kıslar benim tca geldi ilk seansı çarşamba yaptım ama ne kızarıklık ne yanma oldu bende ertesi gün bida yaptım benneyaptımki şimdi çok az bi gerginlik var acaba bendemi az uyguladım tecrübeli arkadaşlar konuya bi el atarsa çok sevinicem ne kadar pamuğa kaç damla uygulanıyo bu tca ? sevgiler a.s.
naptınnnn senn :bbo: o bıkere uygulanır ve 2.yapmanda en az 2 hafta sonra olması lazım..yanmaman normal belkı cıldın hassas degıl ve pamuga 10 damla damlatacaksın,ve en fazla 2 dk bekleteceksın ama 2. de senın 5 dk durman zarar vermez 1.de yanma olamdıgı ıcın..bence ıyce bı arastırıp yap cunku yuzune surdugun sonucta asıt zarar verebılrısın...
napim yaa biliom bikere uygulanıyo ama hiç bi değişiklik olmayınca bende iki kere yaptımbu gün soyulmaya başladı hade hayırlısı.cevabın için saol canıma.s.
saol canım..umarım bende de ıse yarara.s.TUBAKT
öncelikle dua et ki yüzün benim gibi soyulmamış hiç, yoksa okula falan gidemezdin:)))
etkisini sormuşsun ama, fotoda görülebilecek ve karşılaştırma yapabileceğin güneş lekesi - sivilce lekesi ya da herhangi bir leke yok canım, böyle bir şey için yapmıyorum yani ,aksine cildim çok düzgündür benim sadece minik gözenekler var burun kenarında benim yapma amacım cilt tonu açılır mı? bir de dikiş izim(ameliyat izi) var benim ona etki eder mi diye.
sonucuna gelince de; dikiş izimde gözle görülür bir değişme yok, etki etmedi ona , belki ileriki seanslarda, pek sanmıyorum ama belli de olmaz.
cilt tonuna etkisi ise; 1-2 ton kadar açılma oluyor, deri yenilendiği için ,doğal olarak. ciddi bir etkisi yok ama ; renk açma konusunda.
genel olarak da;ölü deriyi atıyor cilt, tabiki daha sağlıklı canlı görünüyor, özellikle soyulma bittikten sonra ,pembe pembe sağlıklı görünüyor cilt, gözenekleri de çok güzel temizliyor ,içleri tertemiz oluyor.benim için bir nevi temizlik peeling yapmak.
kendi adıma çok memnunum ben,
kib
Şu 15 lik olanını bende denemek istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum zaten yaptıracak olursam kendim yapacak kadar cesaretim hiç yok zaten doktora gideceğim ama yinede korkuyorum yaz iz kalırsa kaş yaparken göz çıkarırsam diye.
Bi korkak ben kaldım sanırım memlekette :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?