- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
- Konu Sahibi cilekreceli_
-
Senin aklına yatmadıysa düğün iptalArkadaşlar kuzenimin eylül ayında düğünü olacak. Ama maddi durumlardan dolayı kına gecesi ve düğünü bir yapma fikri vermişler. Yani erkek tarafının tuttuğu salonda hem kına gecesi hem de düğün olsun diyorlarmış. Kına gecesi içinde organizasyon düşünüyor kuzenim. Yani gelinlikle çıkacak düğünün bitmesine 1 saat kala da kına gecesine geçilecek. Benim aklıma pek yatmadı ama kuzenim anlamıyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu teklifi sunan da erkek tarafı ama çünkü masrafları kuzenimle nişanlısı karışlayacak aileler destek vermiyorKendini erkek tarafına yıkan bir kişi daha.
Ben hoş bulmuyorum.
Param yoksa o kınayı hiç yapmam. Evimde kankilerim ve kuzenlerimle elime yakarım yinede erkek tarafına yaslanmam.
Ay çok komiksinSenin aklına yatmadıysa düğün iptal
Bu teklifi sunan da erkek tarafı ama çünkü masrafları kuzenimle nişanlısı karışlayacak aileler destek vermiyor
Bindallı giymek istiyorOrganizasyona ne gerek var parası yoksa.
Evde küçük bi kına gecesi yapsın. Düğünde gelinliği çıkarıp kına yapmak bence saçmalık.
Hevesleniyor ama bindallı da giymek istiyor
Kız da katkı sağlıyorsa tamam.
Konuda böyle yazsanız daha açıklayıcı olurdu.
Bütçeleri ortak, tek mekan tutabiliyorlar o sebeple kına ve düğün bir olsun diyorlar şeklinde yazsanız daha dişe dokunur yorumlar alabilirsiniz.
Ben mesajımdaki gibi anladım inan ki.
Ama ben yinede yapmazdım ne bileyim kınaya pek önem vermiyorum niyeyse. Nişan ve kına bana çok da lazım gibi gelmemiştir hiç. Düğünün anbiansını bozuk bindallı giymek istemezdim.
Kına yapmadan olur mu amaKına yapmasın durumu yoksa...
1 saatlik eğlence için kendini zora sokmanin ne anlamı var...
Gayet güzel oluyor ben yapmadım ki durumum olmasına rağmen gereksiz geliyor banaKına yapmadan olur mu ama
Gayet güzel oluyor ben yapmadım ki durumum olmasına rağmen gereksiz geliyor bana
Gayet mantıklı. Bu şekilde yapanlar var bu aralar. Yada evde arkadaş arasındada yapabilir.Arkadaşlar kuzenimin eylül ayında düğünü olacak. Ama maddi durumlardan dolayı kına gecesi ve düğünü bir yapma fikri vermişler. Yani erkek tarafının tuttuğu salonda hem kına gecesi hem de düğün olsun diyorlarmış. Kına gecesi içinde organizasyon düşünüyor kuzenim. Yani gelinlikle çıkacak düğünün bitmesine 1 saat kala da kına gecesine geçilecek. Benim aklıma pek yatmadı ama kuzenim anlamıyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ama o benim kuzenim canım düşünmek zorundayımKuzeninizin düğünü....masrafı eşiyle birlikte ödeyecek .....canı kına gecesi tarzında birşey de yapmak istiyor...Bence size ve diğer davetlilere "hayırlı olsun" demek düşer
Evde nasıl olur kiGayet mantıklı. Bu şekilde yapanlar var bu aralar. Yada evde arkadaş arasındada yapabilir.
Bekarlığa veda partisi gibi, Sevdiği arkadaşlarını çağıracak, kınasını yakıp, müzikle eğlencekler. İsterse ikramda hazırlayabilir, açık büfe şeklinde....Evde nasıl olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?