kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

neyapalım esrako canım ama halen adet olmdım ısımda yüksek benim kafamı karıştıranda bu hamile degilsem neden 4 gündür gelmedi bugün dr gidemem çok işim var öglenden sonrada bankada olucam yarında hastaneler kapalı akşam kadın dogumun aciline gittik labronatlar keyif yapıyorları ben tahlilim var deyince bozuldu keyifleri

ooo maşallah senin prenses abla olmuş,benim cimcime üç gün önce 2 yaşını bitirdi..bizimkinin saçlarının uçları kıvrılıyo..saçları pek sık değil normal.birde uçları telli olan taraklar çabuk ve acıtmadan saçları açıyo canım..bende uzun saçlarla şekil şekil yapıp uğraşmayı seviyorum..demek ki aynı akıl anneyiz..

şimdi ugraşıyorsun biraz daha uzayınca yapamayacaksın kızımda birkaç kez açık bıraktırdı baktı dolaşınca canı acıyor anne hemen örelim diyor şimdi başka merakları var seninkide başlar yakında winsli kıyafetler botlar istemeye hiç unutmuyorum yazın hanım istiyor diye çarşıyı alt üst ettik kot pembe winisli etek aradık tabi bulamadık kadife pembe etege razı oldu anacım istedikleride çok pahalı markalı ürünler okulda giydirmiyorlar birde diger çocuklar özenmesin diye almıyorum yazın evde istedigini alıp giymek serbest hanıma

kıyamam sana.:1hug: napalım canım ya, dediğin gibi çıkmadık candan ümit kesilmiyor. yeniden yeniden tekrar deniycez. napalım.Şeniz

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar....Bayrama az kaldı malum iş ve ev arasında yoğun bir tempom olacak bir kaç gün..... fırsat bulamam diye şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum. Allah hepinizin gönlüne göre verir inş. öptüm hepinizi kendinize iyi bakın

ballım kız doğur artık be sende kurtul bizde kızımızı görelim artık....içindemi saklıycan ne yapacan kızını...çıkartta görelim şu cimcimeyi...

herkeze günaydın başakcım hiç üzülme vakti geldiğinde gelicek ikinci meleğin

doğru söylüyon başakcım..herhalde bizimkide büyüyünce öyle olur..ayy bugünlerdede iyice inatlaştı giyinmiycem diyo,hanfendi kıyafetsiz gezecekmiş..off off..neyse kızlar benim sorunum başka dünden beri içim içimi yiyo.eşime ben kilo versem iyi olur dedim,güldü dalga geçer gibi mahsus yazın saçımı boyatacam yeni kıyfetler alıcam zayıflayıp dedim..güldü nerdee dedi..neymiş onun okuldaki bayan hocalar hiç yemiyolarmış..ne yapcam ben yaa bu kilo iyice sorun oldu bana..glukofen alıp kullansam olmaz mı..ben onun için çocuk istiyom o neler söylüyo..akıl verin kızlarcanım çok sıkkın..gece sinirimden yatamadım..tabi ona çatınca o da yatamadı..offfofff:çok üzgünüm:senağlamasenağlama

başka şeylere daldık bugünü unuttuk
herkeze hayırlı cumalar diliyorum
oğlumun yüzünde bi kaç tane kızarıklık var doktora götürcem bakalım neymiş bu kızarıklıklar dün evde bişey yoktu akşam okuldan geldiğinden beri böyle hatta dahada belirginleşti
canım bendede kilo sorunu var slında bebek istediğimiz için kilo versek daha iyi olur bende eşime diyetisyene gidicem diyorum benimle dalga geçiyo diyetisyene ne gerek var boğazını tut yeter diyo çok sinirleniyorum öyle deyince boğazımı tutmayı öğrenmeliyim gittikçe genişliyorum çünkü

canım kaç kilosunki bu kadar kafaya takıyon boşver eşin şaka yapıyordur takılıyodur sana bazen benim eşimde takılır bana şişko der bana üzülme canım benimde kilom var ama takmam kiloyu kafama sende takma boşver.........kaydirigubbakcemile3

canım aslında kilom bekarken de vardı kilom yaşıma göre fazla..85 kiloyum kızıma hamile kaldığımda 79 dum..aslında doğru söylüyo eşim ama veremiyorum sanırım pko dan dolayıda alıyorum..hergün kaktığımda iki sivilceyle uyanıyorum..bilemiyorum canlarım..hayılısıyla kilo verip bi bebişim daha olsaydı başka bişey istemiyom..rabbim hakkımızda hayırlısını versin..amiiiiinn..

kilo bebeğe bile engel canım kilo vermek zorundayız ben evlendiğimde 32 bedendim çok zayıftım şimdi seninle aynı kilodayım kararlıyım kadın doğum doktorundan önce bi tiyetisyene gidicem sonrada bebek çalışmalarına başlıcam

kızlar kiloluyuz işte ne var bunda hatta ben azıcık şişkoyum ama bebek oldummu oluyor yazın sonunda bir bayan gördüm çarşıda eşiyle geziyordu sanırsınız sumo güreşçisi hatta daha fazla ama dogum yapmış minicik bir bebek vardı eşinin kucagında anneme aaaaa bu çocuk bu kadındanmı çıkmış dedim resmen dag fare dogurmuş gibiydi anladımki bizlerde dogum yapabiliriz hemde pek ala demi kızlar çalışmalara devam gelsin bebişler

kızlar biraz once sonucum çıktı 3. kan testini bugun yaptırmıstım 390 cıktı adetime bir gun var. simdi biraz biraz daha inanmaya basladım hamile oludgmua hala birsey hissetmesemde ..

acaba ultrasonda ne zaman gorunur birazdan dr u arayacagım isyerinde herkes ogle tatiline çıksın yoksa herkes duyar

:roflol::roflol::roflol:ayy başakcım beni güldürdün yaa rabbimde hayırlısıyla seni güldürsün inşallah.:Saruboceq:.doğru söylüyosun canım yılmak yok çalışmalara devam..diyete de devam hadi baklım..:dance:kaydirigubbakcemile2sositososito

kızlar ben kiloluyken doğuramassınız demedimki etkiliyo dedim sadece vede etkiliyo yani tek çocuk için değilki bende bu yaşta nefes darlığı var ayaklarımda sorun var zayıflık daha sağlıklı hem görüntü açısından hemde sağlık açısından çocuklu ve fiziği düzgün bi bayan olabilmek bence daha hoş

esrako canım süper adet tarihine gelmeden ögrenmen çifte bayram olmuştur sana

oyle oldu valla basakcım dr um kan testi istemese ben hiç oralı değildim umudumu artık hepten yitirmistim oyle suprizolduku arkadaslarım inanmadı habr verince telefonda yeminler etmek zorunda kaldım onlar biel olmayacagına inanmıslar.

insallah sende yeni yila suprizle mutlulukla girersin canım
birtane olmus elbet ikinciside olur hiç olmayan lara gore fiziki olarakda hamile kalma sansımız daha yuksek bunuda unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…