- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.122
- 548
- Konu Sahibi booksmoney
-
Eminmisin evliligeEvet haklısınız o kadar soğudum ki bu konulardan dolayı. Bana parasını verirsin o zaman bile dedi.
Bana bir şey yıkmaya çalışmıyor herkes yapmasını gerekeni yapıyor diyelim. Bu konuda böyle oldu dediği şeylerle şaşırdım ben bu adamla mı evlenicem diye.
İnannın almam gereken yapmam gereken her şeyi fazlasıyla yaptım. Bana ağzını açıp diyemez ki bunu senin yapman gerekiyordu yapmadın.Düğünü takıdan ödeyecek ama kınayı sizin kendi cebinizden mi ödemenizi istiyor? Kurnaza bak. Birileri mi doldurdu yoksa kendi düşüncesi mi bilemem. Gerçi birileri doldursa da evlenecek yaşa geldiyse aklını pekala kullanıp doğruyu yanlışı ayırt edebilmeli ama neyse
Acaba ev eşyası vs çok masraf yaptıysa harcamaları eşitlemeye çalışıyor olabilir mi? Bazı evliliklerde duyuyorum masrafın neredeyse %90ını erkekler yapıyor. Eğer sizde de öyle bir durum varsa adam biraz da sizin tarafın elini cebine atmasını istemiş olabilir mi? Ya da ailesi biraz da kız tarafı masraf yapsın demiş olabilir mi? Böyle şeylere söylenenleri çok duyuyorum da.
Ahlaksıza bak ne demek sen ona karışma yaaa.sen bana karisiyorsun ya hadsize bkBen de aynı şeyi söyledim o zaman sen de cebinden ver dedim o zaman sen ona karışma diyor. Nasıl karışma yani. Bu arada salon uygun bir salon çok pahalı değil fazlasıyla çıkar.
Merak etmeyin insanlar her zaman haklı olduğu için ağzını açmıyor bunu yaşayıp öğrenmek üzeresiniz zaten...İnannın almam gereken yapmam gereken her şeyi fazlasıyla yaptım. Bana ağzını açıp diyemez ki bunu senin yapman gerekiyordu yapmadın.
Böylesi vermez. Adam şimdiden herşeyin hesabını yapmış kuluçkaya yatmışhatta şunu da söyliyim evlendikten sonra bile altınları dolapta saklıyomuş ablamın kasaya koymasına izin vermedi.
ggidip dolabı açıp açıp bakıyomuş. evlendikten sonrra o bahsettiği takıları size hiç vermeyedebilir.
Merak etmeyin insanlar her zaman haklı olduğu için ağzını açmıyor bunu yaşayıp öğrenmek üzeresiniz zaten...
Nur topu gibi bir boşanma konusu yola çıkmış saatte 60 km/da hızla size doğru geliyor..
Böylelerinden beklenir.aynen o zamanlar ablama da demiştik bizi dinlemedi şimdi boşanmaya çalışıyo bir gün bile mutlu olmadı. imam nikahındaki mihirden tutun gelin arabasna kadar herşey çat diye yüzünüze vuurlursa o zaman ben ne yaptım dersiniz
(Allah korusun)
Böylelerinden beklenir.
Siz biz şimdiden başlamış.
Parasına ve anasına aşık adamlardan uzak durmak lazım.
Allah'ım korusun hepimizi
Kuluçkaya yatmış....bayıldımBöylesi vermez. Adam şimdiden herşeyin hesabını yapmış kuluçkaya yatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?