Kına gecesine katılanlar..Rezil olmak istemiyorum :)

Ayy sakınnn pantolan gyme gorumcesn sen sık ol cnm bnm gorumcelerimin dugunde gydkleri hala konuşuluyo yan komşumuz daha susluydu dusun yani insan bi kuafore gder nerdee uzun sık bi abiye giy laaf ettrmeee

Ben 1.50 bile yokum 36 kiloyum ama bacaklarım iyidir yani boya göre kilo iyi. Ben kınada şık bir mini elbise arkası tüllü giydim, düğünde de uzun dar bir elbise giydim balık model gibi. Bence şık olmalısın pantolon bluz bence şık olmaz gelinin arkadaşları falan elbise giyerler. Tulum olabilir şık bir şey ya da elbise al bence. Kına elbisesi için pahalıya kaçma ama rengi güzel olsun. Üstü otursun alttan bol gelsin zayıflığını kapatsın.

Bence şık bir tulum da olabilir ustu transparan sırt dekoltelı falan yada arkadaşların dediği gibi balık model elbise bence ben de zayıftım kınada derin yırtmaçlı uzun elbise giymiştim canım mesela

İki parça modeller var son dönemde bayağı gördüm çok da şıklar.. bence öyle bir model nefis olur. Gençsin ev sahibisin kesinlikle iyi şekilde konuşulacak ol, dedikodun iyi olsun :))

etek-bluz, pantolon-bluz gibi iki parça kıyafet giymeyin. görümcesiniz siz. hele pantolon-bluz hiç olmaz. iş görüşmesi değil ki bu.
madem mini yakışmıyor o halde uzun hafifçe bollaşan elbiselerden giyin. bence dar elbide de giymeyin o da çok saracak vücudunuzu. çok şık efil efil elbiseler var. çok yakışacağından eminim.

eminim şık bir pantolon bluz giyecek başka birileri de olacaktır. sen kardeşsin daha şık olmalısın bencee. zaten uzaktan birine giderken bile şık bir bluz alta pantlon topuklu giyip gidiyoruz. kaldı ki kardeşinin kınası

Yaz sezonu en beğendiğim tulum buydu. İpekyol'da.

boydan üzerine oturan bi elbise giyn. kınada pantolon abes olmaz mı sonuçta kardeşin ewleniyor.

İki parça modeller var son dönemde bayağı gördüm çok da şıklar.. bence öyle bir model nefis olur. Gençsin ev sahibisin kesinlikle iyi şekilde konuşulacak ol, dedikodun iyi olsun :))

Değil mi canımm :) Geceye damgasını vurmalıyım Tabi çubuk kraker bacaklarımla bu hiç mümkün olmayacak..Sanırım uzun elbise de karar kıldım :)))

Pantolon olmaz bence.hele ki gorumce olarak.uzun elbise giy o zaman.prenses model olabilir.zayifim ben de dapdar giyince olmuyor en azindan alti bol okunca daha cok yakisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…