Arkidaşlar benim elime ürun ulaştı suan bir sitede de 79 ytl den satılıyo aynı urun yada 69 dan bilmiyom işte yahu :)
elime suan bi adet 30 ml lik peeling şişesi pamuk eldiven kulakiçini sildğimiz seylerden ve eldiven tarzında bişeler geldi.. işlemleri bitirdikten sonra kullandıgın nemlendirici kremlerden surersin yuzune dedi arkadaş.. özel bir krem satılmıyomuş
bakalım zamanla neler olur yazmaya calışırım ..
selam mucella1955
eğer almaya karar verirsen ben sana satayım. malum siteden aldım 95 ytl ye.Herşeyi içinde duruyor.kremi eldiveni, pamuğu,şişesi de asla açılmadı. zaten şişenin ağız kısmındaki açılmadığına dair bant duruyor anlarsın yani açılmadığını . ben aldım hiç kullanmadım. bende ekzema çıktığı içinde kullanmam biraz tehlikeli. aldıktan sonra öğrendim bunu... neyse almak istersen sana 75 e satarım yoksa çöpe gidecek, ya da aldığım site üzerinden satışa sunucam...cevabını bekliyorumm...?????
%15 tca verdigim siparişim 3 gün önce geldi ve hemen denedim çokk memnun kaldım cildi sıkıllaştırıyor.bugün cildim soyuldu leker de hemen bi azalma farkediliyor çok memnun kaldım valla tavsiye etmeseydiniz gidip kimyasal peeling yaptıracaktım seans başına 60 ytl verip.herkese tavsiye ederim kesnlikle 2.kullanımı sabırsızlıkla bekliyorum13 gün kaldı ::) 15 günde 1 yapacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?