- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.961
başak ateşin ne durumda ölçüyormusun
kizlar ben allah nasip ederse subatta tekrardan basliyorum haberiniz olsun listeye yazarsiniz optum hepinizi allaha emanet olun :)))))
günaydın kızlar..gülücük canım sağol desteğin için..ne bileyim canım bir anda korkuttu beni..birden bi ağrıyla gelince birde içinde sert beyaz bişey görünce içim burkuldu..ama bugün iyiyim çok şükür canlarım..öptüm hepinizi..
selam kızlar ben hala adet olmadım ama kasıklarım çok agrıyor oldum zannedip gidip bakıyorum yok birşey buay bayagı gecikmeli gelecek gününde gelse idi bayramı rahat geçirecektim ama olmadı
esrakoooooo canım hamişsin demek.çok sevindim.tebrikler.gözün aydın.allah kucağınada almayı nasip etsin
kızlar yaaa normalde adet tarihim yarındı hiç ağrım sızım yoktu.biraz önce ani bir ağrıyla adet başladı. wc ye gittim pıhtılaşmış kan düştü elimle yokladım içinde beyaz küçücük üç dört yuvarlak şey birbirine yapışıklardı,kanla birlikte bunlar düştü elle hissedilir sertlikte..ne olabilir canım çok sıkkın moralim bozuk..lütfen bu ne olabilir acaba..
basakya belki gelimycekcanım son günlerde ölçüyorum çünki adetime yakın düşüyor nasıl olsa bu sabah 36.5 normalde adet olacagımda enson geçen ay 36.3 ve 36.2 düştü ama beklemedeyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?