Kin beslemek

• Konu Sahibi Konu Sahibi tgp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende trip atmam öyle günlerce ama ömür boyuda unutmam, yeri geldiğinde çarparım yüzüne mutlaka. Bu 1 defa da olmaz, unutana kadar yaparım. E buda kin ama eşim hayatımın temel taşlarından.

Siz sınırınızı aşmışsınız, hakaret etmişsiniz. Bu mu daha masum, buna kırılıp tepki göstermek mi?

Benim anlamadığım siz hakaret ederken sinir anı, eşiniz küserken kin nefret beklemek mi oluyor.
Valla eşim bana hakaret etse değil günlerce gerekirse haftalarca kin beslerim, küs kalırım. Kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yoktur.
Sevgide bir yere kadar değil mi ama. Siz hakaret ederken sevgiyi düşündünüz mü ki eşiniz tavır alırken düşünsün.

Esimle çok basit sebepten tartıştık. Ama o anda sinir patlaması yaşayıp bağırıp cagirdim hakaret ettim. 15 gündür küs konuşmuyor aynı evde. Ben unuttum onu özlüyorum hep iyi yanları aklıma geliyor. Barışma girişiminde bulundum çok soğuk ben hemen unutamıyorum diyor. Seven insan bu kadar gurur yapabilir mi hiç mi içi ısınmaz bunca günde .

Ne dedin de kırdın o kadar adamı

Neler yasadıgınız durumun neler getirdigi vs ile ilgilenmicem her evde her ailede irili ufaklı tartısmalar etkiye tepkiler yasanır ben daha cok nasıl barısabilirsinizle ilgili konusucam
Barısmak icin biraz ückagıtcılık olucak ama acındırma yoluna gidin :)
Bişey olsun ve canınız acıyo olsun
Atıyorum bazayı kaldırın ve ahhh belim diye bagrının sanki belinizi incitmişsiniz gibi
Veya yanında salonda vs bi anda koltuga kendinizi bırakıp ayh basım dönüyo su bu yapın :D
Olmadı yaptıgınız yemegi ocaga dökün biraz çığlık atın elinize gelmiş gibi soguk suya tutun
Kıyamasın barıssın :)

Neler yasadıgınız durumun neler getirdigi vs ile ilgilenmicem her evde her ailede irili ufaklı tartısmalar etkiye tepkiler yasanır ben daha cok nasıl barısabilirsinizle ilgili konusucam
Barısmak icin biraz ückagıtcılık olucak ama acındırma yoluna gidin :)
Bişey olsun ve canınız acıyo olsun
Atıyorum bazayı kaldırın ve ahhh belim diye bagrının sanki belinizi incitmişsiniz gibi
Veya yanında salonda vs bi anda koltuga kendinizi bırakıp ayh basım dönüyo su bu yapın :KK70:
Olmadı yaptıgınız yemegi ocaga dökün biraz çığlık atın elinize gelmiş gibi soguk suya tutun
Kıyamasın barıssın :)
:D :D sizden öğreneceğim çok şey var hiiiiç yapamam aklıma gelmez böyle şeyler :halay:

:KK70: :KK70: sizden öğreneceğim çok şey var hiiiiç yapamam aklıma gelmez böyle şeyler :halay:
Napim yahu kocamı cok seviyorum ama bazen onu sinirime yenik düşüp kırabiliyorum
Özür dilemekte o anda bi tarafını kaldıracagı icin deneye yanıla vicdanıyla biraz oynayarak kendimi affettiriyorum ilk önce acıyor tedavi amaclı yardımcı olmaya calısıyor bakıyorum kıvama gelmiş sonra özrümü diliyorum :KK70:

Napim yahu kocamı cok seviyorum ama bazen onu sinirime yenik düşüp kırabiliyorum
Özür dilemekte o anda bi tarafını kaldıracagı icin deneye yanıla vicdanıyla biraz oynayarak kendimi affettiriyorum ilk önce acıyor tedavi amaclı yardımcı olmaya calısıyor bakıyorum kıvama gelmiş sonra özrümü diliyorum :KK70:
Harikasınız valla :KK52::KK73:

Tartışmalar illaki olur evliliklerde ama hakaret, küfür vs. gibi saygıyı zedeleyecek söz ve hareketlerden kaçınılmalı. Öfkeniz geçince geriye dönüşü olmuyor maalesef. Siz uzatmayın, özür dileyin, hatta akşama güzel bir sofra hazırlayıp karşılayın eşinizi.

Herşey karşılıklı dediginiz gibi. Küser de bu kadar uzun sürer mi

valla bu öyle birşey ki barışsa bile zamanla bu tarz şeyler aklına gelir durur kırıklık mutlaka olur ben öyleyim unutamam yapılan kötülüğü en kötü yanım bu olsa gerek

Back
X