- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
- Konu Sahibi cilekreceli_
-
Karar yok henüz ortada.Nişanlı çift ortak bir karar almışlar burda sizce? Lik ne var anlayamadım!?
HmmBen sınırlı bir bütçe ile birşeyler yapmaya calissam anam/babam,kuzenim,eşim dostum maddi yardım değil ama bolca yorum yapsa benim akla değil paraya ihtiyacım var derim
Yoo var o sebebden diyorum zaten bana mantıksız gelmişse söylerim mantıklı gelmişse destek olurum. Sonuçta kardes gibiysek onun mutluluğu önceliğimdir başka bir fikrim varsa maddi anlamda sorun olduğu için bunu boşver şöyle yapalım maddi olarak desteğim derim. Kardeşlik budurKarar yok henüz ortada.
Aranızda kardeş ilişkisi olan bir kuzeniniz yok sanırım.
Canım sen yanlış anladın sanırım ben hayır öyle yapamazsın demedim sadece insanların ne düşündüğünü merak ettiğim için de bu konuyu açtım.Yoo var o sebebden diyorum zaten bana mantıksız gelmişse söylerim mantıklı gelmişse destek olurum. Sonuçta kardes gibiysek onun mutluluğu önceliğimdir başka bir fikrim varsa maddi anlamda sorun olduğu için bunu boşver şöyle yapalım maddi olarak desteğim derim. Kardeşlik budur
Arkadaşlar kuzenimin eylül ayında düğünü olacak. Ama maddi durumlardan dolayı kına gecesi ve düğünü bir yapma fikri vermişler. Yani erkek tarafının tuttuğu salonda hem kına gecesi hem de düğün olsun diyorlarmış. Kına gecesi içinde organizasyon düşünüyor kuzenim. Yani gelinlikle çıkacak düğünün bitmesine 1 saat kala da kına gecesine geçilecek. Benim aklıma pek yatmadı ama kuzenim anlamıyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benim aklıma pek yatmadı ama kuzenim anlamıyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Demiştiniz ya aklınıza yatmadığını belirttiğiniz için dedim kardeş gibiysek aklıma yatmadı ise başka bir fikir sunarım bu da maddi olarak destek olarak olurdu. Bunu diyorum.Canım sen yanlış anladın sanırım ben hayır öyle yapamazsın demedim sadece insanların ne düşündüğünü merak ettiğim için de bu konuyu açtım.
Yani sizden isteğim beni eleştirmeniz değil kına-düğünün bir arada yapılması hakkında düşünceleriniz.
Anlatabildim mi?
Bu konu derken düğün kına bir olması hakkında ne düşünüyorsunuz demek istedim.Benim aklıma pek yatmadı ama kuzenim anlamıyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Demiştiniz ya aklınıza yatmadığını belirttiğiniz için dedim kardeş gibiysek aklıma yatmadı ise başka bir fikir sunarım bu da maddi olarak destek olarak olurdu. Bunu diyorum.
Düğün olacak zatenMadem para yok ne diye evleniyor adam ?dugun bir kere oluyor.Her genc kizin hayalidir,dugunu neden kursaginda kalsin ? Benim ne kina nede düğünüm oldu ve icimde kaldihep esime soyleniyorum simdiki aklim olsaydi keske
Gelin kararini vrmis zaten iyi ypmisDüğün olacak zaten
Saçma falan diyenler kendileri yapmasin ya da cocuklarina yapmasin
Yani olabilir ama ben olsam yapmazdim demek yerine, yok olur mu yok saçma yok şöyle böyle
Ben yaptim bindalli da giymedim -onemsemedim -gelinlikle yaptim maddiyattan da degil kendi istegimle yaptim hic de pişman değilim. Ki burda maddi sıkıntıdan bahsediyoruz evde yapmak yerine salonda herkesle beraber yapmak istemiş ne var yani bunda
Ne olacak Allah aşkına önemli olan tüm bunların sonucu yani "sevdiğin insanla hayatını birleştirmek". Bitti. Bu kadar takılmayın, nasıl olacaksa olsun bitsin. Kız zaten öyle istiyormuş o zaman mesele yok.
Siz kendi kinanizi öyle yapmazsınız.
Anneni öpüyorum canımAyni annem gibi konustun ablaAma sonuna kadar hak veriyorum
Bence ilk kına yakılsın böyle yapanlar var cevrede ilk saat kına konsepti sonra düğüne geçilsinArkadaşlar kuzenimin eylül ayında düğünü olacak. Ama maddi durumlardan dolayı kına gecesi ve düğünü bir yapma fikri vermişler. Yani erkek tarafının tuttuğu salonda hem kına gecesi hem de düğün olsun diyorlarmış. Kına gecesi içinde organizasyon düşünüyor kuzenim. Yani gelinlikle çıkacak düğünün bitmesine 1 saat kala da kına gecesine geçilecek. Benim aklıma pek yatmadı ama kuzenim anlamıyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?