- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.981
basakcım insallah bu ayın guzel haberinide senden alırız hadıbakalım insallahselam canım kimse yok tabi hatunlar dizi seyrediyor bitince düşerler tek tek :roflol: bense yemekten sonra eşimle çayımızıda içtik tabi bunlar mutfakta oluyor biryandanda tv seyrederken eşim bana tavla oynamasını ögretmeye başladı kız bilgisayardan kalkınca ben geçtim başına anlayacagın ani migde bulantısını saymassak bende bu kadar canım birde hala adet olmadım eşimle test yaptıralımmı bekleyelimmi karar veremedik öyle kaldı CADIARZU
başakcım hakkında hayırlısı olsun inşallah..inşallah hayırlı haberleri müjdelersin bize..zelişcim sen nasıl oldun canım..lolo canım sende bugün dua edin diye yazmıştın ne yaptın?..evet cevap verin bakalım..öptüm hepinizi..[/QUOTEteşekkürler ebrucum daha iyiym sanki ama o pembe akıntıdan 2 gün önce yine geldi sarı akıntıda kesildi doktorada gitmedim adetimi bekliyom bakalım ne olur herşeyin hayırlısı ee canım sen nasılsın........
kızlar kan testi yaptırmak birşey degil sonuç negatif olunca karşımdakilerde bana acıyarak bakmıyorlarmı oda başka bir dert tamam tamam siz galip geldiniz sabah ilk iş gidicem bak sonuç negatif olursa kırılan kalbimin parçalarını size toplatacagım şimdiden söyleyeyim
kızlar kan testi yaptırmak birşey degil sonuç negatif olunca karşımdakilerde bana acıyarak bakmıyorlarmı oda başka bir dert tamam tamam siz galip geldiniz sabah ilk iş gidicem bak sonuç negatif olursa kırılan kalbimin parçalarını size toplatacagım şimdiden söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?