• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KINA DÜĞÜN MESELESİ.

aynen katılıyorum

dugunden sonra borcumuz var deyıp gelınden takıları alan 49484 tane konu var burda, kocasıyla arası bozulan
onların da hep baslangıc boyleydı ve coguna evlenme dedık boyle ınsanları adam edıp evlılık kurumuna kımse sokmasın boylelerı cogalmasında bır bıtsınler artık cunku boylelerı dugunu gelecek takı kadını evın hızmetlısı goruyorlar.
Ama bizim borcumuz yok her şey peşin ödendi ve ben de yanlarındaydım. Böyle bir konuyla karşıma gelemezler. Para yok değil yani var aslında her şey alındı.

Ama bizim borcumuz yok her şey peşin ödendi ve ben de yanlarındaydım. Böyle bir konuyla karşıma gelemezler. Para yok değil yani var aslında her şey alındı.
boyle kucuk hesaplar yapan ınsanlar sıze oyle seylerle gelırlerkı ınanamazsınız
zora gırdık sıkıntıya gırdık derler , cunku sızın takınızı kocanız olacak kısı yonetıyor sızı soz sahıbı etmıyor burdan bellı o takının yerı oldugu

bırde yanlarındaydım pesın odendı dedıgınızde evlerınde yasananı hesaplarını sız bılemezsınız belkı gelecek takıya guvenıp borc alarak pesın odedıler hesaplarını bılemezsınız

yok altın hesabına yatırırım yok kasada bekletelım derse hıc ınanmayın , sız fıkrınızı soyledıgınızde senın takın canım abuk sabuk harcamayacagını zaten bılırım gelıp takan olursa neden olmasın kendını bosa zora sokma demelıydı normal olanı buyken sızı yonetmeye calısıyor

adamın genel olarak tavrı bakıs acısı sıkıntılı. balık bastan kokar

Tarafsız yorum yapacak birilerine ihtiyacım var. Yakın zamanda düğünüm var. Kına ve düğün aynı salonda olucak. Ben de nişanlıma dedim ki madem ikisi aynı salonda ikisini de takıdan verelim. Salonda bunu kabul ediyor salonda konuştum. Ama nişanlım diyor ki onu benim ödemem gerekirmiş takıdan ödenmemeliymiş. Yani anlayamıyorum düğün salonunu ödüyorsak kına salonunu neden ödeyemiyoruz? Önceden o kadar iyi anlaşırdık ki işin içine maddiyat ve evlilik stresi girince ister istemez bi geri çekildim ona karşı soğuma hissediyorum sanki. Sizce haklı mı ben mi ödemeliyim? Sonuçta takı ikimizin parası olacağı için ben ondan ödenmesini makul karşılıyorum.
Her iki tarafında evlilik durumlarında maddiyata takılması çok çirkin geliyo. Biz iki düğün yaptık iki farklı şehirde benim yaşadığım şehirde kına ve düğün aynı salonda oldu ve ben takılardan ödedim kendi düğünümde nerdeyse ailemin elini cebine attirmadim yani elbette birşeyler aldılar yaptılar ama ben elimden geldiğince her şeyi kendim hallettim gelinligimden tütün aklınıza gelebilecek her şeyi kendim aldım karşı taraftan en ufak bir talebim olmadı. Eşimin ailesinin yaşadığı şehirde yapacağımız düğünün büyük kısım masraflarını eşimin ailesi karşıladı ama düğün günü geleblerimiz fazla oldu ödeme arttı ben kendim teklif ettim sonra öderiz dediler eşime kesinlikle böyle bişey olmasın dedim. Ne söz de ne nidanda ne kına da vs karşı taraftan hiç bir şey talep etmedim 4. Yilimin içindeyim evlilikte eşimin ailesi de bana karşı asla parayı laf etmezler . Evlenen insanlar arasında bu tip şeyler sorun olmamalı . Kimin neye gücü yetiyosa onu almalı yapmalı.

Back
X