Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

damla hesabı yapmayın damlatarak olmuyor ıslatmanız lazım tca ile.

hafta sonu sınava giricem o zaman kadar soyulur mu ki kızlar yaa ne olur cvp please birde baya kırısık oldu soyulunca sanki soyulan yerler yara olcakmıs gibime geliyor off off

biraz sabır işi tabi ilk seasnlarımda bende de olmuştu soyulmadan önce kırış kırış duruyodu ama soyuluyor merak etme.. zamana bırak

biraz sabır işi tabi ilk seasnlarımda bende de olmuştu soyulmadan önce kırış kırış duruyodu ama soyuluyor merak etme.. zamana bırak

tşkler zeyno dün akşam banyo yaptım deri ıslanıp kendini salınca keseyle hafif hafif bastırmadan soyulacak yerlere sürdüm bugun çok daha iyi görünüyor...ayrıca bıyık bölgemdeki sir agdadan dolayı oluşan lekelerde azalmaları görebiliyorum resmen derim kahverengi olarak o lekeyi aldı :) ilk seansta az da olsa gözle görülür bir ilerleme kaydettim 2 ve 3 de çok daha iyi sonuc alacagıma inanıyorum....zeyno haklı biraz sabır gerekli keşke çalışıyor olmasaydım o safha çok daha kolay gececekti herkese çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile zemuszemus

sevindim ama tabi yersiz korkular olduğunu biliyorum. o kırışıklık her seasnta olmuyor erken soyulması için sıcak duşun altında bir müddet kalmak hemen soyulmasını sağlıyor. daha sonraki seanslarda çok daha güzel sonuçlar alacaksın. ben çok sevdim bu tca yı :)))
bu arada yazın ortasında bile kullanıyorum ben bunu, direk güneşte kalmayınca bişey olmuyo :sm_cool:

ewet canım sabır işi orası doğru mesela benim bir kaç gün oldu hemen 10 gün geçsin istiyorum ki süreyim tekrar :)
hımm damlatarak yapmayım bir dahakine ıslatayım iyice ,
siz sadece yüzünüzemi yaptınız benim boyunda ve dekoltem hatta sırtımdada izler var oralara da sürmek istiyorum
yazında koruyucu faktörlü kremlerle dolaşcam artık istemeden leke oluyo çünkü

cnm ben ilk yaptım 2-3 gecti tık yok diye bir daha sürdüm benim cildimde seninki gibi dayanıklı bekle bazılarınınki 2. gün soyulmya başlıyor bazıların 5-6 gün cilde göre değişiyor sanırım yorumlar bunu gösteriyor o yüzden en azından bir 5 gün felan bekle birşey olmassa tekrar dene ikincide kesin soyulacak:) soyulmuyo diye aglıyoruz soyulunca bu ne zaman bitecek diye aglıyoruz ...valla sabır gerektiren bir iş...ama sonuc güzel oalcagına inanıy:lepirum ben ...çünkü bıyık bölgemde dudak keneramı kadar gelen bir leke vardı dudakl kenarlarımdaki lekeden dün kurtulmus bulunuyorum ortalarda biraz kaldı onlarıda diger senaslarda gidericem inş...acil şifalarrrr

:)) ben erkek arkadaşımdan nasıl kaçıcam diye kara kara düşünüyorum sürekli.adam terkedecek görüşmüyorum diye :))) ama o halde onun karşısına çıakrsam o zaman bir daha bakmaz yüzüme herhalde hehehehee

zeynocum birde sana birşey sormak istiyorum...benim bıyık bölgemde en çok leke diger taraflarda sivilce lekesi vs hiçbirşey yok sadece bundan sonra bıyık bölgeme uygulasam bir sorun olurmu ki..renk farklılıgı vs

zeynocum birde sana birşey sormak istiyorum...benim bıyık bölgemde en çok leke diger taraflarda sivilce lekesi vs hiçbirşey yok sadece bundan sonra bıyık bölgeme uygulasam bir sorun olurmu ki..renk farklılıgı vs

ben mesela sadece elmacık kemiklerime uyguluyorum o bölgelerimde sivilcelerden hiç kurtulamamıştım tonla ilaç kullandım ama fayda etmemişti. o nedenle sadece elmacık kemiklerimin biraz altına uyguluyorum devamlı ve artık ne sivilce çıkıyor nede iz var. hiçbir ton farkı olmuyor merak etme.

tatlım benimki damla şeklinde degildi şişede geldi damlatmıyorum ben pamugu şişenini agzına dayayıp ters çeviriyorum ve pamugun her tarafına bu şekilde yapıp yüzüme sürüyorum 2 dk bekliyorum sona yüzümü yıkayıp bepanthen sürüyorum....o kadar. sonra soyulmasını bekliyorum:)

benimkide öyle... bende öyle uyguluyorum ki uyguladıkça doğrusunun bu şekilde olduğuna kanaat getirdim bende damla hesabı olmuyo...

10 damla zaten bana ilk etapta da az gelmişti...bütün yüze uygulacagımızı göz önüne alırsakki bir çok kişinini bence az kullanmasından dolayı bu kadar geç sonuclar alıyorlar..çünkü ben ilk etapta korkmuştum soyulma başlamayınca kızıp ttekrar sürmüştüm şimdi güzel soyuldu...bol bol sürmek lazım.....ama yinede birşeye deginmek istiyorum hassas ciltler lütfen ilk etapta yine az kullansın böylece ciltlerinin tepkilerini ölçer tca miktar ayarını ona göre yaparlar...kimseyi yanlış yönlendirmek istemeyiz..

ya kızlar şimdi tca ayla güzel cilde kavuşsak yazın güneşten koruyacağız tekrar leke olmasın ve sürekli peeling yapıldığından yorulmasın diye dimi
peki ben dekolteme boynumada tca sürmek istiyorum orlarıda mı koruyucu sürmem gerekecek peki o zaman bronzlaşırmıyım anlamadım :)
birde göz kazayaklarına sürdünüzmü ben anneme sürmek istiyorum ama çok az tutmak gerekmiş ince olduğundna orası

sizinki %15 mi ben %20 aldım

ilk başladığımda %15 kullandım bende şimdi %20 lik var elimde ayda bir uyguluyorum ayrıca 10 günde bir değilde 15 günde bir yap bence.

bronzlaşma derken tca uygulayıp tabi ki güneş banyosu yapılmaz.. ama gün içinde cildin göreceği güneşten birşey olmuyor.

cnm ben sürdüm valla çok gözlerime yaklaştırmadan evet orası ince ve soyulma öncesi buruş buruş oluyor..benim soyulma işlemi henüz oraya geçmedi...soyulma bitsin ben sana bilgi veririm:) bir sorun olmassa sende annene uygularsın...kendimi kobay gibi hissediyorum:))))

tmm cnm bu hafta sonuna kadar soyulur herhalde ben öle ümit ediyorum:)

sewengirl benim kazayakları bugun itibariyle cogu soyuldu kesinlikle hiçbir yan etkisi yok...üstelik diger bölümlere oranla daha cabuk soyuldu....ve benim o kısımdaki çil çil duran güneş lekelerimden dün itibariyle cogu gitmiş bulnuuyor:)) bende sevdim bu tca yı valla. ama birde soyulma çabuk gerçekleşsse 10 numara olacak. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…