• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kınalanmak

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Kızlar selam
Bana daha önce ara ara olurdu aslında ellerıme , cumartesı gunu ıftar ıcın cok yogun bı hazırlıgım vardı epey kalabalık mısafırlerım gelecektı.
Annem yardıma geldıgınde tezgahta ayagımın bırını arkaya cevırmıstım annem o ayakların ne senın oyle dıye bı cıglık kopardı bı baktım her ıkı ayagımda kınalı, basta kırlenmıs sandım ayakkabıdan fılan yıkadım yıkadım yok cıkmadı tek ayagımda kına kokusuad basbaya bellıydı. Aradan 2-3 saat gectı annem yerde ayaklarını uzatmıs borek yapıyordu bır baktım annemın ayaklarda kınalı.

Nedır bu ısın aslı astarı yahu , dedıler kı uyurken ruh gezer uyanırken gerı gelırmıs gayette guzel uyumustum. Bunun etkısınden mı nedir , dün akşam artık dedim sahuru yiyipte uyuyayım epey gec yattım cok uykum vardı ama suda ıcmemıstım, hanı daha okunmadıysa kalkıp su ıceyım barı dedım , mutfaga gıttım elektrıkler kesılmıs gerı dondum esımı kaldırdım korkuyorum kalk dedım saat kac 4.20 dedı sonra ben bı baktım yataktayım uyuyorum hıc bırı olmamıs esımı kaldırdım ne oldu fılan dedı kalk dedım saat kac bak bakalım , 3.40 dedi ben seni hiç kaldırdım mı dedim hayır dedi.

Uyuduk tabi sabah uyandık dedım ay senıde kaldırdım korkunc bı ruya gordum kaldırmadın kı benı dıyor
kaldırdım ya dıyorum yok dıyor kaldırmadın emınım dıyo.

Kınalar ustunede bu dun aksam kı yattım kalktım kalkamadaım gıdemedım mevzusu nedır acaba bılınc altımı yoksa asırı yorgunlukla mı alakalı bısey?
Buarada ayaklarımın resmı var ama koymak ıstemıyorum

iyiki sahur vakti açmadın konuyu:bicak:

elleri kınalananı duymuştum. ayakları hiç duymadım.
iyiye de yoranlar var, kötüye de.
bilemedim tam olarak.

ama öbür rüya mevzusu bende de çok oluyor.
bazen uyanıyorum ve saat de tutuyor, gerçek mi rüya mı bilemiyorum.
ilk gün ürperiyorum ama hayat telaşesi unutuyorum sonra.
önemli bir şey olduğunu sanmıyorum

Bu kinalama isi bir cesit mantar.
Ustelik hakikaten kina gibi kokar.
Karacigerle alakali bir probleminiz olabilir.
Annenize de sizin terliginizden vs gecmistir.
Mantar yayilir cunku.
Pekı bunun bı belırtısı varmı acaba topugum catlamıs bırde benım yanı farkında degıldım dun bakınca fark ettım basbaya kıprkımızı kına gıbı bısey daha once ellerıme olurdu sımdı ayak ısın ılgıncı sonrakı sabah hersey bıtmıstı

Benim de başıma geldi, endişelenecek korkacak hurafelere kulak asacak bir durum değil.
Dini açıdan açıklaması da var, tıbbi açıdan açıklaması da.
Cinlerin, ecinnilerin işi değil, bu anlamda için rahat olsun.
Boşu boşuna kalbine korku saldırma... :KK39:

Konunuzu okuyunca bende araştırdım. Bu çok fazla kişinin başına gelen bir durummuş. Bir çeşit mantarmış; elde ve ayakta çıkabiliyormuş. Sağlığa zararlı bir durum değilmiş ve aşağı yukarı 3 gün içinde kayboluyormuş.. Geçmiş olsun.

Bir çeşit mantar türü bu. Başka da bir açıklaması yok. Hatta geçen akşam tv de Nihat Hatipoğlu'na sordular sadece güldü cevap vermedi. Yani maneviyat açısından bir açıklaması yok. Tıbben açıklaması da mantar :KK39:

ayy fotoları cidden merak ettim

herkese atmazsan da bana özelden atar mısın

zira burada mantar diye okuduk daha önce de

ama annende hemen nasıl oldu

Kızlar selam
Bana daha önce ara ara olurdu aslında ellerıme , cumartesı gunu ıftar ıcın cok yogun bı hazırlıgım vardı epey kalabalık mısafırlerım gelecektı.
Annem yardıma geldıgınde tezgahta ayagımın bırını arkaya cevırmıstım annem o ayakların ne senın oyle dıye bı cıglık kopardı bı baktım her ıkı ayagımda kınalı, basta kırlenmıs sandım ayakkabıdan fılan yıkadım yıkadım yok cıkmadı tek ayagımda kına kokusuad basbaya bellıydı. Aradan 2-3 saat gectı annem yerde ayaklarını uzatmıs borek yapıyordu bır baktım annemın ayaklarda kınalı.

Nedır bu ısın aslı astarı yahu , dedıler kı uyurken ruh gezer uyanırken gerı gelırmıs gayette guzel uyumustum. Bunun etkısınden mı nedir , dün akşam artık dedim sahuru yiyipte uyuyayım epey gec yattım cok uykum vardı ama suda ıcmemıstım, hanı daha okunmadıysa kalkıp su ıceyım barı dedım , mutfaga gıttım elektrıkler kesılmıs gerı dondum esımı kaldırdım korkuyorum kalk dedım saat kac 4.20 dedı sonra ben bı baktım yataktayım uyuyorum hıc bırı olmamıs esımı kaldırdım ne oldu fılan dedı kalk dedım saat kac bak bakalım , 3.40 dedi ben seni hiç kaldırdım mı dedim hayır dedi.

Uyuduk tabi sabah uyandık dedım ay senıde kaldırdım korkunc bı ruya gordum kaldırmadın kı benı dıyor

Kınalar ustunede bu dun aksam kı yattım kalktım kalkamadaım gıdemedım mevzusu nedır acaba bılınc altımı yoksa asırı yorgunlukla mı alakalı bısey?
bi çeşit bakteri diye biliyorum

Mantar diyorlar ona, diğeri de bilinçaltı diyelim.

Korkutma kendini.

Geçmiş olsun.

Kızlar selam

Annenizle aynı evde olduğunuza göre bir yerden ayağınıza bulaşıyor demek ki. Ve ayağın altındaki turuncu leke kolay kolay çıkmaz. Evde deri terlik ayakkabı varsa ondan oluyor.

Annenizle aynı evde olduğunuza göre bir yerden ayağınıza bulaşıyor demek ki. Ve ayağın altındaki turuncu leke kolay kolay çıkmaz. Evde deri terlik ayakkabı varsa ondan oluyor.
Annem sabah gelmıstı ama terlıklerde hanı plastık terlıkler varya bılırsınız yaz ıcın pazarda satarlar 5-10 tl
ondan var evde 2 tane daha serın tutuyor bırı kırmızı bırı beyaz annemınkı beyaz ama benımkı ona olmuyor. Ev kırlı sandım bastan asagı temızlık yaptım o gun ama kırmızı bısı sılmedım

Çok geçmiş olsun. Ben konuyu okuyunca korktum ama neyse ki kötü bir durum yokmuş.

kınaya benzer şeyler mantardır diyelim de diğer olay bence rüya..
yada eşiniz hatırlamıyor kaldırdığınızı..
ama bence bilinç altından kaynaklı bir zaman kargaşası yaşamışsınız..

Resmı gonderdıgım arkadas mantara benzetmedı ama
:bicak:

Back
X