Var tabi canım.BenAğlamayan gelin var mı ki?
Kıyamam yaKIZLAR ANNEM SURAT ASIYOR KARDEŞİM İKİDE BİR KINAYI GETİR ANEYYY DİYORR
RESMEN PSİKOLOJİMİ BOZDULARRRRRRRRRRHİÇ SIKINTIYA GELEMİYORUM
Ağlamayan gelin var mı ki?
Sevdigin adamla hayatini birlestirmiyor musun? Neden aglayasin ki? Ben kendi kina gecemle butun dislerimi gostererek siritip durmustum. Hatta şebeklik yapip aglama taklidi filan yapmistim. Ben de ailemden uzaktayim. Aglamak gereksiz bence. Biraz da kucuklugumuzden beri kina gecelerinde aglayan gelinleri gore gore aglamaya koşullaniliyor gibi geliyor bana. Halbuki senin gunun. Kurtlarini doke doke oyna, her anin yadini cikar. Aglamak da neymis
NASIL ÖYLE YAPABİLDİN HELAL OLSUNNNNNN SANA GERÇEKTENN :)
Yıpratma kendini.. Düğününde kınanda gözlerin şiş şiş olmasın.. Bende izmirden ankaraya geldim.. Düğünümde sadece annem üvey babam ve kardemiş bir de dayım vardı.. Kimsecikler yoktu başka.. Sonra onlar gittiler.. Bende üzüldüm ama yollar mesafeler kavuşmak için değil mi zaten :) Elbette gidip geleceksin.. Onlarda gelecek.. Üzülecekler ama sevineceklerde yuvan olduğu için.. Hem herşey etki tepki meselesi.. Sen ne kadar mutsuz olursan onlarda o kadar mutsuz olucaklar seni üzgün gördükçe.. Birbirinize moral verin :) Umarım bu ruh halinden kurtulursun..Sevgiler..
Var tabi canım.Benahada böyle oynadım.
Var var olmazmi benim
Ne kina gecemde ne dugunumde ne dugunden sonra hic aglamadim.
Ama insanin icinden aglamak geliyorsa elinde olmadan suzulur goz yaslari.bosuna aglamak istemiyorum diyip kasmayin kendinizi.aglayacaginiz yoksada bu stresten aglarsiniz yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?