kızlar ben de tca yı aldım . dün öğlen ilk kez kullandım . akşama özellikle ilk sürdüğüm yerler biraz kızarmıştı ben hah tamam demekki soyulacak diye beklerken sabah yani şimdi yüzümde kızarıklık , tahriş ya da herhangi bir değişiklik yok. ne oldu şimdi anlamadım ben yaaaa. bir kez daha mı kullanmam gerekiyor acaba .rosenire, kivicik ve diğer tecrübeli arkadaşlarım orsaysanız bana yardım edin lütfen. şimdi ne yapmalıyım acep:uhm:senağlama
ya kızlar bende aldım urunu benımde cildim soyulmaya başladı hatta kendım soymaya çalışıorum acaba kendılığındenmı soyulması gerekıor yuzum acıo da ayrıca alnınız soyuluomu bnım alnım ve burnum soyulmuor ılk defa kullanıorum ben bunu
Canım ben kendi adıma tavsiye ettiğin ürünü çok beğendim .İlk baştaki o yanma senin dediğin gibi retinoik asitin cildi hassaslaştırmasından oldu .Çünkü ben söylenenden kısa bir sürede ürünü tekrar denedim .Yanma acıma olayı sizin tarif ettiğiniz şekilde oldu .Bu ürünün en büyük artısı kimyasal pelling yaptırmak isteyenler için çok büyük avantaj .Çünkü yıllar önce bir prof yapmıştı .( Yüksek oranlı TCA ) suratım balon gibi şişmişti ve hiç bu kadar soyulma olmamıştı .Üstelik bir seans 800 ytl bir para almıştı .Yaptırma nedenim ,doktorun dolduruşuna geldim .Başka bir doktor hiç ihtiyaç yokken nasıl kıydınız yüzünüze demişti .Kısaca bu ürün sadece cilt kusurları için değil , benim gibi arada cilt yenilemek isteyenler içinde mükemmel bir ürün .Sadece birkaç gün dışarı çıkmasanız iyi olur.Yani canım benim, iyiki tavsiye etmişsin , böyle bir üründen haberim oldu .Tabi bu yazdıklarım tamamen kendi adıma .Benim memnuniyetim ve tecrübem .Sevgiler canım a.s.a.s.a.s.teşekkür ederim rosenoire , umarım sende en kısa zamanda güzel haberlerini verirsin :)
benim yüzümde çok minicik bir çukurluk var, iki kere kullandım bu ürünü hala bir değişiklik yok o çukurlukta, ama belki ilerleyen zamanlarda olabilir canım, haber veriririm burdan :)
Canım ikinci günde, cidinin kurumaya başlaması gerekir .En geç 3 günde soyulma başlıyor .Belki senin cildin çok dayanıklıdır , tepki vermemiştir ya da çok az mı sürdün acaba .Ama zatan çok sürersen çok yanabilir ..Bana kalırsa kızaran yerler soyulur .Gelişmeleri yaz canım , yardımcı oluruz .:1hug:
rosecuğum çook teşekkür ederim canım. evet haklıymışsınız bugün üçüncü gün ve soyulmaya çene ve burun bölgemden başladı.çok mutlu oldum. bu arada senin retin a ile olan bütün yazılarını okudum bir kez daha sağol canım. sana bir şey danışmak istiyorum. benim göz çevremde beyez çook minicik noktalar var ve ben akılsızlık edip birde yağ sürdüm oralara olmayan yerlerdede oluştu şimdi birsürü var hatta kaz ayagı yerleri varya oralarda bile çıktı .ben ne yapabilirim bunlardan kurtulmak için. acaba tca yıazıcık taşırsam aralara nasıl our? öpüldün :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?