- 3 Ekim 2007
- 3.601
- 954
- 688
arkadaşlar peelingi yapalı bugün 6 gün oldu nihayet bugün duştan çıktıktan sonra kir gibi çıktı. alttaki yeni deri oldukça parlak ve sağlıklı görünüyor çok hoşuma gitti sürekli aynaya bakıyorum.lekelerimde bariz bir azalma yok ama ileride olacağına inanıyorum çünkü şimdiden pırıl pırıl yüzüm.bundan sonrada bir sorun yaşamazsam sürekli kullanmayı düşünüyorum kivi arakadaşım çok teşekkür edrim bu ürünle bizi tanıştırdığın için.sevgiler..:teytey::sm_cool:a.s.
Bakoşum bende 2 kere uyguladım .Yaz sonunda tekrar uygulayacağım .Birde üründe ben son kullanma tarihi göremedim .Acaba ürün süresi nedir sen biliyormusun ? Üründen memnun olmana ben de ayrıca sevindim canım .Kivi güzel bir ürün tavsiye etti .:1hug::1hug:
kızlar dr gıttım hemde 2- 3 hastaneye dr ve proflar şaşırdı nasıl satılıyor bunlar dedı ınernette yasak dedı bız bıle kullanmıoruz bunları dedı artık yuzde leke kalma olayı olabılıolumuş derecesıde 15 den yuksekmış bana alerjı yapmış ve aşırı yuzume hasar vermış ve uzun srede geçmezmış bır yığın ılaç verdı kremler losyonlar yanı benım cıldıme bır uygulama yapmam benı bunalıma sktgu yuzum hala duzlemedı dr da dedı zaten bu bır ıkı aylık iş deıl dedı şikayetçi olabılırsınız dedı bunlar dr harıcınde kullanılmamalı dedı asıttır nıekım bu falan fılan dedıler ama moralım çok ama çok bozuk pılıng yapılması ıçın testlerın yapılması gerekıomuş hemde
teşekürler helilo. sende yeni mi kullanmaya başlayacaksın?of yaa bir de yaz günü uygulamak zararlı diye okudum bir yerlerden. üstelik çalışıyorum çalışma hayatıma etki edecek diye korkuyorum olmadı 1 hafta işe gitmem. 1 hafta sonra böyle çok güzel bi şekilde gitmekte gerçekten güzel olur herhalde.:))))
selam kzılar ben bu siteye yeni üye oldum. bende bu tca %15 kimsyasal peelingi getirttim internetten . ama çok korkuyorum. bunu uygulamaktan. 1 kez uygulasam olur mu illaki 5 6 kez mi yugulamak gerekiyor.bide daha hiç açmadım ben bu şişeyi kullanmazsam satarım burdan arkadaşlara duyurulur. almak isteyen varsa ben 95 ytl ye aldım ama 80 e satarım. çünkü paketi açtıktan sonra pamuk poşetinin bölmesini açtım sadece. diğer herşeyi aynen duruyor
ben dün gece tekrar uyguladım arkidişler, bugün çenemden itibaren soyulma başladı sonuçları bildiririm sizlere, güneş kremini ve gece kremini ihmal etmiyorum, sizlerde etmeyin lütfen :)
peki işe yarıyormu. gerçektende cildi gzüelleştirdi mi? sürünce çok acıtıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?