kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar gerçekten hepiniz çok hoşsunuz ama benim moralimi düzeltiniz ya allah razı olsun halayın başını ben çekerim eşimde basar naraları ayyy hayali bile güzel
belirtim yok kızlar tek korkum adet olmak sadece umarım test olumlu olur bukadar insanın duasını almak bile güzel kızlar allah hepimize tekrar yaşatsın annelik duygusunu amin

başakcım inşallah sabah güzel haberleri verirsin bize sabırsızlıkla bekliyorum

başak35................................1 Aralık
zeliş82..................................4 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
zynp.ZEYNEP.........................6 Aralık
pınar77................................10 Aralık
lolo.....................................10 Aralık
gülücük...............................10 Aralık
ali -ye .................................10 Aralık
idayre..................................11 Aralık
derinlik................................16 Aralık
Hatice alpaslan....................15 Aralık
handefe...............................27 Aralık
Balsurat...............................28 Aralık (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili..................................30 Aralık
raebzeh.................................2 Ocak
yağmur20..............................2 Ocak
heja
sampuan
kaymaklım
sencerderen
crazybaby
pelosh
enteresan
WANNABABY
BTRKLC
NazLı

HAMİŞLER

esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53 gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

lolocum çok geçmiş olsun ..umarım ilaçlar eşine fayda eder ve hemencecik iyleşir...

başakçım yarın sabah bize haber ver bizide strese sokma lütfen...

zelişçim umarım sende olmazssın canım...

pınar canım tam olarak bilemiyorum ama belkide iki yumurtan varsa ikiside aynı anda çatlamayabilir...

illede belirti olması gerekmiyor biliyorsun di mi?a.s

başakcım inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız..hep beraber halayımızı çekeriz..:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyytkaydirigubbakcemile2

bu arada sondaki çember çeviren benim hani şişkoyum ya hem halaya katılıyom hem zayıflıyom nasıl ama....:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile2:dance::sm_cool:sositososito

zeynep canım ben sana adet tarihimi vermemişim 22 aralık yazarsan sevinirim bu arada başak canım inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız

evet kızlar şu bana test yap diyen kızlar şöyle bir tarafa toplansın bakiyim hepinize ceza var şimdi kırılan kalbimin parçalarını toplayacaksınız eşimle gittik test yaptırdı kocaman bir negatif ülen ben size demedimmi adet olcam hissediyorum diye halen adet olmadım ama hastanede yapılan teste negatif ben sizi ne yapam şimdi ha hepinizi sıraya dizicem vallahi
şaka biryana gerçekten hamile degilmişim kızlar dr bu tür gecikmelerin normal oldugunu söyledi eger adet olmassan bayramdan sonra söktürücü vereceklermiş saglık olsun melegim buayda gelmedi annesine allah binlerce şükürki kızım var allah herkesin evladını bagışlasın ya hiç olmasydı diye düşünüyorumda halime şükrediyorum allah herkesin evladını bagışlasın güzel yazılar yazsın amin kızlar sizlere inanki kızgın kırgın deyilim biraz taklıayım dedim olacagıolsaydı olurdu zaten nasipten ötesi olmazmış rabbim ne zaman ol dedi o zaman olur inşallah ama hani bir laf vardır ya çıkmamış candan ümit kesilmez diye henüz adet olmadım belki geç döllenme olmuştur diye kendimi avutuyorum herkese iyi geceler verdiginiz desten dolayı herkese binlerce teşekkürler ne kadar çok sevenim dostum varmış heyt be benim sırtım yere gelmez artık

başakcım canım olsun bitanem sağlık olsun bende bazen kendi kendime hiç olmazsa bir tane oğlum var ya hiç olmasaydı sonra dönüp mevlama şükrediyorum rabbim onlara uzun ömürler versin hayırlı yazılar yazsın üzme sakın tatlı canını herşeyin vakti saati var demekki zamanı değilmiş..........

16 aralık interhat niye bende 2. istiyom. 1 oğlum var 7 yaşında

evet interhat birde kızın olsa ne güzel olurdu degilmi bende şahsen oglum olsun istiyorumda bir yanımda birkızım daha olsa diyorum ama allahın bilicegi birşey hayırlısını istiyorum allahtan

başak35................................1 Aralık
zeliş82..................................4 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
zynp.ZEYNEP.........................6 Aralık
pınar77................................10 Aralık
lolo.....................................10 Aralık
gülücük...............................10 Aralık
ali -ye .................................10 Aralık
idayre..................................11 Aralık
Hatice alpaslan....................15 Aralık
derinlik................................16 Aralık
interhat................................16 Aralık
heja....................................22 Aralık
handefe...............................27 Aralık
Balsurat...............................28 Aralık (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili..................................30 Aralık
raebzeh.................................2 Ocak
yağmur20..............................2 Ocak
sampuan
kaymaklım
sencerderen
crazybaby
pelosh
enteresan
WANNABABY
BTRKLC
NazLı

HAMİŞLER

esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53 gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

başakçım canım kısmet deilmiş demekki...bende sabah güzel haberlerin gelir diye bekliyodum....sonucunu görünce üzüldüm...neyse inşallah bidahaki aya canım...

kız zeynep bana laf atmışsın geldim bu topikler yer değiştirmiş aradığım hiç bişeyi yerinde bulamıyorum
nasılsınnız bakalım beni sorarsanız gün sayıyorum 1 haftam kaldı doğuma Allah nasip ederse
rabbim en kısa zaman da sizlerede nasip etsin

herkese günaydııınn..başakcım hakkında hayılısı olsun diye dua ettik,demekki böyle hayırlısıymış..inşallah bebiş yoksa adet olursunda hemen tedavine devam edersin..canım bende kızıma hamileyken kızım olacak diye seviniyordum,kız kıyafetlerini ve uzun saçları seviyordum.kızımın saçlarını uzattım maşallah belinin ortasına kadar uzadı..çok seviyorum..şimdide erkek çocuk hayalimde..tabiki hayırlısı rabbim sağlıklı sıhhatli versin..önemli olan bu..rabbim hepimize tekrar anneliği tattırsın..amiiinnn..ballım canım Rabbim hayırlısıyla sorunsuz kolay doğumlar nasip etsin..inşallah yavrunu sağlıklı sıhhatli kucağına verir rabbim..öptüm canlarım..

basakcım uzuldum yaa bende nedense senden çok umutluydum.

ama vardır her iste bir hayır.

bak ben bile tek tuple hamile kalmayıı basardım ben bile hala inanamıyorum. problemi olmayan arkadasalr sizin umudunuz daha çok olmalı. ben yumurtam sagda oldugu aylar dusunun tamamen umutsuzdum. senede 6 ay en fazla sansım vardı vs . yani allah bana verdi insallyah sizlerede nasip eder en kısa zamanda demiyorum artık en ugygun zamanda demek daha guzel.

sagol canım ya demek kzının saçları uzun bunu yapan birtek ben varım zannediyordum bakımı zor oluyormu benim kızımın poposundan aşşagıda saçları sadece banyoda tarıyoruz diger zamanlar hep örgüde buarada kaç yaşında kızın küçük daha zannedersem benimki 6 yaşında allah acılarını göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…