Kına gecesi düğün

Saçma falan diyenler kendileri yapmasin ya da cocuklarina yapmasin
Yani olabilir ama ben olsam yapmazdim demek yerine, yok olur mu yok saçma yok şöyle böyle

Ben yaptim bindalli da giymedim -onemsemedim -gelinlikle yaptim maddiyattan da degil kendi istegimle yaptim hic de pişman değilim. Ki burda maddi sıkıntıdan bahsediyoruz evde yapmak yerine salonda herkesle beraber yapmak istemiş ne var yani bunda

Yapsın nolcak ? Kına düğün birarada yapiolr artık. Önce gelinlik sonra bindalli sonra tekrr gelinlik giyiyorlar. Bence çok gereksiz ama gelin ne istiosa o. Sonuçta sizin değil onun ne istedigi önemli.

Ben sınırlı bir bütçe ile birşeyler yapmaya calissam anam/babam,kuzenim,eşim dostum maddi yardım değil ama bolca yorum yapsa benim akla değil paraya ihtiyacım var derim

Karar yok henüz ortada.
Aranızda kardeş ilişkisi olan bir kuzeniniz yok sanırım.
Yoo var o sebebden diyorum zaten bana mantıksız gelmişse söylerim mantıklı gelmişse destek olurum. Sonuçta kardes gibiysek onun mutluluğu önceliğimdir başka bir fikrim varsa maddi anlamda sorun olduğu için bunu boşver şöyle yapalım maddi olarak desteğim derim. Kardeşlik budur

Canım sen yanlış anladın sanırım ben hayır öyle yapamazsın demedim sadece insanların ne düşündüğünü merak ettiğim için de bu konuyu açtım.
Yani sizden isteğim beni eleştirmeniz değil kına-düğünün bir arada yapılması hakkında düşünceleriniz.
Anlatabildim mi?

Çok saçma. Evde kadın kadına güzel bi kına yapsın. Düğünden kendi evine bindallı ile mi gidecek. Eşimin karşısına ilk gecemde gelinliğim ile çıkmak isterim (çıktımda.) Bindallı biraz tuhaf olur.

Benim aklıma pek yatmadı ama kuzenim anlamıyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Demiştiniz ya aklınıza yatmadığını belirttiğiniz için dedim kardeş gibiysek aklıma yatmadı ise başka bir fikir sunarım bu da maddi olarak destek olarak olurdu. Bunu diyorum.

Bu konu derken düğün kına bir olması hakkında ne düşünüyorsunuz demek istedim.
Maddi destek elbette yapacağım ama konu bu değil şu anda

Madem para yok ne diye evleniyor adam ?dugun bir kere oluyor.Her genc kizin hayalidir,dugunu neden kursaginda kalsin ? Benim ne kina nede düğünüm oldu ve icimde kaldi hep esime soyleniyorum simdiki aklim olsaydi keske

Ben de kinami dugun gunu yaptim. Gelinlik uzerine kaftan gibi giyilebilen bindallilardan aldim. Kina hazirlanirken, gelinligimin uzerinden giydim, kirmizi tulumsu biseydi zaten. Kina cevirme, kina yakilma, foto cekimi sonrasinda tekrar cikariverdim oldu da bitti. Tavsiye ederim. Ozellikle farkli sehirlerde cift dugun olucaksa ayriyeten bir de kina organizasyon derdi olmuyor. Ama hic degilse o kina turkusu ve kina yakilma adeti de es gecilmemis oluyor boylece.

Kına gecesini kız, düğünü erkek tarafı yapar. Kına gecesi istiyorsanız bir yer tutsun kuzeniniz.

Ayni annem gibi konustun abla Ama sonuna kadar hak veriyorum

Bence ilk kına yakılsın böyle yapanlar var cevrede ilk saat kına konsepti sonra düğüne geçilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…