Ben gerçekten kınamıştım yaa(
Yani ben biriyle başdemezjen 3 çocuk çok kötü bir fikirdi
Sürpriz şekilde ikizlerime hamile kaldım hemde korunurken
Şimdi 11 aylıklar:)
Sende beni kına bak çok istiyorsan dua ederim senin için
Ben 4 kez düşük yaptım.
Evlenmeden önce bi arkadaşım yeni evli ve hamileydi yüzüne ay çok erken değil mi ben en az 5 yıl çocuk yapmam evlilik oturması lazım çocuk için demiştim. Evlendim nerdeyse her yıl düşük yaptım artık heralde 5 yıl dolmasını bekliyo du yerine mi geçti nedir dedim ama yok 6. Yıl yine düşük yaptım.
Mağazaları gezmek acı veriyor bebeği olan arkadaşlarıma hamileyken kendi bebeğime aldığım hediyeleri götürmek canıma tak etti.
Bende ters tepti kınama işi , keşke benim de ikizlerim olsa. Esimde çocuk delisi.
Yalnız kalmaktan çok korkuyorum.
Anne olamayacağımı düşünmek bile istemiyorum.
Ben 4 kez düşük yaptım.
Evlenmeden önce bi arkadaşım yeni evli ve hamileydi yüzüne ay çok erken değil mi ben en az 5 yıl çocuk yapmam evlilik oturması lazım çocuk için demiştim. Evlendim nerdeyse her yıl düşük yaptım artık heralde 5 yıl dolmasını bekliyo du yerine mi geçti nedir dedim ama yok 6. Yıl yine düşük yaptım.
Mağazaları gezmek acı veriyor bebeği olan arkadaşlarıma hamileyken kendi bebeğime aldığım hediyeleri götürmek canıma tak etti.
Bende ters tepti kınama işi , keşke benim de ikizlerim olsa. Esimde çocuk delisi.
Öyle düşünme
İnşallah Rabbim bı an önce kucağını doldurur
Herşey nasip ama kendini uzersen kendine daha fazla zarar verirsin yatmadan gece senin için dua edeceğim
İnşallah bayramda yada hemen ardından güzel haberler alırız senden
Hayatim boyunca, dalga gectigim, elestirdigim, asla dedigim hicbir sey basima gelmedi.
Belki de insanlarin elinde olmayan seyleri degil, gercek sacmaliklarini alay konusu yaptigim ya da elestirdigim icindir.
Yani bu kinadigini yasamama olayina inanmiyorum, her seyi kiniyorsaniz tabi ki bir kismi tesadufen basiniza gelir.
Hayatim boyunca, dalga gectigim, elestirdigim, asla dedigim hicbir sey basima gelmedi.
Belki de insanlarin elinde olmayan seyleri degil, gercek sacmaliklarini alay konusu yaptigim ya da elestirdigim icindir.
Yani bu kinadigini yasamama olayina inanmiyorum, her seyi kiniyorsaniz tabi ki bir kismi tesadufen basiniza gelir.
Ben bosanirken ama bebegin var ayy iyy bosanmis kadin olacaksin diye garip garip soylemler yapan benim bile dusunmedigim sadece sevmiyorum saymiyorum iliski bitmesi gibi gordugum bosanmami dramatize eden bir arkadasim vardi.cocugu oldu 2 yasinda ve bosaniyor.demek ki bosanmalar hakkinda gereksiz yorum yapmamak lazim : ))
Bir al benden de o kadar da benden gelsin. Ya da ben kimseyi kinamiyorum ya da buyuk konusmuyorum galiba bilemedim simdi illa yaptigim oluyordur gerci insanim sonucta ama benim de kinadim basima geldi gibi bir durumum hatirladigim kadariyla yok.
Ben 4 kez düşük yaptım.
Allah herşeyin doğrusunu bilendir, bak haline yine de şükret canım en azından Rahimine bebek tutunabiyor düşük olsa da bi vakti saati vardır sen üzme kendini bende 4 senelik evliyim ama hiç gebeliğim bile oluşmadı Allah beterinden saklasın, sağlığımız yerindeyse herdaim şükretmeliyiz..
Kınadığım hiçbir şey başıma gelmedi. Kınıyorsam bana çok terstir. Zamanla değiştim ama belli konularda fikrim asla değişmedi, değişmeyecek. Kimse 3 defa evlenmiş diye kınamam ya da kv ile oturuyor diye kınamam. Olası şeyler çünkü herkes yaşayabilir. Ama evli bir adamla ilişkim olmaz, eşimi aldatmam gibi ahlaki durumlarda da kınama başına gelir diyen olursa dirseği yer:)
üniversitede okurken daha hiç evlenmemişim biri yanımda bir olay anlatıyordu birinin nikahına gittiğinden bahsediyordu,bahsettiği kişi 3 kez evlenmişti .Kaçıncı nikahına gittin dedim öyle içten güldüm ki. 2 defa evlendim ve 2 sindende boşandım.
2.evliliğimi yaptığım zaman üniversiteden bir arkadaş eşime mesaj attı astrall evli değil miydi nasıl onunla evlendin dedi,Veeee şu an o mesajı eşime atan kız 2. eşinden boşandı .Bilmem anlatabildim mi?
Kimse kınarken kendi başına geleceğini düşünmüyor ama hayat önüne çıkarıyor. Birde bu pencereden bak diyor :0
üniversitede okurken daha hiç evlenmemişim biri yanımda bir olay anlatıyordu birinin nikahına gittiğinden bahsediyordu,bahsettiği kişi 3 kez evlenmişti .Kaçıncı nikahına gittin dedim öyle içten güldüm ki. 2 defa evlendim ve 2 sindende boşandım.
2.evliliğimi yaptığım zaman üniversiteden bir arkadaş eşime mesaj attı astrall evli değil miydi nasıl onunla evlendin dedi,Veeee şu an o mesajı eşime atan kız 2. eşinden boşandı .Bilmem anlatabildim mi?
Kimse kınarken kendi başına geleceğini düşünmüyor ama hayat önüne çıkarıyor. Birde bu pencereden bak diyor :0