• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kınadığını yaşamadan ölmemek, ettiğini bulmak vs. , okb

meralkan

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2016
63
50
8
33
evet bu sözü çok kez duymuşuzdur peki size bu neyi anlatıyor. 2 senelik ilişkim bittikten 1 ay sonra eski erkek arkadaşım başkasıyla başladı ve ben önceden hep bu durumu yaşayanları gördükçe içten içe acırdım ne kötü bişey diye. sonra benim başıma geldi .. bunu düşündükçe mesela kendimi suçluyorum ben bunu kınadığım için benim başıma geldi diye..

ya da mesela daha önceki ilişkimde ben ayrılmıştım ve ayrıldığım insanın mesajlarına vs cevap vermiyodum bittiğini söylüyodum ama o kaç senedir hala bir yerlerden ulaşmaya çalışıyor. ondan sonraki sevgilimde tıpkı benim ötekinden ayrıldığım gibi benden ayrıldı. Burda da ettiğimi bulduğumu düşünüyorum.

mesela biriyle konuşacak olsam kendimi engelliyorum ben bununla konuşursam sevgilim de şununla konuşur başıma şu gelir vs diye.

ayrıca aşırı derecede okb var sanırım mesela içimden bir ses sürekli diyor ki işte dua etmezsen şöyle kötü şeyler olacak böyle kötü şeyler olacak dua et. ya da o suyu al ve yere dök yoksa istediğin şeyler gerçekleşmicek vs . bunlara çoğu zaman karşı koyamıyorum. evet ciddi bir hastalık farkındayım. doktora da gitmeyi düşünüyorum . bunu yaşayıp atlatanlar var mı ? biraz destek bekliyorum sevgiler...

İlişkiler biter.. biri ayrılır.. diğeri istemez.. terkedersiniz.. başka ilişki de terkedilirsiniz vs vs.. Bu kadar döngü gibi düşünmeyin.. olmamış bitmiş..

Benim genelde çok fazla şey içinden birini seçerken öyle geliyor.
Çok insani bir durum...
Tabii ki sevdiğin ya da seni seven biri bir süre sonra yeni bir ilişkiye başlayacak kendini neden suçluyosun çok büyük şeyler yapan insanların canını yakanların başına geldiğini düşünüyorum.

Evet peygamber efendimizin sözü : Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz.
Ama senin durum normal herkes tarafından yşanacak bir durum. Mesela birisi derki atıyorum işte sigara içilirmi yapılırmı vs. ama 3 ay sonra kendisi içerken buluyor. Kınamayın gün gelir sizde yaparsınız. kafanıza takmayın böyle şeyleri.

Zayıf kadınlar !
9-5 mesaide kurumsal firmalarda çalışanlar !
Saçında hiç kırığı olmayanlar!
Yaz tatilini Yunanistan' da geçirenler!

Hepinizi kınıyorum, eleştiriyorum ve inşallah kınadığımı yaşamadan ölmeyeceğim.

Konu sahibi doktora gidin imkanınız varsa, okb hiç hafife alınacak bir hastalık değil.

evet okb var. dediklerinizi ben de yapıyorum şöyle olmazsa böyle olacak vs. diye ama sizinki ileri boyutta mutlaka doktora gitmelisiniz.

kendini gerçekleştiren kehanet sizin ki..
o kadar çok düşününce oluşuyor.

İyi de sen kınamamışsın ki, üzülmüşsün terkedilen kişi adına.. ohh ne güzel de terk edildin desen neyse..

Bence de acil doktora git..

bunlar ilişkilerin dinamiği. birinde sen cok seversin digerinde o seni cok sever. birinde sen ayrılırsın dıgerinde terk edilirsin. cok buyuk bır ah almadıgın surece kınadıgımı yasıyorum dıye dsunme. iliskiler bu sekilde var olur zaten

bunlar ilişkilerin dinamiği. birinde sen cok seversin digerinde o seni cok sever. birinde sen ayrılırsın dıgerinde terk edilirsin. cok buyuk bır ah almadıgın surece kınadıgımı yasıyorum dıye dsunme. iliskiler bu sekilde var olur zaten

Back
X