kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım umarım hamilesindir canım bilmezmiyim o kan testinin azizliğini bende bu ay adetime 4 gün kala dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç koskocaman bir 0 çok üzüldüm gerçi ben yapmıycaktım ama adetime 5 gün kala lpembe leke gelince yaptırayım dedim ama malesef sonuç koskocaman bir hayalkırıklığı bundan 2 gün önce aynı pembe leke yine geldi acaba kan testini erkenmi yaptırdım diyorum ben geç yumurtluyorum nebiliyim ya adetimin 15 16. günleri yumurtluyorum acaba diyorum ama kan testinde olsa çıkardı diyorum kan testi yaptırdığımda yumurtlamın ardından 10 gün geçmişti nebileyim bakalım ne olur...........

basakcım insallah bu ayın guzel haberinide senden alırız hadıbakalım insallahben diziyıde kacırdım eşimide uyudu gıttıkaydirigubbakcemile3 bu arada test için bekleme yaptır bence

iyiym canım çok şükür adetim başladı..eşimle ocakta tekrar tedaviye başlayalım diye karar aldık o çoktedirgin oldu dün..ben bide o kanamadan önceki gün bir iki kanepeyi ucundan kaldırmıştım kendi başıma eşimde ondan kızdı baya..düşük diye korktuk ama o benden çok korktu..böyle olmıycak tekrar tedaviye başlayalım dedi.dr umlada konuştum.dr bu ay bayram tatili giriyo gelecek ay başlayalım dedi.yoksa bana kalsa bu adetten sonra başlıycaktım..neyse hayırlısı bakalım..senin adet tam anlamıyla başlamadı mı zelişcim..öptüm canım

başakcım bencede bekle günün hele bi 10 gün geçsin aslında iki hafta geçsin evde yaparsın testini baya geçtiği için varsa doktorada gidersiniz keseyi görürsün yoksada senden başkası bilmez bence bekle yani inşallah hamilesindir

günaydın lolocum ,herkese günaydıınn..ne yaptın canım..dün dua edin diye yazmıştın..ne yaptın neydi tam hatırlamıyorum ama..öptüm canlarım..

eşimi göğüs doktoruna götürdümciğerinde bi beyazlık olduğunu söyledi nefes açıcı ve antibiyotik verdi bunları kullansın bakalım antibiyotik işe yarıyomu bi daha film isticem dedi bakalım farklılık olmuşmu diye ama bayramda bana gelmeden göğüs ağrısı nefes darlığı ateş gelişirse hiç beklemeden göğüs doktoru olan yataklı bi hastaneye gidin acilen dedi inşallah böyle bir durum olmaz bayramdan sonra kontrole gidicez olmazsa tomografi isteyebilirim dedi

lolocum canım çok geçmiş olsun eşine ve sana inşallah en kısa zamanda iyileşir eşin
bakalım canım şuan için hala beklemedeyim gelmesse bayramdan sonra giderim dr

canım çok geçmiş olsun..allah yardımcınız olsun.rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah..amiiiiinnn

selam kızlar..adet günüm yaklaktıkça heyecanımda katlanıyor..Allah ümitlerimi inşallah boşa çıkarmaz..sizler ne alemdesiniz kızlar..beklemede olanlar nasılsınız..

basak ya evde idrar testi demi yapmıyorsunnn valla bravo ne kadar sabırlısınn. benim adetime daha 4 gun var ve ben aksam ları yapıyorum çıkıyor. varsa sayet senin gunun geçmis kesin çikar

esrako canım cumartesi günü yaptım çıkmadı bugünde kasık agrım dahada fazlalaştı oldum zannedip baktım yok yarında bekleyeyimde sonra yaparım tekrar sabredemiyorum içim içimi yiyor takvim devamlı elimde hesap yapıyorum günlerimi yanlş yazdım diye ama yinede bugün 28 günü adetimin en fazla 26 günde adet olurdum ama ısımda düşmedi 36.7 kızlara sordum yorgandan filan yükselmez hormonlarla ilgili ısı dediler içime su serptiler ay inşallah ya çok istiyorum ama heray hüsrana ugramak beni dışarıya belli etmesem ama derinden yaralıyor

lolo geçmiş olsun başak nasıl dayanıyorsun sabrına hayranım.bayramı nasıl geçireceksin bence bayram öncesi öğrenmeye bak derim arkadaşım ama yinede karar senin.hadi hayırlı haber verde listemiz uzasın.hem bayram müjdesi olur inşallah.

başak yarın sabah gidip kan testi yaptırırmısın lütfen! kaç gün geçmiş, patladık burda valla. ben sana demiştim senden bir sürpriz gelicek bu ay diye. hadi hayırlısı.:1hug:

kızlar kan testi yaptırmak birşey degil sonuç negatif olunca karşımdakilerde bana acıyarak bakmıyorlarmı oda başka bir dert tamam tamam siz galip geldiniz sabah ilk iş gidicem bak sonuç negatif olursa kırılan kalbimin parçalarını size toplatacagım şimdiden söyleyeyim

başakcım bencede yarın hemen bir test yap içimden bir ses müjdeli haber vereceğini söylüyo yarın haberini sabırsızlıkla bekleyeceğiz umarım hamilesindir....:dance:

canım biz senin kalbinin kırılan parçalarını toplamak zorunda kalmıycaz. zaten seni yakalayamıycaz, çünkü sen halayın başını çekiyor olucaksın.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…