merhaba kızlar bende tca araştırmalarım sonucu aldım %20 lik olanından c.tesi gece denedim pamuğa 10-15 damla döküp yüzüme sürdüm çok birşey hissetmedim biraz bekleyip yüzümümn ıslanmadığından herhal deyip tekrar 5-6 damla döküp tekrar sürdüm cildime öle aman aman yanma olmadı ama yine çok ıslanmadı neyse öle yıkadım ve çok az kızardı onun dışında birşey yok yanlışmı yaptım acaba?
ne çok yandı nede beyaz (froshmu deniliyo) o da olmadı
yüzünüze fırçaylamı sürsek yada daha fazla damlatıp yüz iyice ıslakmı olmalı
hafta sonu sınava giricem o zaman kadar soyulur mu ki kızlar yaa ne olur cvp pleasebirde baya kırısık oldu soyulunca sanki soyulan yerler yara olcakmıs gibime geliyor off off
biraz sabır işi tabi ilk seasnlarımda bende de olmuştu soyulmadan önce kırış kırış duruyodu ama soyuluyor merak etme.. zamana bırak
tşkler zeyno dün akşam banyo yaptım deri ıslanıp kendini salınca keseyle hafif hafif bastırmadan soyulacak yerlere sürdüm bugun çok daha iyi görünüyor...ayrıca bıyık bölgemdeki sir agdadan dolayı oluşan lekelerde azalmaları görebiliyorum resmen derim kahverengi olarak o lekeyi aldı :) ilk seansta az da olsa gözle görülür bir ilerleme kaydettim 2 ve 3 de çok daha iyi sonuc alacagıma inanıyorum....zeyno haklı biraz sabır gerekli keşke çalışıyor olmasaydım o safha çok daha kolay gececekti herkese çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile zemuszemus
ewet bekleyeceğim cildim kurudu ve güzel duruyo aslında :) ama soyulmayacak gibi
canım birşey olacağını sanmıyorum takma kafana bırak soyulana kadar çirkin olsun daha sonra güzel olacak nasılsa :)
bu arada sen nasıl uyguladın pamuklamı
pamukla sürerken hemen yandımı , az sürdüm acaba diyom ama genelde 10-15 damla derler ben fzla yaptım, galiba cildim dayanıklı
zeynocum birde sana birşey sormak istiyorum...benim bıyık bölgemde en çok leke diger taraflarda sivilce lekesi vs hiçbirşey yok sadece bundan sonra bıyık bölgeme uygulasam bir sorun olurmu ki..renk farklılıgı vs
ewet bekleyeceğim cildim kurudu ve güzel duruyo aslında :) ama soyulmayacak gibi
canım birşey olacağını sanmıyorum takma kafana bırak soyulana kadar çirkin olsun daha sonra güzel olacak nasılsa :)
bu arada sen nasıl uyguladın pamuklamı
pamukla sürerken hemen yandımı , az sürdüm acaba diyom ama genelde 10-15 damla derler ben fzla yaptım, galiba cildim dayanıklı
tatlım benimki damla şeklinde degildi şişede geldi damlatmıyorum ben pamugu şişenini agzına dayayıp ters çeviriyorum ve pamugun her tarafına bu şekilde yapıp yüzüme sürüyorum 2 dk bekliyorum sona yüzümü yıkayıp bepanthen sürüyorum....o kadar. sonra soyulmasını bekliyorum:)
sizinki %15 mi ben %20 aldım
ya kızlar şimdi tca ayla güzel cilde kavuşsak yazın güneşten koruyacağız tekrar leke olmasın ve sürekli peeling yapıldığından yorulmasın diye dimi
peki ben dekolteme boynumada tca sürmek istiyorum orlarıda mı koruyucu sürmem gerekecek peki o zaman bronzlaşırmıyım anlamadım :)
birde göz kazayaklarına sürdünüzmü ben anneme sürmek istiyorum ama çok az tutmak gerekmiş ince olduğundna orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?