- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.021
evet kızlar şu bana test yap diyen kızlar şöyle bir tarafa toplansın bakiyim hepinize ceza var şimdi kırılan kalbimin parçalarını toplayacaksınız eşimle gittik test yaptırdı kocaman bir negatif ülen ben size demedimmi adet olcam hissediyorum diye halen adet olmadım ama hastanede yapılan teste negatif ben sizi ne yapam şimdi ha hepinizi sıraya dizicem vallahi
şaka biryana gerçekten hamile degilmişim kızlar dr bu tür gecikmelerin normal oldugunu söyledi eger adet olmassan bayramdan sonra söktürücü vereceklermiş saglık olsun melegim buayda gelmedi annesine allah binlerce şükürki kızım var allah herkesin evladını bagışlasın ya hiç olmasydı diye düşünüyorumda halime şükrediyorum allah herkesin evladını bagışlasın güzel yazılar yazsın amin kızlar sizlere inanki kızgın kırgın deyilim biraz taklıayım dedim olacagıolsaydı olurdu zaten nasipten ötesi olmazmış rabbim ne zaman ol dedi o zaman olur inşallah ama hani bir laf vardır ya çıkmamış candan ümit kesilmez diye henüz adet olmadım belki geç döllenme olmuştur diye kendimi avutuyorum herkese iyi geceler verdiginiz desten dolayı herkese binlerce teşekkürler ne kadar çok sevenim dostum varmış heyt be benim sırtım yere gelmez artık
doğru söylüyon başakcım..herhalde bizimkide büyüyünce öyle olur..ayy bugünlerdede iyice inatlaştı giyinmiycem diyo,hanfendi kıyafetsiz gezecekmiş..off off..neyse kızlar benim sorunum başka dünden beri içim içimi yiyo.eşime ben kilo versem iyi olur dedim,güldü dalga geçer gibi mahsus yazın saçımı boyatacam yeni kıyfetler alıcam zayıflayıp dedim..güldü nerdee dedi..neymiş onun okuldaki bayan hocalar hiç yemiyolarmış..ne yapcam ben yaa bu kilo iyice sorun oldu bana..glukofen alıp kullansam olmaz mı..ben onun için çocuk istiyom o neler söylüyo..akıl verin kızlarcanım çok sıkkın..gece sinirimden yatamadım..tabi ona çatınca o da yatamadı..offfofff:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
esrako canım süper adet tarihine gelmeden ögrenmen çifte bayram olmuştur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?