- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
Valla bu özel birgün kimse kusura bakmasın bir kere oluyor insanlarında salon tutmaya gücü yoksa ha kapının önünde yapılmış ha evde aynı gürültü yani :)maddi açıdan tabiiki de mantıklı evde yapmak ama gece 12 ye kadar onca gürültüye apartman dayanabilirmi bilmiyorum. bebeği, hastası sınavı olanlar, ertesi gün erken kalkıp işe gitmesi gerekenler vardır. bence pek uygun değil. müziği çok açmayız çok da tepinmeyiz diyorsanız evde yapın ama artık apartmanlar çok kalabalık ve neredeyse her ailede en az 2 kiş çalışıyor.siz evleneceksiniz diye başkalarını rahatsız etmenin mantığı yok açıkçası
cnm kısmetse bende evde yapacağım ama nasıl olacak bilemiyorum ! evde yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa iyi olur
canım merhaba. benimde kına gecem evde oldu 20-25 kişiydik. sadece bayanlar vardı bence kına gecesi bayan bayana daha eğlenceli oluyor. ilk eşim beni getirdi biraz oynadık beraber sonra o gitti oynamaya devam ettik biz. sıcak bir ortam vardı zaten sonra kına yakıldı. misafirlere ikram hazırlamıştırk biz onları ikram ettik en sonda çerezimizi dağıttık. hem kınada fazla masrafada gerek yok bence . tabi herkesin kendi tercihi.
maddi açıdan tabiiki de mantıklı evde yapmak ama gece 12 ye kadar onca gürültüye apartman dayanabilirmi bilmiyorum. bebeği, hastası sınavı olanlar, ertesi gün erken kalkıp işe gitmesi gerekenler vardır. bence pek uygun değil. müziği çok açmayız çok da tepinmeyiz diyorsanız evde yapın ama artık apartmanlar çok kalabalık ve neredeyse her ailede en az 2 kiş çalışıyor.siz evleneceksiniz diye başkalarını rahatsız etmenin mantığı yok açıkçası
Benim iki ablamın da kınası evde oldu, sadece bayanlar olunca da daha süper oldu. Benimde düğünüm ekim ayında olacak ve bende evde yapıcam kına gecemi. Ayrıca konu komşu rahatsız olmuyor bence zaten onlarda davetli oluyor ve tek gecelik bir eğlence olduğu için onlarda hoş görüyor.
canım şöyle lokal tarzı yerler var uygun fiyatta bence onlar düşünülebilir.Çünkü evde olması başlı başına sıkıntı hem senin için hem ailen için bir kere eve çağırcağın kişi kısıtlıdır her zaman birine sölersin diğeri kalır falan filan.oyuna ayrı bir mekan ayrılacak yaşlılara ev büyüklerine kendi arkadaşlarına falan:) hepsi sıkıntı ev birbirine geçiyor sonrasındaki geniş temizlik cabası bence araştırsan makul fiyatlara bir yerler kesinlikle bulursun ben eminim...Ayrıca kınaya masrafa gerek yok diyenlere hiç ama hiç katılmıyorum bu senin hayatında sadece 1 kez gerçekleşecek telafisi yok yarın bir gün geri baktığında tek elinde kalan şeylerolacak evliliğe hazırlığa dair.Ben herkesin bütçesi oranında bu tarz organizasyonları gerçekleştirebileceğini düşünüyorum ama tabiki son karar senin..seninm kına gecen sen nasıl hatırlamak istiyorsan ileride öle yapmalısın bence..Herşeyin gönlünce gerçekleşmesi dileğiyle
bende evde yapacak olanlardanım.
binamız 3 katlı keşke ankarada hava güzel olsada bahçeye çıksak orası da müsait.
ama benim merak ettiğim bişey var.
şimdi bu evde olan kınaya erkek gelmiyor ya, e bu durumda kına yakılırken kızın eline altın koyma adeti de gerçekleşmiyor dimi haliyle.
millet yadırgamaz dimi, erkek evinden kimse yokmu diye?
canım erkek evinin bayanları geliyor erkekler olmuyor. kayınvalideciğin altınını koyar merak etme sen
cnm dediklerine katılıyorum ve bende senin gibi düşünüyorum ama ben nişanımı dışarıda yaptığım ve düğünde yapacağım için kınayı evde yapmak istedik.fazla çağıracağım kimse yok kendi aramızda bizbize olacağı için sıkıntı yok sadece neler yapılabilir diye araştırıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?