileri derecede olmamak kaydıyla bende de cıktı bu sorun hamdolsun tedavisi varmış iğneler ile.. eger gebelik olursa insallahhhh , iğneye başlayacakmışız.. hakkımızda hayırlısı olsun..

Ben de kimyasal gebelik yaşıyorum. Cuma günü beta hgc değerim 1.4 e düştü. Doktor tutunamamış kanaman başlayınca 3. gün gel dedi. Progestan kullanıyordum bıraktım cuma günü ama kanamam başlamadı hala. Adet gecikmesi yaşayalı 12 gün oldu. Kanamam ne zaman başlar ki?

Öncelikle Dilerim Rabbim herkese sağlıklı hayırlı gebelikler nasip eder
bende 5 senenin sonunda ilk defa hamile kalmıştım
ama malesef kimyasal gebelik oldu
reglim 5.gün geçince öğrendim b hcg 360 çıkmıştı
sonrasında düzensiz artış oldu 430 510 ve 1 haftalık mutlulugum bir anda başlayan kanamam ile son buldu
dr a gittim değerimin 390 a düştüğünü ve bebeğimin beni bıraktıgını öğrendim (
2 gün sonrada 90 a düştü
1 hafta sonra yeniden baktıracagım sıfırlanmışmı diye
kanamanın başladıgı ilk gün perde gibi büyük bı parça düştü sonrasında başka parça düşmedi
inşallah yeniden çok beklemeden sağlıklı bi gebeliğim olur
şimdi bu kanamanın başladıgı günü regl günü olarak mı sayacagım ?
dr 1 hafta sonra geldiğinde konuşacagız detaylıca dedi
korunup korunmama konusunda bişey demedi?
insan hemen yeniden olsun istiyor kararsız kaldım

Kimse cevap yazmamış
Doktorunuz ne söyledi ?
Benim başımdanda benzer bir durum geçti
Ne kadar korunmanız gerektiğini söyledi ?

Kimse cevap yazmamış
Doktorunuz ne söyledi ?
Benim başımdanda benzer bir durum geçti
Ne kadar korunmanız gerektiğini söyledi ?

canım bnm kese oluşmamıştı
kendiliğinden düştü kürtaj vs gerek olmadıgı için bu ay korunun dedi
kürtaj olsaydın 2 3 ay korunma öneriyorum dedi
bidahaki regl ile gel dedi ocak başı gibi regl olacağım ilaç tedavisi uygulayacak
bu ay korunduk sadece yani
sanada geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize

Anladım
Benimde hiçbir sorun yokken düşük oldu
Kürtaj olmadım temizdi
Ama 2 adet beklememi söyledi
Beklemek istemiyorum o yüzden sordum

Anladım
Benimde hiçbir sorun yokken düşük oldu
Kürtaj olmadım temizdi
Ama 2 adet beklememi söyledi
Beklemek istemiyorum o yüzden sordum

canım ben b hcg takibide yaptım çok şükür sıfırlandıgını gördüm 23 aralıkda
her dr farklı şeyler söylüyor benim dr um bu şekilde bilgilendirdi
hakkımızda hayırlısı olsun

CNM BENM DE ÖNCEKİ AY KİMYASAL OLDU DOKTOR KORUNMA VERMEDİ.. HİÇ UMUDUM YOKKEN SONRAKİ AY İKİZLERİME HAMİLE KALDIM ÇOK SEVİNDİM ÇNKÜ BEN DE ZOR HAMİLE KALDIM TEDAVİ İLE.. FAKAT GECEN HAFTA KÜRTAJ OLDUM KALP ATIŞLARI ALINAMADI 2 AYLIKTI.. KİMYASAL DAN SONRA 1 AY BEKLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM.. DAHA SAĞLIKLI OLMASI ADINA.. GECMİİŞ OLSUN..

S.a bende yeni katıldım ve 1 ay önce kimyasal gebelikle düşük yaptım bana ilac falan verilmedi ama korunmasız ilişkiye girdm şimdi karın ağrım var ya adet olcam ya da gebelik diye düşünyorum Allah yardımcımız olsun

Meraba kızlar bende aranıza yeni katıldım bende kasımda kimyasal gebelik yasadim baya garip olmustu. Adetimin gecikmesinin 9. Gununde kanda gebelik testi yaptrdm 0.25 negatif ckti. Sonra 14. Gununde tekrar yaptirdim ve 51 cikti kadin doguma gittim arada bi deger kimyasal gebelik olabilir dedi adet dongume gore 6 haftalik gorunuyodu ama olan durumu 3 haftalik falan gene kan testi yaptirdik 97 yukseldi takipe devam etcegimizi soledi en son btcg 175 cikti cok umitlenmeye basladim ve 2 hafta gectikten sonra ultroson kontrolune gottimizde tekrar btcg yaptirdik 203 cikti ve 2 gun sonra kanamam basladi ve sonra doktor korun falan demedi bende korunmadim ve bu ay adetim 3 gun gecikti goguslerim aciyo uclarinda garip bi batma falan ve halsizlik var belim agriyo napcagimida bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum

Slm kızlar bnde yeni katıldım aranıza cumartesi rahatsızlandım dr gittim acile beta hcg 14.86 cıktı adetime bi gün kala iki gün sonra tekrarladık 16.03 çıktı pazar gecesi de kanamam başladı dr düşük tehliken çok yüksek dedi bnm kide mi kimyasal gebelik acaba

evet cnm malesef kimyasal kese görünmeden kaybedince kimyasal diyorlar. kesenin görünmesi için de beta hcg nin 1000 üzeri olması gerekiyor. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…