kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

herkeze günaydın günüme az kaldı bakalım ne olcak inşallah olmama 9 ay boyunca hayırlısı
bu gün dr ye eşimin tahlillerini almaya gidicem kızlar dua edin kötü bişey çıkmasın göğüs doktoru bişeylerden şüpelendiğini söylemiş eşime ama inşallah iyi çıkar dua edin olurmu

günaydın kızlar..gülücük canım sağol desteğin için..ne bileyim canım bir anda korkuttu beni..birden bi ağrıyla gelince birde içinde sert beyaz bişey görünce içim burkuldu..ama bugün iyiyim çok şükür canlarım..öptüm hepinizi..

günaydın canım..çok sevindim iyi olmana..Şükürler olsun..dikkat et olur mu canım..:1hug:

selam kızlar ben hala adet olmadım ama kasıklarım çok agrıyor oldum zannedip gidip bakıyorum yok birşey buay bayagı gecikmeli gelecek gününde gelse idi bayramı rahat geçirecektim ama olmadı

başak35................................1 Aralık
zeliş82..................................4 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
zynp.ZEYNEP.........................6 Aralık
yağmur20..............................7 Aralık
pınar77................................10 Aralık
lolo.....................................10 Aralık
gülücük...............................10 Aralık
ali -ye .................................10 Aralık
idayre..................................11 Aralık
derinlik................................16 Aralık
Hatice alpaslan....................15 Aralık
handefe...............................27 Aralık
Balsurat...............................28 Aralık (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili..................................30 Aralık
raebzeh.................................2 Ocak
heja
sampuan
kaymaklım
sencerderen
crazybaby
pelosh
enteresan
WANNABABY
BTRKLC
NazLı

HAMİŞLER

esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53 gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

Son düzenleme:
selam kızlar ben hala adet olmadım ama kasıklarım çok agrıyor oldum zannedip gidip bakıyorum yok birşey buay bayagı gecikmeli gelecek gününde gelse idi bayramı rahat geçirecektim ama olmadı

başakçım ammada meraklısın gelmesine bu kırmızıların...boşver gelmeyiversinler...hem hala neden bekliyon bir test yapsana...hadi bakıyım iyi haberler bekliyoruz senden...

slm zeynepciğim ben galiba adet tarihimi yanlış vermişim 11 aralık benimki bide normalde kasıklarım bu zamanlarda ağrırdı ama şimdi 5 gündür göğüslerime dokunamıyorum kasıklarımda çok gergin

zeynepcim canım yaptım tabi test ama negatif çok meraklıyım valla gelsin diye kız önümüz bayram kurbanla ugraşcaz birde başıma o çıkmasın istiyorum

esrakoooooo canım hamişsin demek.çok sevindim.tebrikler.gözün aydın.allah kucağınada almayı nasip etsin

sagol fundacım ya darısı tum isteyenlerin basına insalllahh.

canım insallah dusuk vs değildir. ben olsam bir test yapardım ama

canım son günlerde ölçüyorum çünki adetime yakın düşüyor nasıl olsa bu sabah 36.5 normalde adet olacagımda enson geçen ay 36.3 ve 36.2 düştü ama beklemedeyim canım
basakya belki gelimycek
bak benim adetime daha birkaç gun var ve benim kasıklarımda olcakmısım gibi belirgin hisler var. elimde iki tane kan testi olmasahani adet olcam derdim.
yani adet gelmeden umudu kesmek asla yookk

kızlar kimsecikleryokmu güzel haberler varmı bayrama az kaldı memlekete gıtcem heycanlıyım ve eşim gündüzleri bilgisayarıgötürüyor pekgiremiyorum benneyaptımki kızı krese yazdırcam kontenjanlardoluymuşÇok üzgünüm çoookbende böyle arkadaslarsizler nasılsınız moraller nasıla.s.

selam canım kimse yok tabi hatunlar dizi seyrediyor bitince düşerler tek tek :roflol: bense yemekten sonra eşimle çayımızıda içtik tabi bunlar mutfakta oluyor biryandanda tv seyrederken eşim bana tavla oynamasını ögretmeye başladı kız bilgisayardan kalkınca ben geçtim başına anlayacagın ani migde bulantısını saymassak bende bu kadar canım birde hala adet olmadım eşimle test yaptıralımmı bekleyelimmi karar veremedik öyle kaldı CADIARZU

başakcım canım sen hala adet olmadınmı bence galiba müjdeli haberler vericeksin bize canım niye kan testi yaptırmıyon merakındanda kurtulursun. hayoırlısı canım inşallah gelmez kırmızıların

ah zelişim iyi söylüyorsunda kanda negatif çıkarsa kırılan kalbimin parçalarını kim toplayacak geçen ay kan testi negatif çıkınca arkama bakmadan hastaneden çıktım eve nasıl geldim bilmiyorum canım ama eşim kafana takma diyor olacagı varsa olur beklemeye karar verdik

başakcım hakkında hayırlısı olsun inşallah..inşallah hayırlı haberleri müjdelersin bize..zelişcim sen nasıl oldun canım..lolo canım sende bugün dua edin diye yazmıştın ne yaptın?..evet cevap verin bakalım..öptüm hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…