Kına gecesi düğün

C cilekreceli_
Ben aynen bunu yaptım. Eşim ve ben iki ayrı şehirdeniz. Oturacağımız aynı zamanda eşimin şehrinde nikah ve yemek yaptık. Kendi memleketimde düğün ve kınayı birlikte yaptık. Son 1.5 saatte kına oldu. Bindallı falan sevmediğim için gelinliğimle yakıldı. Hem çok eğlendik hem de gayet güzel oldu. Bence birlikte yapılabilir. Ne olacak ki?

Bizi pek ilgilendirmez sormuşsunuz cevap vereyim bari ben olsa eğer böyle birşey yapılacaksa organizasyon tutmam kuzenler arkadaşlar toplandı mı birazda zevk oldu mu tamam şirkete gerek Yok. Önce kına kıyafeti ile çıksın sonra gidip gelinlik giysin . Yoksa ilk gelinlik giyer sonra kına kıyafeti giyerse bu sefer gecenin sonunda tekrar gelinlik giymek gerekiyor . Bir arkadaşım öyle olmuştu çok yorulmuştu bence

Neden gecenin sonunda gelinlik giymek gerekiyor

Salonda saat sıkıntısı yok canım

Benim kuzenimde aynı bu sekil yapmıştı çokta güzel oldu .
Ilkten kına yakışır bindallı giyer sonrasında da nikah kıyılır pasta kesilir ve biter iş

Bindallı giymek istiyor
Parası aslında yok değil ama düğün yükü damat ve gelinde olduğu için zorlanıyorlar
Erkek ailesi niye hiç yardımcı olmuyor?
Kuzenin her adeti yapmak istiyorsa onlara masraf yapacak birini bulsaymış.
Bana ailelerin hiç destek olmaması saçma geliyor.

Yok mu çevrede boş dükkan atın bir kaç tane masa sandalye birde müzik seti çalın oynayın eskiden organizasyon mu vardı. Boş dükkanları açar 2 tuğla üstüne bir kalas atardık olur du oturmaya yer çerez meyve suyu bitti gitti

Tabi canım Heyecanlı oluyor öyle
Bütün gün koşuşturup terleyip bide düğünde döktürüp takı töreninde 500 kişiyle öpüştükten sonra eve gelince düşüneceğim en son şey olur romantizm
Direkt duş almak ve pizza söylemek en romantik olanı

Konuya cevap; ev kapısı önü müsaitse kiralasın 100 sandalye bi orkestra tamam işte.
Kına ekibi kiralamak 2binden başlıyor ucuz değil yani.

Neden gecenin sonunda gelinlik giymek gerekiyor
Gecenin sonunda bindalliyla gittim eve. Hic gelinlik cikarma durumu olmadi :) zaten gelinle damat butun gunun yorgunlugunu yasiyor. Eve gidince terli oluyosun. Ilk is makyajimi cikarip, sacimi actim. Esim dusunu aldi. Sonra ben de oyle. Oturup yemek yedik sogan kirip. Acliktan oluyoduk :)

Ayyy benim gelinlik aşırı ağırdı bel kısmın yanlarım resmen yara olmuştu gelinlik vücuduma sürte sürte üfff . Otele gittik ayyy inanılmaz sıcaktı ölecektim . Hemen soyundum saçımdaki tokaları anlatamam çıkart çıkart bitmedi . Klima çalıştı oda bi soğumadı ayyy hatırladım bak şimdi o geceyi eşimle hep güzel anlatırız o akşamı ya

Ayy o tokalar zaten
Bin tane saplıyorlar kafaya
Bitti sanıyorsun bitmiyor virüs gibi
Mutluluklar sizede

Saçma olmuş...evde yapsınlar organizasyona vereceği parayı evdeki harcamaya dahil etsin...

Ayy o tokalar zaten
Bin tane saplıyorlar kafaya
Bitti sanıyorsun bitmiyor virüs gibi
Mutluluklar sizede
Hahhaa aynen ya sürekli artıyordu sanki saçımda . Hiç bitmeyecek sandım. Ondan sonra boynumdan aşağıda duşa girdim . Makyaj porselendi oda çıkmadı duştan çıktım öcü gibiydim hahhaa . Anca 2. Duştan sonra makyajım temizledi yüzümü lifledim resmen . Teşekkür ediyorum size de mutluluklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…