kınama başına gelir derler...aman ya deme yaşa ve gör

Ben 4 kez düşük yaptım.
Evlenmeden önce bi arkadaşım yeni evli ve hamileydi yüzüne ay çok erken değil mi ben en az 5 yıl çocuk yapmam evlilik oturması lazım çocuk için demiştim. Evlendim nerdeyse her yıl düşük yaptım artık heralde 5 yıl dolmasını bekliyo du yerine mi geçti nedir dedim ama yok 6. Yıl yine düşük yaptım.
Mağazaları gezmek acı veriyor bebeği olan arkadaşlarıma hamileyken kendi bebeğime aldığım hediyeleri götürmek canıma tak etti.
Bende ters tepti kınama işi , keşke benim de ikizlerim olsa. Esimde çocuk delisi.
Yalnız kalmaktan çok korkuyorum.
Anne olamayacağımı düşünmek bile istemiyorum.

Valla kimi kinadiysam tak ikinci gün başıma geliyor,tövbe ettim dün yine kinadim bakalım hayırlısı bekliyorum bugün başıma geleceği.

Öyle düşünme
İnşallah Rabbim bı an önce kucağını doldurur
Herşey nasip ama kendini uzersen kendine daha fazla zarar verirsin yatmadan gece senin için dua edeceğim
İnşallah bayramda yada hemen ardından güzel haberler alırız senden

Al benden de o kadar

Ayy o ne ya. Arkadas degil insan bile olmaz ondan. Bosanmis kadin olacaksin nedir ya? Gorusmuyorsundur insallah.

Bir al benden de o kadar da benden gelsin. Ya da ben kimseyi kinamiyorum ya da buyuk konusmuyorum galiba bilemedim simdi illa yaptigim oluyordur gerci insanim sonucta ama benim de kinadim basima geldi gibi bir durumum hatirladigim kadariyla yok.

Allah herşeyin doğrusunu bilendir, bak haline yine de şükret canım en azından Rahimine bebek tutunabiyor düşük olsa da bi vakti saati vardır sen üzme kendini bende 4 senelik evliyim ama hiç gebeliğim bile oluşmadı Allah beterinden saklasın, sağlığımız yerindeyse herdaim şükretmeliyiz..

Kınadığım hiçbir şey başıma gelmedi. Kınıyorsam bana çok terstir. Zamanla değiştim ama belli konularda fikrim asla değişmedi, değişmeyecek. Kimse 3 defa evlenmiş diye kınamam ya da kv ile oturuyor diye kınamam. Olası şeyler çünkü herkes yaşayabilir. Ama evli bir adamla ilişkim olmaz, eşimi aldatmam gibi ahlaki durumlarda da kınama başına gelir diyen olursa dirseği yer:)

Kınamasına rağmen 3. Evliliği değil 3. Çocuğu yapanlar var hayat bu açıdan daha çok baktırıyor

Bundan sonrası için herşey güzel olur inşallah

kınadığı şey başına gelmeden ölmez insan, Allah şaşırtmasın hiç birimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…