- Konu Sahibi booksmoney
-
Paralar onun altınlar benim banka hesabımda duracak birikim olarak böyle anlaşmıştık bu yüzden de yapıyor olabilir gibi geldi.
Herkes yapması gerekeni yapıyorsa düğün neden takıdan ödeniyor? Kına neden ödenemiyormuş mantıklı bir açıklaması var mıymış?Bana bir şey yıkmaya çalışmıyor herkes yapmasını gerekeni yapıyor diyelim. Bu konuda böyle oldu dediği şeylerle şaşırdım ben bu adamla mı evlenicem diye.
ayyy geçmiş olsun valla bu adamla evlenmek cesaret ister.pardon da düğünde takılan her şey zaten kanunen yalnızca sana ait istersen boğazda martılara atarsın ona neymiş?takılarda gözü varsa çeksin o gözünü şimdiden.bunun dışında ödemeyi altınla yapmanı tavsiye etmem özellikle şu dönemde.altını tabiki de kabul eder uyanıklar altın paradan çok daha değerli.bugün senden 5 liralık altın alacak yarın 6 lira olacak aldığı altın ama nakit 5 lira ödesen ederini ödemiş olacaksın altının sana kalacak.Tarafsız yorum yapacak birilerine ihtiyacım var. Yakın zamanda düğünüm var. Kına ve düğün aynı salonda olucak. Ben de nişanlıma dedim ki madem ikisi aynı salonda ikisini de takıdan verelim. Salonda bunu kabul ediyor salonda konuştum. Ama nişanlım diyor ki onu benim ödemem gerekirmiş takıdan ödenmemeliymiş. Yani anlayamıyorum düğün salonunu ödüyorsak kına salonunu neden ödeyemiyoruz? Önceden o kadar iyi anlaşırdık ki işin içine maddiyat ve evlilik stresi girince ister istemez bi geri çekildim ona karşı soğuma hissediyorum sanki. Sizce haklı mı ben mi ödemeliyim? Sonuçta takı ikimizin parası olacağı için ben ondan ödenmesini makul karşılıyorum.
Henüz başlangıçta gerçek yüzü ortaya çıkmış, bu işareti dikkate al, en azından yol yakınken dön.Gerçekten emin değilim artık. Ben çok rahat büyüdüm bana böyle her şeyin lafını yapacaksa ki ben de çalışıyorum o yüzden bir daha düşünüyorum.
Macera başlamış. Hayırlı uğurlu olsun....Tarafsız yorum yapacak birilerine ihtiyacım var. Yakın zamanda düğünüm var. Kına ve düğün aynı salonda olucak. Ben de nişanlıma dedim ki madem ikisi aynı salonda ikisini de takıdan verelim. Salonda bunu kabul ediyor salonda konuştum. Ama nişanlım diyor ki onu benim ödemem gerekirmiş takıdan ödenmemeliymiş. Yani anlayamıyorum düğün salonunu ödüyorsak kına salonunu neden ödeyemiyoruz? Önceden o kadar iyi anlaşırdık ki işin içine maddiyat ve evlilik stresi girince ister istemez bi geri çekildim ona karşı soğuma hissediyorum sanki. Sizce haklı mı ben mi ödemeliyim? Sonuçta takı ikimizin parası olacağı için ben ondan ödenmesini makul karşılıyorum.
Takı zaten senin kınaya ver düğüne verme.Tarafsız yorum yapacak birilerine ihtiyacım var. Yakın zamanda düğünüm var. Kına ve düğün aynı salonda olucak. Ben de nişanlıma dedim ki madem ikisi aynı salonda ikisini de takıdan verelim. Salonda bunu kabul ediyor salonda konuştum. Ama nişanlım diyor ki onu benim ödemem gerekirmiş takıdan ödenmemeliymiş. Yani anlayamıyorum düğün salonunu ödüyorsak kına salonunu neden ödeyemiyoruz? Önceden o kadar iyi anlaşırdık ki işin içine maddiyat ve evlilik stresi girince ister istemez bi geri çekildim ona karşı soğuma hissediyorum sanki. Sizce haklı mı ben mi ödemeliyim? Sonuçta takı ikimizin parası olacağı için ben ondan ödenmesini makul karşılıyorum.
Evet haklısınız o kadar soğudum ki bu konulardan dolayı. Bana parasını verirsin o zaman bile dedi.
Ben de normalde düğünde takılanlar eşlerindir, her şey ortak yapılır aileler istediği ölçüde destek olur kafasındayımdır.Nişanliniza altınların yasal olarak da sizin olduğunu hatırlatın en iyisi.
Senin benim ayrımına girmeyi doğru bulmuyorum ama böyle zihniyette ki insan ancak bu laflardan anlar.
Olmazsa parasını verirsin demesi de bir olmaktan
çok uzak.
Bu konuyu böyle bırakmayın, evlilik hakkında da düşünün vakit varken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?