kınama başına gelir derler...aman ya deme yaşa ve gör

Kınamak gibi olsun,
O zenginler ne biçim yaşıyor öyle ya,
Sabahları portakal susuz kahvaltı etmemeler,hemen ardından sabah sporları,sonra hemen alışverişler,
Öğlene en lüks restaurantlarda yabancı isimli salatalar,akşamüstü partyler falan.
O abartılı arabaları,tek cüzdana binlerce liralar falan
Iyyyy çok kötüü
Çok pis kınıyorum
Amin amin amin

Kınamak gibi olsun,
O zenginler ne biçim yaşıyor öyle ya,
Sabahları portakal susuz kahvaltı etmemeler,hemen ardından sabah sporları,sonra hemen alışverişler,
Öğlene en lüks restaurantlarda yabancı isimli salatalar,akşamüstü partyler falan.
O abartılı arabaları,tek cüzdana binlerce liralar falan
Iyyyy çok kötüü
Çok pis kınıyorum
Amin amin amin

Yok onlar başımıza gelmez hep kötü şeyler gelir

Yok onlar başımıza gelmez hep kötü şeyler gelir
Ayy hazır aklıma gelmişken,sen yazınca niyeyse bu geldi
Ne o öyle kadınların cinsellik istemeleri hatta zevk almaları falan,ne ayıp,olur mu hiç öyle şey,olmaz ,hayatta istemem zevk de almam.
Ay bari bu kınamam başıma gelsin be bibim
Çok amin.

Ben bosanirken ama bebegin var ayy iyy bosanmis kadin olacaksin diye garip garip soylemler yapan benim bile dusunmedigim sadece sevmiyorum saymiyorum iliski bitmesi gibi gordugum bosanmami dramatize eden bir arkadasim vardi.cocugu oldu 2 yasinda ve bosaniyor.demek ki bosanmalar hakkinda gereksiz yorum yapmamak lazim : ))

Benimde büyük konuştuğum çoğu şey olmuştur.Sanki hayat bana öğretti gibi karışıma çıkardı.Bi keresinde çevremizde bi kız boşanmıştı 3 aylık bi evlilik yaşamıştı.Annemle bu konuyla ilgili konuşuyorduk.Annem kınadı,nasıl böyle boşanıp geri annelerinin evine dönüyorlar gibisinden konuştu.O sözleri aklımda kaldı hep.Sonrasında bende evlendim.4 ay sonra boşandım.Oldu yani Büyük konuşmamak gerek. Annem cok istedi ayrılmamı daha çok yani.Sonra anneme bu sözlerini hatırlattım.İnsan bilemiyo işte yarın ne olacağını gibisinden konuştu. Not:Şimdi kız yeniden nişanlı darısı başıma diyeyimde banada nasip olsun.İnşaallah

Evlenmek kadar boşanmayı da o kadar normal görüyorum.
Neticede evlilik insanların sevgi, saygı ve hayalleri çerçevesinde birbirleriyle mutlu olmak adına kurdukları bir yuvaysa, bunlar azaldıkça ve köreldikçe yıpratmamak ve yıpranmamak adına medenice boşanmaları çok normal. İnsanlara 'ayyy 2 kere evlendi, yine boşanmış' demek kolay. Oysa sorsanız yaşayana, bilseniz boşanan insanın içini, kolay mı öyle sevgiyle kurulan yuvayı bir celsede silip yok etmek? Bu konuda toplumun değişik bir algısı var.

O yüzden 2 kere evlenmiş ve boşanmış olmanız ayıpsanacak bir şey değil. Dilerim ki bundan sonrasında gerçek mutluluğu bulursunuz. Bugün ne kınarsan, yarın onu yaşarsın derler...

Bi yazı vardı
"Kınadığım şeyin başıma gelme hızı; ışık hızı" gibi bişeydi o geldi aklıma.

Evet bende hiç olmayacak bişeyi kınamıştım zamanında. Işık hızıyla yaşadım.

Tövvvbe..

Hayatim boyunca, dalga gectigim, elestirdigim, asla dedigim hicbir sey basima gelmedi.
Belki de insanlarin elinde olmayan seyleri degil, gercek sacmaliklarini alay konusu yaptigim ya da elestirdigim icindir.
Yani bu kinadigini yasamama olayina inanmiyorum, her seyi kiniyorsaniz tabi ki bir kismi tesadufen basiniza gelir.

Asla konuşmam. Aynı ortama sokmayın beni onla dediğim kişiyle aşk yaşıyorum. :)
Asla okumam Türkiye'de bi orası kalsa yine de yazmam dediğim yeri ilk tercihe yazmıştım.

Asla demeyi sevmem o yüzden takıntım var gibi biraz.

Çok hoşsunuzz :))) valla ben de aaa o mu asssssla yapmam dediğim şeylerin hepsini bir anda isteyerek yapıyor buluyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…