kınada takı sorunsalı

Babanız borcun hesabını yapmıyorsa ki insan evladına yapılan şeylerin hesabını yapmaz o kadına susmak düşer. Ben olsam söylerdim böylece başkalarını da örgütleyemez. Babanneniz hasta olur yazık en kesin çözüm baba bence.

gülemedim bozuldum :/ ama dedim sakın bunu başkasının yanında söyleme cok ayıplarlar senı dedım :) sessizlik....

İyi yapmışsın. Eğer kınayla üvey annenden başkası ilgilenecekse ona söyle gelenlere belirtsin ayıp olmadan takılar geline takılacak gibisinden

Allah ağlatmasın canımm yaa
düğün yapmak kolay iş değildir,iyi bilirim.
Babamm sağolsunn

ah gecen cok yakın bır arkadsımla dertlesıyorum dedım babam salon tutmayacaktı bahcemız var orada yapacaktı ağlıyorum anlatıyorum telefonda arkadasım demezmı allah benım babamdan bınkere razı olsun iğneden ipliğe kadar aldı maaaşını krediye dönüştürdü yinede yaptı dugunumu :) ah sema dedım küfürmü ettın sen sımdı :) söylenecek yermıydı be yavrum:)
allah babanızı basınızdan eksık etmesın herkes sanslı dogmuyor :)

İyi yapmışsın. Eğer kınayla üvey annenden başkası ilgilenecekse ona söyle gelenlere belirtsin ayıp olmadan takılar geline takılacak gibisinden

inan benm annemin ailesinden kımse o konulara girmez ayıptır bizde kimse müdana etmez diyemezler canım halamlarda aynı sekılde
olsun bakalım hakkımızda ne varsa onu yasarız tesekurler fıkırlerın ıcın cokk saol

gecende ınanırmısın dedıkı kendı babası bana altın takacakmıs olmadı bana verır onu dedı bende dedım uzerıme takanada mı mani olacaksın yok artık dedım... bakalım işin içinden cıkamazsam babama soyleycegım...cok saoll onerın ıcın

üzülme inşallah eşinle mutlu olursun senin yüzünü o güldürür canım.

Rabbim babamı basımdan eksik etmesinn amiiinnn...
Kesinliklee cookk sanslıyımm,maddi&manevii babam bi yana dünya bi yanaa...
Sizede Allah kolaylık wersin,mutluluklar diliyorum şimdiden

O senin hakkın. Vermek istemezsen kimse birsey diyemez
Teyzenle babanın muhabbeti var mı?
Teyzen babanı tek yakalasada,'eniste, x hanım bizim kızın takılarını istiyormuş borc kapamak için. Hayırdır? ' dese.lafi atsa geri çekilse
Ne ayıp birseydir öyle ya.hayir demeyi bil, nisanlina kulak ver
Simdiden hayırlı ugurlu olsun. Mutlulugunuz daim olsun

Zaten o evden çıkıp
Gidiyosun ben olsam asla bes kuruş vermem o kariyida tehdit eder elden almamasını sağlardim. Hatta takı töreni yapardım ki herkes gelip benim üzerime taksin. Ve kesinlikle babama olan biteni anlatırdimm. Bunu yapan annem bile olsa tepkim aynı oluru kaldı ki bide annem bile degil Gebersin umrumda olmaz. Sınır oldum kadına ya cok akıllı saniyo kendini heralde.

takı törenı olacak zaten...daha neler var örnek verıyım yıne yakın bır zamanda oldu kendı babası bana altın takacakmıs olmadı soylerım altınıda bana verır borc kaparım dedı bende uzerıme takanada mı manı olcaksın pes dedım sustu... böyle hesaplar dönüyor ıste nişanlıma aktarmak zorunda kaldım cunku benden gızledıgın bırsey olur sonradan ogrenırsem cok tartısırım demıstı olayları bılıyor ben onu dugunden sonra halledecegım dıyor az kaldı tatsızlık cıkarma dıyor bende sabredıyıorum saf gibi duruyorum ama farkındayım...
saol canım yorumun ıcın

kopuklar teyzemle babam
annem öldükten sonra pek samimiyet olmadı arada bağlaç görevı goren ben varım bir tek...
teyzem yapar ama babam ters tepkısınden cekınır teyzem cunku bazen lafını bılmez agresıflıkten babam ....
nişanlım hak yükledi elbet dınleyecegım onu cok saol guzel yorumun onerılerın ıcın ıyıkı varsınız ya...

yerinde olsam oyle zarfla gelenler falan hicbir seyi ona vermezdim.
ailenin maddi durumu olmaz da gelen takılarla paralarla daha sonra salonun borcunu odeyecegiz desen hadi tamam diyecegim...
veya baban ister, tartısmamak icin sesin cıkmaz. ama ona ne oluyor?

kusura bakma ama uvey annen "senin gelecegin icin" dokunulmayan takılara goz koymus,
sanki seni yatırım aracı olarak goruyor, buyuk ikramiye vurmus gibi davranıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…