birde kızlar size önerim eger soyulmanın çabuk gerçekleşmesini istiyorsanız yüzünüz kırış kırış olduktan sonra ( yani soyulma evresine geçince) hergün duş esnasında daha önceden yumusamış deriyi elinizle yavaş yavaş ovarak soyulmayı kolaylaştırabilirsiniz. :)) tecrübeyle sabittir.
benim bugün 4. gün oldu dün soyulmuyo demiştim bugün soyulmaya başladı herkes sinir olur ben sevindim :)
kahverngi leke oldumu bilmiyorum zira benim suratımın her tarafı lekeli zaten ayırd edemedim galiba
siz kremi ne kadar sıklıkla sürüyorsunuz soyuluyor ya hemen tekrar kuruyor hiç kuru bırakmamak mı gerek acaba?
saol canım ne kadar sürer soyulma 4. gün 10 gün sonra tekrar mı yapayım o zamana kadar bitermi soyulması
bu konuda ben tam bilgi sahibi değilim ama bence soyulma tamamen bittikten sonra 14 gün geçse çok daha iyi olur diye düşünüyorum...çünkü alttaki cildin kendini yenilemesi gerek...ama zeyno bu konuda daha bilgili ona sormak gerek o ne diyecek bakalım....
bugün 4. gün yaptığımın 10 gün sonra falan 15 gün olcak ondan dedim
cnm soyulma bitimini başlangıç olarak say...tca yı uygulamaya başlama zamanını değil...bence öyle yoksa çok sık olur gibime geliyor..
kızlar siz sürünce yüzünüz beyaz oldumu fros oluyomuş ya ölü deri varsa
benim olmadı o yüzden soyulmaz demiştim ama soyuldu yinede niye olmadı acaba ki ölü deride çoktur bende :)::)))
bir daha ki sefere iyice siyah noktaları falan sıkıp bende yağ bezeleride var onları temizleyip ertesi gün tca yı sürmeyi düşünüyorum,
hiç merkezlerde kimyasal yaptıran oldumu orda nasıl yapıyorlar temizleyip mi yoksa onlardamı direk kimyasal sürüyolar bilgi verin ben hiç gitmediğimden kendim yorum yapıyorum
gerçi şuan bakınca siyah nokta yok gibi ama öle daha mantıklı olur diye düşündüm
göznekler açılsın ertesi günde tca yapayım diyorum sonra kremden öncede buz gezdiririm her seferinde hem sıkı temiz cilt olur düşüncesindeyim sizde fifkir verin lütfen
ewet dikkat etmeye çalışıyorum aslında
ama kaşınıyor birde[/QUOTE
kaşımamaya çalış dadlım...o kasınma hissi bir süre sona gececek...:) sonuçlarını çok merak ediyorum...ben dünden itibaren normal bakımlarımı yapıyorum...cildim tertemiz..pütür pütür degil artık eskiden yüzüme dokununca pütürlükler gelirdi artık yok :)
sende gelişmeleri yaz buraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?