- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
gülemedim bozuldum :/ ama dedim sakın bunu başkasının yanında söyleme cok ayıplarlar senı dedım :) sessizlik....Ben böylesini ilk kez görüyorum. Ben suratına bön bön bakıp gülerdim
Sonuna da şakacı seni demeyi ihmal etmezdim
güldüm canım ya :) tesekurler
borç kapanacak öyle deme ne borçmuş bitmedi sankı dunyayı aldım :/
git babana söyle bence.
Babanız borcun hesabını yapmıyorsa ki insan evladına yapılan şeylerin hesabını yapmaz o kadına susmak düşer. Ben olsam söylerdim böylece başkalarını da örgütleyemez. Babanneniz hasta olur yazık en kesin çözüm baba bence.yanımda arkadaslarını örgütlüyor ya :S duydum bir babaannem var sırrımı derdimi paylastıgım onada bu durumu soyleyemedım üzülüp tansıyonu cıkar dıye... içime attım böyle hesapçılık olmaz babamda cok sinirli biridir ortaıgı yıkar korkuyorum :/
gülemedim bozuldum :/ ama dedim sakın bunu başkasının yanında söyleme cok ayıplarlar senı dedım :) sessizlik....
Allah ağlatmasın canımm yaa
düğün yapmak kolay iş değildir,iyi bilirim.
Babamm sağolsunn
tamam işte sana bağırıp çağırmıcak üvey annene bagırcak söyle bence.korkuyorum :/ cok agresf bır babam var aslında dusundum bır tanıdık duymus gıbi babama gidip soylese dıye ama bılemedım :/
İyi yapmışsın. Eğer kınayla üvey annenden başkası ilgilenecekse ona söyle gelenlere belirtsin ayıp olmadan takılar geline takılacak gibisinden
Babanız borcun hesabını yapmıyorsa ki insan evladına yapılan şeylerin hesabını yapmaz o kadına susmak düşer. Ben olsam söylerdim böylece başkalarını da örgütleyemez. Babanneniz hasta olur yazık en kesin çözüm baba bence.
üzülme inşallah eşinle mutlu olursun senin yüzünü o güldürür canım.ah gecen cok yakın bır arkadsımla dertlesıyorum dedım babam salon tutmayacaktı bahcemız var orada yapacaktı ağlıyorum anlatıyorum telefonda arkadasım demezmı allah benım babamdan bınkere razı olsun iğneden ipliğe kadar aldı maaaşını krediye dönüştürdü yinede yaptı dugunumu :) ah sema dedım küfürmü ettın sen sımdı :) söylenecek yermıydı be yavrum:)
allah babanızı basınızdan eksık etmesın herkes sanslı dogmuyor :)
tamam işte sana bağırıp çağırmıcak üvey annene bagırcak söyle bence.
ah gecen cok yakın bır arkadsımla dertlesıyorum dedım babam salon tutmayacaktı bahcemız var orada yapacaktı ağlıyorum anlatıyorum telefonda arkadasım demezmı allah benım babamdan bınkere razı olsun iğneden ipliğe kadar aldı maaaşını krediye dönüştürdü yinede yaptı dugunumu :) ah sema dedım küfürmü ettın sen sımdı :) söylenecek yermıydı be yavrum:)
allah babanızı basınızdan eksık etmesın herkes sanslı dogmuyor :)
üzülme inşallah eşinle mutlu olursun senin yüzünü o güldürür canım.
Rabbim babamı basımdan eksik etmesinn amiiinnn...
Kesinliklee cookk sanslıyımm,maddi&manevii babam bi yana dünya bi yanaa...
Sizede Allah kolaylık wersin,mutluluklar diliyorum şimdiden
Zaten o evden çıkıp
Gidiyosun ben olsam asla bes kuruş vermem o kariyida tehdit eder elden almamasını sağlardim. Hatta takı töreni yapardım ki herkes gelip benim üzerime taksin. Ve kesinlikle babama olan biteni anlatırdimm. Bunu yapan annem bile olsa tepkim aynı oluru kaldı ki bide annem bile degil Gebersin umrumda olmaz. Sınır oldum kadına ya cok akıllı saniyo kendini heralde.
O senin hakkın. Vermek istemezsen kimse birsey diyemez
Teyzenle babanın muhabbeti var mı?
Teyzen babanı tek yakalasada,'eniste, x hanım bizim kızın takılarını istiyormuş borc kapamak için. Hayırdır? ' dese.lafi atsa geri çekilse
Ne ayıp birseydir öyle ya.hayir demeyi bil, nisanlina kulak ver
Simdiden hayırlı ugurlu olsun. Mutlulugunuz daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?