kınada takı sorunsalı

vermeyecegım canım erkek tarafın zaten asla boyle bır talepte bulunmaz konusuldu o para sizin gelecegınız iyi degerlendırın dedı o kadar gözü tok insanlar...
o gece teyzeme verecegım o yok etsın canım ancak boyle kurtulurum eger ver derse hak var uzerımde veremem dıyecegm
saol canım yorumlarn ıcın

evet dusunursek babam yıllarca dugun cemıyetlere gttı ama ben zaten onlara bizim kınanın zarf kısmını hatta buyuk bır kısmını bırakıyorum bence gorgusuzluge gerelk yok
bir tane kızıyım babamın rahmetli eşinden yapmak zorunda ben bunca yıl ona yük olmadım şimdi 10bin tl verip benım yuvamı kurmak zorunda ben zaten herseyın ucuzuna kacıyorum bır cok seyı kendım yaptm yapmazsa kendı ayıbıdır tatlım... saol yorumun ıcın

Ne alaka yaa sizin hakkınız onlar..
Benimde kınamda üzerime altın takan,
anneme elden para veren vs. oldu
ama annem benim için sakladı yada
ev için ihtiyacım olan bir
şeye onayım
doğrultusunda harcadı..

Son düzenleme:
ayy canım çok saçma yaaa öle şey olur mu hiç.. Üvey anneyi ne takıosun o kim oluyorkii hayatta vermem ben olsam.. benim de kınam salonda olacak ve takı yapılacak düğün gibi ve benim ailem takılar sana kalcak senin kısmetin diyor..

verme sakın hem ayrıca senin nişanlın takılarını ailesine werse o zaman kızmaz mıydın nişanlın çok haklı onlar sizin kısmetiniz... verme sakın..

Canım kesinlikle verme altınlarını.O takılanlar sadece senin değil, aynı zamanda eşininde hakkı var.Düşünsene, kv kp takacak altını, üvey annen alacak...Yeridnde olsam, babama söylerdim.Neticede en güzel günlerin bunlar, en az stresle atlatman gerekiyor.Hatta bence ne yap biliyor musun, teyzene söyle seninle beraber gelsin takıları çıkartmaya kına gecende.Hani takıdan sonra gidip bir yerde altınları çıkarıyorsun ya gelin odası gibi, oraya giderken teyzende gelsin, o da yanında dursun.Teyzenin seni ve altınlarını yedirtmeyeceği gibi bir his var içimde.Bu şekilde de yapabilirsin babana yansıtmak istemiyorsan.Kınadan sonra da babanın olduğu bir ortamda, etraftan altın gelmedi mi hiç diye sor ortalık yerde ki babanda duysun.

sen cok iyi niyetlisin evden borc bırakıp ayrılmak istemiyorsun ama o senin iyi niyetinden ne anlar...
cok sinir oldum. kusura bakma.
sonucta baban cektigi krediyi oderken o da yanında olacagı icin sıkıntıyı ortak paylasmış olacak ya,
aklı sıra bu kadın da kendini saglama alıyor...
ama bu oyle emri vaki olmaz ki... sana duzgunce soylese zaten gonulden isteyerek verecek birine benziyorsun.
madem zarf konusunda anlasmaya varmıssınız sözünden caydı diyip en mutlu gununu zehir etmesin. ama takıları asla verme!
baban da bilsin canım, söyle,
adamcagız tıpış tıpış kredileri öderken bu onlarla yatırım yapar kendine takı alır falan. hic belli olmaz.

Son düzenleme:
Bence babana söylemen en mantiklisi kiyametin kopacagi falan yok, baban üvey annenin agzinin payini verir olur biter. Ama benim anlamadigim ya da yanlis anladiysam düzeltin lütfen, madem babanlar cok zorlanacaklar borca girecekler bu kinayi yapmak icin, neden kina yapiyorsunuz? (((Üvey annen cünkü anladigim kadariyla borclanacaklar diye senin takilarina göz koymus.))) Ya da neden daha kücük daha borca sokmayacak cinsten bir sey yapmiyorsunuz? Karsi tarafa mahcup olma korkusu mu var acaba? Bence nisanliniza söyleseydiniz, o da anlardi durumu, yani ekonomik durum yoksa yoktur.

Benim hevesim yoktu o bir kenara ama kinayi cok istememe ragmen hem kina hem nisan ailemi zorlayacagi icin, kina yapamadim. Nisan da evde oldu, nisan evde olmasina ragmen, nisan pastasi alacak durumumuz yoktu düsün, arkadasindan borc almisti babam.

Bence babaniza anlatin herseyi, zor duruma gireceklerse de daha kücük bir mekanda, mahallede vs. bir baska yol bulunsun. Gerci coktan herkes biliyor anladigim kadariyla ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…