Lekeler, Çiller kimyasal peeling

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Peeling ten memnunmusunuz?

• Hayır

OY: 0 0,0%
  • evet

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

rezzan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
224
23
48
Adana
Kızlar suan tedavi görüyorum sivilcelerimi ellememe rağmen hep iz kalırdı doktorum bana sivilcelerimin kistik olduğunu roaccutane kullanmam gerektiğini söyledi tabi bende sadece sivilce sorunu yok... Epilepsi hastası olduğum için bu ilacıda kullanamıyorum bana jel isoterexsin ve sivex losyon verdi. Bunlarla kontrol almaya başlayacağız 2 ay içinde sivilcelerini kontrol altına almış olacağız. Sonrasında peeling dedi. Bende bazılarınki daha kötü olmuş internette okudum dedim. Sen ne bakıyorsun onlara gidip doktor kontrolünde yaptırmazlarsa sonucun tabikide iyi olması beklenmez dedi. Daha önce yaptıran oldu mu? Kızlar lütfen yardım su anda ne yapacağımı bilmiyorum:(

Rezzan arkadasim Allah sifa versin oncelikle.. kimyasal peelingler tum deriyi derinden yüzdügü icin lekeleri sökebiliyor ama faydali birsey yapalim derken kimyasalin yuzumuze verdigi zararlari gormezlikten gelebiliyoruz. Ben size organik evde yapimi cok kolay olan bir urun tavsiye ediyorum. Amerika'da kaldigim sure boyunca organik ceviz kabugu ile peeling yaptim cok memnun kaldim ve urunu Turkiye'ye getirdim ve satisi ile ilgileniyorum. Ölü deriyi tamamen temizliyor ve cilde zarar vermiyor. Hem organik hem ekonomik..

Back