• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına mı düğün mü sorunu

Ne alaka ya....Siz haklısınız tabi ki...:eek:
Biz de iki düğün yapacağız,ilk düğünden sonra ben de evime döneceğim.:KK24:

Butun kina dugun merasimleri bitene kadar kendi ailen ile kalmalisin bence . Oldu ki otel de kaldin sanki kocanla mi kalacaksin da karisiyorlar. Gelin evden ciktiysa kocasiyla ayni eve girer. Kaynanasiyla ayni otel odasina degil. Kimsenin herseye karismasina izin verme. Bu konuyuda ailen halletsin iki dugunde olmadan sizinle kalamaz desinler gerekirse.boylelikle konu uzamamis olur.

Benim nikahım tayinden dolayı önce olmuştu . Kendi memleketimde düğün ve kına oldu . Eşimin memleketinde de formaliteden otelde bi nikah oldu . Aynı kayınbabanızın dediği gibi ben eşimle otelde kaldım . Annemde aynı şekilde gelinlikle çıkılan eve gelinlikle girilmez dedi . Batıl inanç tabi .

Anne babanın evi varken ne oteli ya, tövbe estağfurullah !
Saçma sapan işler !
Kayınpederin kıskançlığından inada bindirmiş, kına gecesinden sonra otelde mi kalınır git annenin koynuna son 1 gece !
Sakın ama sakın otele motele gitme, öyle saçma şey duymadım ömrümde.
Sanki davulla zurnayla kız alınınca bir daha babanın evine dönüp uyuyamıyorsun orada.
Sakın kabul etme, git annenin babanın ocağına, son geceni orada geçir.
Saçma insanlar, sinirden sol gözüm seğirdi !

herkese merhabalar.Haftaya kınam var aslında düğün de denebilir.Şöyle ki iki farklı şehirden olduğumuz için iki düğün yapacağız.İlk Düğünün sonunda kına da yakılacak nişanlımın memleketinde sadece düğün olacak.Sorun şu ki gelin alma olayı falan burda olacak.Kayınbabam otelde yer ayırtıyor.Burda kendileri için.Bana denilen de şu gelin alma olayı falan olacak sen o gece otelde bizimle kalmalısın evine geri dönmen hoş değil diye konuştu.Ben de sonuçta bu kına kız son gecesini evde geçirir ama onlar da davulla çıkacaksın o evde olmaz artık dendi.Sabah da yola çıkıcaz zaten.Şimdi soruyorum kim haklı?Bu arada nikahım da burda salonda kıyılacak.Nişanlımın da benim de arkadaş çevrem burada o Yüzden burası yoğun oluyor.Ben ne yapacağımı şaşırdım.Bir de onlarla otelde kalsam bile nişanlımla aynı odada kalmayacağız.Ama iş resmen inada bindi.Ben nerede kalacağım????
O ne ya öyle . Benim de iki tarafta düğün oldu. Kina ve dugun ankarada. Digr dugun izmirde oldu. Ankaradaki düğünde once gelinlik ile geldim iki saat sonra kına yakıldı bitti. BIZIM eve gecildi. Kendi evimde uyudum yani.

Yani odam farklı olurdu otelde.Bir odada ben tek kalırdım ya da Yanıma bi kuzenimi falan alırdım.Ama çok şükür gerek kalmadı nişanlım halletti.Adam gariptir ya her şeyi kendi yönetmek ister akla gelmeyecek Şeyler düşünür.
kocanla kalsan nolcak?
nikahınız kıyılmış bitmiş olacaktı zaten.

herkese merhabalar.Haftaya kınam var aslında düğün de denebilir.Şöyle ki iki farklı şehirden olduğumuz için iki düğün yapacağız.İlk Düğünün sonunda kına da yakılacak nişanlımın memleketinde sadece düğün olacak.Sorun şu ki gelin alma olayı falan burda olacak.Kayınbabam otelde yer ayırtıyor.Burda kendileri için.Bana denilen de şu gelin alma olayı falan olacak sen o gece otelde bizimle kalmalısın evine geri dönmen hoş değil diye konuştu.Ben de sonuçta bu kına kız son gecesini evde geçirir ama onlar da davulla çıkacaksın o evde olmaz artık dendi.Sabah da yola çıkıcaz zaten.Şimdi soruyorum kim haklı?Bu arada nikahım da burda salonda kıyılacak.Nişanlımın da benim de arkadaş çevrem burada o Yüzden burası yoğun oluyor.Ben ne yapacağımı şaşırdım.Bir de onlarla otelde kalsam bile nişanlımla aynı odada kalmayacağız.Ama iş resmen inada bindi.Ben nerede kalacağım????
evinizde kalacaksınız tabi ki,net

canım benimde düğünüm aynı senin dediğin gibi oldu. benim düğünümün sonunda kına gecesi yaptım gelinlikten sonra bindallı giydim. Sonra evimde yattım o sabah. Eşimler akrabalırımızda kaldılar sabah hep birlikte kahvaltı yaptık sonra gelinliğimi giydim dualarla evden çıktım. Bir akrabamıza gittik gelinliğimi orda çıkardım. Bence saçma olmuş kayınbabanızın dediği kızın ailesinin evindeki son gününü kimse alamaz elinden

Back
X