- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
İnş inşİnşallah kabul ettirebilirsin :))
Aynı şey değil bence ama zaten bişey beklenedim ben kimseden herkes içinden geleni yapar,nişanlım benim yanımda bu konuda ailelerden de anlayış bekliyorumbilemem dıger eltılerınızde hevesını almış bı aıle olarak goruyorsanız bence onlarla ılgılı konulardada sız beklemezsınız bırsey. damat kına yakılırken oluyor cok da keyıflı onunla o anı paylaşmak . bılemıyorum kendınızı dusunuyorsanız sızın fıkırlerınız öncelıklıyse sadece yapmazsınız. benım için esım ve aılesınınde gonlunun olması bu konularda degerlıydı
Olabilir ama kesin buna da laf ederler niye bizimle yapmadın arkadaşlarınla yaptın gibisindenecnebiler bu durumda bekarlığa veda partisi düzenliyorlar,daha havalı.ülkemizde de yapılıyor, sadece kız arkadaşlarını alarak bu tarz bişeyler yapıp kendinizce eğlenebilirsin?
Olabilir ama kesin buna da laf ederler niye bizimle yapmadın arkadaşlarınla yaptın gibisinden
ben de kendi kınam olana kadar sadece abimin ve çok samimi arkadaşımın düğününde iki oynamıştım çünkü sevmiyordum, aman iki parmak şıklat, saatlerce dön, ne sıkıcı diye düşünürdüm ve keyif almazdım ama kendi kına gecemde hiç oturmadım desem yeridir. müthiş eğlenmiştim, yine olsa daha iyisini yaparım eğlenmek için :)Yok ben yapsamda oynamam yani otururum bitene kadar bu da çok sıkıcı olur,bu arada düğünde de oynamycaz bende nişanlımda o konudada rahatım:)
bazı hassasiyetleriniz olabilir, kız erkek karışık ortamda oynamamak gibi.Olabilir aslında hiç duymamıştım ama çok güzel olur bence
Bize ne derken ben fikir almak için açtm konuyuYapmayin o zaman.bize ne kime ne.
Benimde içimde kalmıycak ve pişman olmycaö sonradan bundan hiç şüpem yok, inş daha fazla zorlamazlarBen de kınaya ait ayrıntıların pek çoğunu sevmediğimden, bazı kendi kendime bulduğum saçma sebeplerden
yapmadım kına. Düğün yaptım o da oynamalıydı zaten..
Haa kına içimde kaldı mı diye sorarsan kalmadı ama yine de keşke yapsaydım dedim sonradan.
Yine başka sebeplerle keşke yapsaydım diyorum sevdiğimden, içimde kaldığından değil yani
Sevmiyorsan yapmazsın canım zorla değil bence..
Yani kınamı illa yakmak istiyosa gelsin yaksın ama oyun hiç olmasın bir de kv oynamaz zaten izlemek istiyo:)İstemiyorsan evde kendi aranızda küçük bişey yap ama sadece bikaç arkadaşın ve ailen olsun başka kimseyi çağırma. Kayınvalidende gelsin kınanı yaksın iki dönsün hevesini alsın gitsin.hem senin istediğin hem onun istediği olmuş sayılır.sonra aranız açılmaz hiç değilse.
Burda da öyle olur zaten kına gecelerinde erkek olmaz damat dahil,ama ben oyunu hiç sevmiyorum hiç olmasın istiyorumbazı hassasiyetleriniz olabilir, kız erkek karışık ortamda oynamamak gibi.
ben kendi kınamda salonun kapısına erkek kardeşimi bekçi yapmıştım, erkek sinek dahi girmedi. kızkıza koptuk :)
Yani artık böyle söyliycekse kendi bilir ama söylemez heraldeKayınvalideniz kına isterim diye özellikle belirtmiş, onu ilgilendirmi tartışılır ama net olan birşey varsa ,sağda solda kına bile yapmadılar deme potansiyeli var arkanızdan. Bunuda göz önünde bulundurun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?