- 19 Kasım 2013
- 18.788
- 33.887
- 798
Ya benimki geçmemişti 2 gün,öyle kötü boyadı ıslanınca ki havuza girdim,denize girdim o boyanın üzerine,bol bol duş aldım haliyle ama geçmedi.Ama ayakkabının rengi acıkmış sanmıyorum o kadar boyayabileceğini.Onuda gösterebilriim
bir önceki gün oğlumun karnesınden oturu butun gun aynı ayakkabıylaydım
ama resmen kınaya benzemıyor mu sızcede ?Ayakkabının boyadıgını sanmıyorum oyle olsa banyoda sabunla keseledım cıkmasa bıle akardı
Amacım kımseyı korkutmak degıl ama
Ayagin yere basan kisminda olmusBuarada @damdan ada soyledım
Halıyıda görmeyiverin
bu güzel ayaklarımın halinden sonra nazar olsun o
Bende hıc boyanacagını sanmıyorum bı oncekı aksam yanı o ayakkabı gıydıgım aksam ıftardaydık yerde oturduk onca kısı gorurdu ayagına ne oldu derdı meseela demedılerYa benimki geçmemişti 2 gün,öyle kötü boyadı ıslanınca ki havuza girdim,denize girdim o boyanın üzerine,bol bol duş aldım haliyle ama geçmedi.Ama ayakkabının rengi acıkmış sanmıyorum o kadar boyayabileceğini.
Kapı önüne çöp bırakılmıyor,görevli kapıyı çalınca veriyoruz ama bilemedim, sanki birşey ölmüş gibi kokuyordu ya berbattı. Hatta fare mi vardı bodrumda o mu öldü dedik.Bizde anlamadık nereden geliyor.Allah Allah :/ hayır olsun inşallah canım ya çok da takıntı yapmamak lazım belki birisi çöpünü kapı önünde uzun sure bıraktı suyu falan akti hava da sıcak dağılmıştır belki kokusu ?
Valla Mantar kina gibi kokar mi bilmiyorum.Çevremde bir kaç kişi var böyle uykudan uyandığında kinalanan nedir bilmiyorum òzel bir şey olsa gerekEvet canım burnumu degdırmeme gerek bıle kalmadan hıssedılen taze kına kokusu
Muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır bence. Basit bir test önerebilirim aklıma şimdi geldi,ayağını ıslatıp bolca sabunlasan,açık renk bir havluya silsen acaba çıkar mı boya gibi havluya? Bilemedim sanki birşey boyamış gibi duruyor.Bende hıc boyanacagını sanmıyorum bı oncekı aksam yanı o ayakkabı gıydıgım aksam ıftardaydık yerde oturduk onca kısı gorurdu ayagına ne oldu derdı meseela demedıler
Iyı bısey mı kotu bısey mı bı bılsem
İstanbuldamisinizKapı önüne çöp bırakılmıyor,görevli kapıyı çalınca veriyoruz ama bilemedim, sanki birşey ölmüş gibi kokuyordu ya berbattı. Hatta fare mi vardı bodrumda o mu öldü dedik.Bizde anlamadık nereden geliyor.
Neyse korkutma kendini boşver belki hayvan falan ölmüştür :))) ama biliyorum ki dün gece bi sıkıntı vardı. Allah hayırlara çıkarsınKapı önüne çöp bırakılmıyor,görevli kapıyı çalınca veriyoruz ama bilemedim, sanki birşey ölmüş gibi kokuyordu ya berbattı. Hatta fare mi vardı bodrumda o mu öldü dedik.Bizde anlamadık nereden geliyor.
İstanbul'dayım evet. Akşam rüzgarlıydı. Evde yoktu koku,giderden olsa evdede olurdu. Neyse bizimkininde mantıklı bir acıklaması vardır eminim,akşam çöpleri verirken görevliye sorayım iyisimi? Belki biliyorlardır. Dün garipsemedim ama bugün koku deyince siz,tuhaf geldi.İstanbuldamisiniz
Bu bolgede ruzgarsiz sicak bi kac gun gecirdigimiz icin acaba giderlerden yada foseptikten falan geliyo olabilirmi
Hayır canım o işin dusundugun şeylerle hicccc alakası yok inan bana sadece ruhanî olarak gezinme manasi vardır o kişi zirvalamis !!! Bende evlenmeden bi kaç gün önce kinalanmistim. Eğer sende dediğin gibi olmus olsaydın bu kadar sağlıklı ruh halin olmazdıMesela daha once ılk elım kınaladıgında Oğluma hamıle oldugumu ogrenmıstım .
Dualarımı edıyorum aslında malum ramazan hepımızde oldugu gıbı manevı duygular tavan durumda.
Benım bı arkadasım ıste nısanlanmıssın sen dıyınce korktum buda nerden cıktı dıye aslında ınanmıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?