Kınadığım hayatı yaşıyorum, kendimi tanıyamıyorum

Ayrılın o iş yerinden. Adam sizi kullaniyor. Şöyle pislikler için açmayın ozelinizi. Sizi seven değer veren bekar biriyle ne yaparsanız yapın ama şöyle midesizler için asla.
Biliyorum ayrılcam hemen yarın. Kullandgını bilerek yaptım neden bilmiyorm aynaya bakasım yok

Asla vermrm öylr cok pişmanum ki yarın istifamı verip her yerden engellemek için sabırsızlanıyorum cok pişmanım cok uzgunum hayatımın dersimi aldım
İstifanı verirken yalnız kalma onunla.

Ayrılın o iş yerinden. Adam sizi kullaniyor. Şöyle pislikler için açmayın ozelinizi. Sizi seven değer veren bekar biriyle ne yaparsanız yapın ama şöyle midesizler için asla.
Biliyorum ayrılcam hemen yarın. Kullandgını bilerek yaptım neden bilmiyorm
Bence bosluktasin karşına o çıkmış onunla olmuşsun yaptığın korkunç ama zararın neresinden dönsen kârdır
Döndüm ama kirlenmiiş hissediyorum nasıl atlatıcam bilmiyorm

Çok yanlış anladiniz, size olan yorumum bir önceki yorumdu. Bu genel bir serzeniş. Sizi kastederek yazmadım. Burada bu tip konular çok açılıyor, ve eleştirilince konu sahibi agresifleşiyor ve benim yorumda bahsettiğim şekilde konuşuyor. Benimki bu tip bir olaya atıftı. Sizin pişmanlığınız ortada. Yanlışınızdan döneceksiniz belli ki. Bilmeden kırdıysam özür dilerim. Size karşı öyle bir düşüncem yok.

Ben özür dilerimm yanlıs anladım kusıra bakmayın cok sinirlerim bozuk ondan tepki vermişim şimdi fark ettim. Dediginiz de zaten hic bi yanlıs ifade yok. Ben yanlıstan döndüm evli adama selam bişe vermem artk yanlıs anlar diye çoo pişmanım ölene kadar bunu unutmıcam brn böyle biri değildim cok utanıyorum cok uzgunum bitik bi haldetim benn yaptıgım hatayı kaldıramadım

Biliyorum ayrılcam hemen yarın. Kullandgını bilerek yaptım neden bilmiyorm

Döndüm ama kirlenmiiş hissediyorum nasıl atlatıcam bilmiyorm
Tövbe et dua et kimse duymasın evli adamlarla adı çıkan kadınlara iyi gözle bakmazlar ellere var da bize yok mu diye gelen teklifler bile olabilir

Ben cok uzgunum uzuntuden 50 kiloya düştüm 57ydm. Atlatamıyorum evli biriyle gezip tozmayı hic böyle biri degildim nasıl biri oldugumu bilseniz bu yaptıgıma şok olurdunuz. Asla yapmam tövbe ettim o kişiyi göresim yok hemen cıkcam işten ama nasıl atlatıcam bilmiyorm cok hata yaptım cok bunun gunahnı nasıl ödicem ben delirmeme ramak kaldı

Tövbe et dua et kimse duymasın evli adamlarla adı çıkan kadınlara iyi gözle bakmazlar ellere var da bize yok mu diye gelen teklifler bile olabilir
Allah korusun ya Allah göstermesin kimseue söylemem

Duyan gören bilen var mı? O söyler mi
Bilmiyorum ağlıyorum suan cok sinirleriö bozuk Allah kahretsin beni ya gerçekten bilmiyorum görmemişlerdir umarım napcam ben ya neden yaptım bunu kendime ne gereği vardı ya hayatımu zindan ettim neden böyle oldu ne ahlaksızmısım ben ya

Bişey yapamaz, senin ailen duyarsa onun da karısı duyar.
Söylemem ya karısına bi de onu da üzemem bunuj gunahı bana yetti zaten ailem duysa da hakettim diyip bitircem olayı yapacak bi sey yoı ama karısı asla duymayacak

Söylemem ya karısına bi de onu da üzemem bunuj gunahı bana yetti zaten ailem duysa da hakettim diyip bitircem olayı yapacak bi sey yoı ama karısı asla duymayacak
Bişey yapamaz yanı, yoksa duyulur.

Her insan hata yapar önemli olan ısrarcı olmamak

Allah gerçekten kimseyi böyle şeylerle sınamasın. İnsan ne yaşayacağını asla bilemez. Anlattığınız kadarı ile yazıyorum.
1. İşten kesinlikle ayrılın.
2. Telefondan her türlü sosyal medyadan engelleyin. Ayrıca telefon numaranızı da değiştirin.
3. 7 kilo verecek kadar kötü hissettiyseniz mutlaka bir psikoloğa gidin. Yani yeme içmenizi günlük yaşamınızı sarsıyor ki bu hale gelmişsiniz.
4. İlerde böyle bir şeyi yaşayacağım eşim de bana bunları yapar diye evrene bu mesajı göndermeyin.
5. Güzel bir duş alın, ben duşta ağlarım çok kötü hissettiğimde, aşırı iyi geliyor bana. İnancınız var yanlış anlamadımsa, siz tövbenizi edin. Rabbim kabul edecektir inşallah....

Kusura bakma polemik olmasın diye başka mesaj yazmayacağım ama ben hala kendinizi ve bizi kandırmaya çalıştığınızı düşünüyorum. İnsanlar diğer canlılardan farklı olarak böyle süreli devam eden durumlarda amaçsız hareket etmezler ama amaçları toplum normlarına ve ahlaki değerlerine ters düştüğünde bunu inkar yoluna giderler o kadar. Psikolojide böyle durumlar için bir amacım ve beklentim yoktu diye bir şey yok .Dediğim gibi bir anlık rehavet, düşünmeden hareket etme , cinsel çekim tek seferlik yakınlaşmalar için geçerli, sizin durumunuz öyle bir şey değil kendinizi kandırmayın. Sürekli olarak adama böyle demişsenizde bunun nedeni belki farkındasınız , belki değilsiniz bilmiyorum ama amacınız benceadamın yuvasının devamından ziyade( zira amacınız o olsa ilk seferden sonra adamın semtine dahi uğramazdınız) , adamın sizi sürekli böyle şeyler yapan ahlaki değerleri düşük biri gibi görmemesi çabası ve bu dediğinizi çoğu metres de evli sevgilisine söylüyor zaten ama nedense bunun için adamla görüşmemeyi göz ardı ediyor. Dediğim gibi ben hala bile isteye yaşadığınız şey sosyal çevrenize ve aile yapınıza uymadığı için kendinizi kandırdığınızı ve inkar yoluna gittiğinizi düşünüyorum, bence acilen psikolojik destek alın, zira bir çok psikolojik rahatsızlık insanların gerçek niyet ve duygularını bastırmak için inkar yoluna gitmesi ile başlıyor.

Anladım alıcam destek çok teşekkür ederim bunu tek basıma atlatamıcam ben anladım zaten hepimiz destek alın yazmıssınız. İşe de gitmicem istifa vermeye bile gitmiceö işe gelmiyorum daha dicem. İnşallah Allah affeder beni çok uzgunum uzgun olusumu kelimelerle anlatamıyorum. Belki dedginiz gibi bi amacım vardu ama ben amacı bilmiyorm kesinlikle ne paratdı ne yuva yıkmaktı mumkum degil zaten istemiyorm neydi amaxım bilmiyorm teşekkür ederim

Çok sağolun bu maddeleri tek tek yapcam gerçekten yaocam. Cok uzgunum Allah bemi affetmez diye cok korkuyorum

Ay beni bile şaşırttın.
Normalde bu tür konularda yüzsüz olur insanlar
Bu kadar pişman olanını ilk kez görüyorum

İstifanı noterden ihtar olarak çek.
Gğnah allahla kul arasındadır. Allah affedicidir. Tövbe et, gerisini allaha bırak.
Bu konuyu arkanda bırakmaya çalış, gerekirse yardım al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…