kınama başına gelir derler...aman ya deme yaşa ve gör

+1

Sen ne diyon bacım asla evlenmem dedigim adamla evlendim ben
Aynen bir fotoğrafını görüp tanımadan ara bulucuya yaka silkerek Allah yazdıysa bozsun demişliğim ,aşık olup ,boşanmışlığım var :) ahh dilimm dilim senden çektiğim zulüm sözü tam olarak burda devreye giriyor

çalıştığım firmadan aynen bu şekilde yaşayan bir şirket ortağı, maaşa eklenen agi leri görünce; "bu ne ya ben bunu vermem artık, insanlar 100 TL ye kadar mı düşmüş "demiş "insan kaynaklarıda maaşa ek gelir efendim ,100 TL de olsa yol parasının yarısı " diyince hahaa yok artikk diye gülmüştü yöneticimiz

edit: aradan geçen 7 ay ve şuan çocuklarını en iyi devlet okuluna yazdırmaya uğraşıyormuş; ) 100 TL yollayalım dedik :)

Bi bayan benim gozumde kolay kolay bosanmaya gitmez. Erkek belki gider. Ama kadin gitmez. Sizin icn soylemiyorm yanlis anlamayin konu sahibi. Ama turk kulturundeki tamda o" yuhh 3 kere evlenmek nedir' sozune maruz kalmamak icin gitmez. Eger bosanmissa gercekten cikis yolu yoktu derim.
Boyle bi kac evlilikleri duyunca "insallah bu son olur" derim ama bunu " eh yeter artik kac kere daha evleniceksin" diye dusundgum icin degil. Insallah artik aradgi kisiyi, degerini bilen kisiyi bulmustur ve mutlu olur insallah diye.

Babannem bizimle yasiyordu bazen herseye karismasindan bunalip ben k.v asla oturmam diyordum bekarken.
K.v oturmak zorunda kaldim kavgalar gurultuler vs.
Tek buyuk konusup basima gelen animsadigim o suan.
Artik tövbe

Asla ! Demem artik.

Ne iğrenç ne sefil bir yaşam. Allah esirgesin. Kınadım hatta kın kın kınadım.

Ben topluca başkası hakkında konuşmayı bıraktım. Direk aman bize ne diyorum. Çünkü bu olaya artık çok inanıyorum.

Kuramadığın empatiyi gün gelir acı acı kurarsın doğrudur.
Benim de böyle bir kaç tecrübem var maalesef.
Büyük konuşmaktan Rabbime sığınırım.

Bir arkadaşım bana demişti ki sen artık boşandın. Dul diyecekler arkandan. Kötü gözle bakacaklar.
Geçenlerde öğrendim ki evli bir adamla ilişkisi varmış.

Küçükken bende eve gelen misafire '' aaa xxxx abla senin memenin biri diğerinden ne kadar küçük dedim ''
Kadın kızarıp bozardı ..
Annem de bana kızdı o gittikten sonra..

Sonuç su an iki göğsüm arasında bariz belli büyüklük farkı var

Tutalım dilleri yapıcak bişey Yok.

Ben kankamla nisanliyim senden çok iyi dost olur ama kesinlikle sevgili olmaz dünya da bi tek ikimiz kalsak yine olmaz derdim şimdi nisanliyim. Kıllı erkekle olmaz kendimden küçük erkekle hayatta olmaz derdim şimdi benden bir yaş küçük nişanlım var

Ben kinarim kimse karisamaz. Basima da gelirse gelsin.

Bu zenginler cok sey yaa...

Ben hep arka arkaya doguranlari kınarım neden benim de başıma gelmiyor yaaa
Bı kere otobüs durağında bekliyorum yanımda 1 yaşındaki oğlum var ve ikinciyi asla düşünmüyorum!!
Bı kadın da 3 çocuğuyla otobüs bekliyor ama biri dursa öbürü durmuyor
Dedim ki ya ne diye 3 çocuk yapmışki kendine yazık
Şimdi 3 çocuğum var bayram alışverişine bile çıkamıyorum....

Hahaha çok kınadım bak şimdi

Hahaha çok kınadım bak şimdi
Ben gerçekten kınamıştım yaa(
Yani ben biriyle başdemezjen 3 çocuk çok kötü bir fikirdi
Sürpriz şekilde ikizlerime hamile kaldım hemde korunurken
Şimdi 11 aylıklar:)
Sende beni kına bak çok istiyorsan dua ederim senin için

Cok haklisiniz. Gercekten kinadigin sey basina geliyor. Bende malesef o hataya dustum ve kinadigim basima geldi, ama dersimi aldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…