- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
Nişanlının Yerinde Olsam Sana Çok Bile Derdim
Hem Para Hem Takı Üvey Annede Olucak Başka Bişiy Lazımmıymış Sor Bi
Nişanda,kınada ve düğünde takılan altın ve paralar gelinindir,siz. Üvey annenize kınada takılacak olan paradan vermeyi kabul etmişsiniz ama aynısını nişanlınız yapsaydı yinede kabul edermiydiniz yani düğünde takılan para ve altınları annesine verse kabul edermiydinin.öncelikle bir daha konu açmayacağım demiştim ama çok zor durumdayım aile içi gerginlik hat safhadasizden yardım almak istedim lütfen özverili bayanlar cevaplasın konumu saldırıya maruz kalmak yada polemik için açmıyorum başlığı gerçekten yardım almak için açtım ...
4nisanda kına gecem var nasipse büyük salonda düğün gibi kına yapacağız
sorunum şu üvey annem yakın arkadaşlarını hep örgütledi parayı bana elden verin borç kapatacağım diye eyvallah dedim birde zarf kutusu yapılacak oda onlara kalıcak
nikahımda başka şehirde nikaha gelemeyenler de kınada üzerime takar büyük ihtimalle üvey anne tutturmuş üzerindekileride ver diye allah aşkına böyle bir durum varmıdır?ağırıma gidiyor nikahtaki altınların hiçbirine nişanlımın ailesi karışmazken o altınlar sizin geleceğiniz derken bizim evdekinin böyle işlerle uğraşması çok üzüyor beni...
size soruyorum kınada kızın üzerindeki altınlar takı para vs kimin olmalıdır ? nişanlım çok gergin eğer üzerinden bir iğne bile verirsen hakkımı helal etmem diyor benimde değil onlar senin geleceğin için olacak diyor görmüş geçirmiş bayanlar yardımcı olursanız çok sevinirim
çok teşekkürler şimdiden....
Nişanda,kınada ve düğünde takılan altın ve paralar gelinindir,siz. Üvey annenize kınada takılacak olan paradan vermeyi kabul etmişsiniz ama aynısını nişanlınız yapsaydı yinede kabul edermiydiniz yani düğünde takılan para ve altınları annesine verse kabul edermiydinin.
Baban ne diyor bu duruma?
Ben birde kendimi görmüş geçirmiş sayardım
Kınada da bu denli paylaşılmayacak kadar takı ve para takılıyor mu ?
Düğün gibi büyük bir kına olursa evet takılıyor canım takı ve para bazı küçük çaplı kına törenlerinde de takılıyor artık.QUOTE]
Nişanlınızdan olsam bir krş bile verdirtmem o takılar paralar size yardım ićin hem iphone alırsın verme hiç birşey nişanlım elimden aldı de o akşam
Ben birde kendimi görmüş geçirmiş sayardım
Kınada da bu denli paylaşılmayacak kadar takı ve para takılıyor mu ?
bende öyle biliyorum çünkü kınada takılan çiftlerin diye bılıyorum teyzeme verıcem sanırım o gece yok edecegım
Yazmış olduğunuz mesajı kontrol edin o zaman siz demişsiniz ben demedim,arkadaşlarınıza elden verin demiş anneniz tamam demişsiniz zarf usulü yapılacak demişsiniz onada tamam demişsiniz sizin yazmış olduğunuz mesajlara göre yorum yapıyoruz kafamızdan uydurmuyoruz.kabul ettıgımı kım soyledı aglayıp duruyorum çok alındım vermem ben verme tarftarı degılım... yanlıs anlattım sanırım yazımı kontrol edecegım
ben onun işgüzarlıgını hesapcılıgını hazmedemıyorum sıze sormak ıstedım işin aslı nedir diye bende gelının diye bılıyorum cunku
Üvey Annenin Her Dediğine Neden He He Deyip Başını Sallıyorsun Yav Hakkın Olanından Neden Vazgeçiyorsun Kuruş Verme Üveymiş Bide Annen Zaten Bi Faydasımı Olucak Sanıyorsun Bu Saflığın
Akıllı Ol Uyanık Ol Biraz Hiçbi Hakkından Vazgeçme Hayat Pahalı Ülke Olarak Krizdeyiz Zaten 20 tl Bile Değerlendi Artık Hem Altın Hem Para Düğünde Baya Gelir Elde Edersin Davetliler Kalabalıksa
bizim burada takılıyor evet
hemen ne saldırıyorsun arkadasım yok ya yok gercekten sakin i makul nsan çok az bu sitede yanlıs yazdıgımı farketmısım ki düzeltecegım demişim anlayıslı olabilirdiniz değilmi neyse yardımcı oldunuz tesekkurlerYazmış olduğunuz mesajı kontrol edin o zaman siz demişsiniz ben demedim,arkadaşlarınıza elden verin demiş anneniz tamam demişsiniz zarf usulü yapılacak demişsiniz onada tamam demişsiniz sizin yazmış olduğunuz mesajlara göre yorum yapıyoruz kafamızdan uydurmuyoruz.
Babanız kızar madem söyleyin üvey annenizi uyarsın
O zaman verme , yani zaten o arkadaşlarını örgütlemiş ona elden verecekler , zarflarda onlara kalacak gibi , üzerindekilerde sende kalsın doğal olarak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?