Kına gecesi

Bende çok istiyorum görmeyi görnek kusmet olur inş:)

Ne güzelmiş öyle bizde de öyle olsa keske buralarda böyle şeylere çok düşkün insanlar,alternatifide brz kendimi suçlu hissettiğim İçin istedim galiba ama mantıklı düşününce ona da gerek yok.burada o kadar abartırlar ki kına gecesinde gelinin evine gidilip çay pasta yenir ve sabaha kadar oynarlar
İstemiyorsan yapma.
Kayınvalidenle açık açık konuş kına istemediğini.
Acaba nişanlıma söylesem hani evdede yapmak istemediğimi annenlere söyle desem çünkü kına gecesi için gelirle çay pasta vs otururuz ama müzikmiş kınaymış yapmam onlarada hayal kırıllığı olur yani

Tavrım enteresan değil aslında çevremde ki insanların davranışlarına göre konuştum ben çünkü herşey istedikleri gibi olsun istiyolar.
Tşk ederim

Bi yere yemeğe çıkın yakınlarınıza

Valla sen bilirsin o zaman, ne denir ki. Hani bana burdan bakınca yapılmasının zararı yok denir gibi geliyor. Ben kırmazdım ailemi, annelerin ne de olsa beklentisi oluyor. Ama seni irite ediyor, olması negatiflik yaratıyorsa pek ala sen bilirsin. Gelin hamamı yap o zaman, modern konseptte. :)

Çokkk güzel açıklamışsınız tşkler her cümleye katılıyorum,içimizden geldiği gibi davranmak en doğrusu

Bende oynamayı sevmme, eşimde sevmezdi
Biz iki çiftetelli de göründük oturduk , milletin oynayası oluyo zaten kurtlarını döküyo sen araya kaynıyosun
Biz sadece dans müziği ayarlamıştık, onda tek çıktık bu kadar
İstemiyosan yapma derdim ama takan birisin yap kurtul, evine geleceklermişsin daha fazla huzursuz olacaksın gibi yapmazsan..

Evt ya ama eve gelirlerse oturur giderler napiyim

Bence müzik açıp oynarlar
Oturmaya geliyoruz dememiş ben kına istiyorum demiş çünkü
Bende oynamayı sevmem de başkalarının oynamasından rahatsızlık ta duymam açıkçası
İşte bende ondan korkuyorum evde müxik öalar bilgisayar varsa yok etsem o akşam:)
Şaka bir yana söyliycem açık açık gelirseniz otururuz ama müzik oynama vs kesinlikle istemiyorum

İşte bende ondan korkuyorum evde müxik öalar bilgisayar varsa yok etsem o akşam:)
Şaka bir yana söyliycem açık açık gelirseniz otururuz ama müzik oynama vs kesinlikle istemiyorum
Bence bi tatsızlık olacak gibi
Kayınvalide gösterişi seven biriyse ille de oynamaya gelir kendi kankilerinden oluşan folklör ekibiyle
Demedi deme

Başkasınin kına gecesinde sklman gayet normal bence yap bende çok eglenmstm çok güzel oldu öyle düğünlerde oynamam ama kendi kına gecemde oynadm hiç otrmadm yapmasan bile düğünde mecburen oynicaksn sonra pişman olursn yapmadgna

Yok ben yapsamda oynamam yani otururum bitene kadar bu da çok sıkıcı olur,bu arada düğünde de oynamycaz bende nişanlımda o konudada rahatım:)

Yok ben yapsamda oynamam yani otururum bitene kadar bu da çok sıkıcı olur,bu arada düğünde de oynamycaz bende nişanlımda o konudada rahatım:)
O zaman bisey diyemicem benm esimde hiç sevmez oynamayi zorla oynadi mecburen :) kayınvalidedi kırma gelsnler eve oynasnlar sana bi zararı olmaz smdiden kirmayin birbirnizi

O zaman bisey diyemicem benm esimde hiç sevmez oynamayi zorla oynadi mecburen :) kayınvalidedi kırma gelsnler eve oynasnlar sana bi zararı olmaz smdiden kirmayin birbirnizi
Amacım kırmak değil tabi ama gerçekten isteyotum oyun olmasını otursunlar yiyip içelim beraber napalım

bilemem dıger eltılerınızde hevesını almış bı aıle olarak goruyorsanız bence onlarla ılgılı konulardada sız beklemezsınız bırsey. damat kına yakılırken oluyor cok da keyıflı onunla o anı paylaşmak . bılemıyorum kendınızı dusunuyorsanız sızın fıkırlerınız öncelıklıyse sadece yapmazsınız. benım için esım ve aılesınınde gonlunun olması bu konularda degerlıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…