- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Şimdi Üniversitede iken bi arkadaşınız evli bir adamla birlikte olsaydı siz de örneğin onu kınasaydınız. Şimdi evli bir adamla mı olacaktınız. Çünkü bazı seçimler kişinin sadece kendisini ilgilendirir.
Aynen bir fotoğrafını görüp tanımadan ara bulucuya yaka silkerek Allah yazdıysa bozsun demişliğim ,aşık olup ,boşanmışlığım var :) ahh dilimm dilim senden çektiğim zulüm sözü tam olarak burda devreye giriyorSen ne diyon bacım asla evlenmem dedigim adamla evlendim ben
Kınamak gibi olsun,
O zenginler ne biçim yaşıyor öyle ya,
Sabahları portakal susuz kahvaltı etmemeler,hemen ardından sabah sporları,sonra hemen alışverişler,
Öğlene en lüks restaurantlarda yabancı isimli salatalar,akşamüstü partyler falan.
O abartılı arabaları,tek cüzdana binlerce liralar falan
Iyyyy çok kötüü
Çok pis kınıyorum
Amin amin amin
Ne iğrenç ne sefil bir yaşam. Allah esirgesin. Kınadım hatta kın kın kınadım.Kınamak gibi olsun,
O zenginler ne biçim yaşıyor öyle ya,
Sabahları portakal susuz kahvaltı etmemeler,hemen ardından sabah sporları,sonra hemen alışverişler,
Öğlene en lüks restaurantlarda yabancı isimli salatalar,akşamüstü partyler falan.
O abartılı arabaları,tek cüzdana binlerce liralar falan
Iyyyy çok kötüü
Çok pis kınıyorum
Amin amin amin
Bir arkadaşım bana demişti ki sen artık boşandın. Dul diyecekler arkandan. Kötü gözle bakacaklar.Ben bosanirken ama bebegin var ayy iyy bosanmis kadin olacaksin diye garip garip soylemler yapan benim bile dusunmedigim sadece sevmiyorum saymiyorum iliski bitmesi gibi gordugum bosanmami dramatize eden bir arkadasim vardi.cocugu oldu 2 yasinda ve bosaniyor.demek ki bosanmalar hakkinda gereksiz yorum yapmamak lazim : ))
Bı kere otobüs durağında bekliyorum yanımda 1 yaşındaki oğlum var ve ikinciyi asla düşünmüyorum!!Ben hep arka arkaya doguranlari kınarım neden benim de başıma gelmiyor yaaa
Hahaha çok kınadım bak şimdiBı kere otobüs durağında bekliyorum yanımda 1 yaşındaki oğlum var ve ikinciyi asla düşünmüyorum!!
Bı kadın da 3 çocuğuyla otobüs bekliyor ama biri dursa öbürü durmuyor
Dedim ki ya ne diye 3 çocuk yapmışki kendine yazık
Şimdi 3 çocuğum var bayram alışverişine bile çıkamıyorum....
Ben gerçekten kınamıştım yaaHahaha çok kınadım bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?