- Konu Sahibi Kremlisanti
-
Ayy sakınnn pantolan gyme gorumcesn sen sık ol cnm bnm gorumcelerimin dugunde gydkleri hala konuşuluyo yan komşumuz daha susluydu dusun yani insan bi kuafore gder nerdeeKızlar merhaba. 20 gün sonra erkek kardeşimin düğünü olacak..Düğün için uzun bir elbise aldım.Fakat kına da kısa giyinmek istiyorum.Bugün mini bir etek ve bluz denedim.Aman Allah'ım ! Bacaklarım berbat.o kadar zayıfım ki zafiyet geçiriyorum adeta.Mağaza aynaları acı gerçeği gösterdi.Ev de bu kadar zayıf görmüyordum kendimi.Annem berbat görünüyorsun iskelet gibisin dedi.Boy:1.78 kilo 50..Annem de en iyisi dar bir pantolon ve üzerine askılı bir bluz altına da topuklu dedi.Ama herkes muhtemelen elbise giyecek.Ama elbise de çıta bacaklarıma hiç yakışmıyor sizce pantolon bluz fikri nasıl ? Ama böyle agır şık bir pantolon bluz olacak..Birde şık bir topuklu..Yada elbise olsun mu dersiniz.Bir yardımcı olun nolur.. Görümce adayı nasıl giyinmeli
Evet canım moda fakat göbeğim açık giyemem çünkü azcık çatlağım var doğumdan kalan
Doğum muEvet canım moda fakat göbeğim açık giyemem çünkü azcık çatlağım var doğumdan kalan
Çok teşekkür ederim canım..Ya inan çok kastım çünkü gelin tarafı ablaları yengeleri o kadar dikkat eder ki böyle şeylere.Bir de aşırı fesatlar işleri güçleri dedikoduGelinimiz bakmaz önemsemez ama onun tarafı fena :) Umarım güzel bir elbise yada tulum bulabilirim az bi zaman var..Bakalım..
Ne yazık ki
İki parça modeller var son dönemde bayağı gördüm çok da şıklar.. bence öyle bir model nefis olur. Gençsin ev sahibisin kesinlikle iyi şekilde konuşulacak ol, dedikodun iyi olsun :))
Doğum mu
O fizik doğumdan sonra maşallah size
Ben hep sizi genç kız sanmıştım çocuk vs valla müthişsiniz
Hadi hayırlı olsun düğününüz darısı çocuğunun başına :))
görüncesşn sen görünnnce :) elbise giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?