kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım tebrik ederim. bebeğini sağlıcakla evine getirirsin inşallah. Rabbim sizi korusun.a.s.

canım tebrik ederim. bebeğini sağlıcakla evine getirirsin inşallah. Rabbim sizi korusun.a.s.

AMİN :Saruboceq::Saruboceq:
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM...:1hug:a.s.
İNŞALLAH SİZLERDE EN KISA ZAMANDA BU GÜZEL DUYGUYU TEKRAR YAŞARSINIZ..:Saruboceq::Saruboceq:

selam arkadaşlar bende ikinci bebek isteyenlerdendim ve bugun sabah test yaptım hamile oldugumu gördüm. 10 yaşında bir oğlum var ikinci bebek için çok geç kaldım ama hem iş hemde eşim hiç istemıyordu. 2 sene önce de düşük yaptım . O zamanda eşim hiç istemıyordu benim zorumla olmuştu. Şimdi o zaman ki gibi değil biraz daha hevesli. İçimde bir korkum var acaba bunada bişey olurmu diye Allahtan hayırlısını istiyorum eli ayagı saglıklı hayırlı ahlaklı evlat nasip etsın..

Allahım hepimizin gönlüne göre versın kimsenın kucagını evlatsız bırakmasın .....

Hatice alpaslan....................15 Aralık
derinlik................................16 Aralık
interhat................................16 Aralık
heja....................................22 Aralık
handefe...............................27 Aralık
Balsurat...............................28 Aralık (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili..................................30 Aralık
Berknilay..............................30 Aralık
raebzeh.................................2 Ocak
yağmur20..............................2 Ocak
zynp.ZEYNEP.......................2 Ocak
WANNABABY.......................2 Ocak
ali -ye ..................................7 Ocak
lolo.....................................12 Ocak
baby nurse
pınar77
gülücük
idayre
sampuan
kaymaklım
sencerderen
crazybaby
pelosh
enteresan
BTRKLC
NazLı

HAMİŞLER

zeliş82
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

Son düzenleme:
tatoşçum senin oğluşun pek hızlıymış maşallah...allah onu ailesine bağışlasın...merak etme annesi bu hızla o çabucak hastaneden çıkıp evine sıcakcık yuvasına gelir...dualarımız onunla...

tatoşcum tebrik ederim canım.inşallah allahın izniyle en kısa zamanda bebeğinle evine dönersin.dualarım seninle.benim doğumumada az kaldı sayılır ocak 25 inşallah sağlıcakla bende bebeğime kavuşurum.

Hatice alpaslan....................15 Aralık
derinlik................................16 Aralık
interhat................................16 Aralık
heja....................................22 Aralık
handefe...............................27 Aralık
Balsurat...............................28 Aralık (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili..................................30 Aralık
Berknilay..............................30 Aralık
raebzeh.................................2 Ocak
yağmur20..............................2 Ocak
zynp.ZEYNEP.......................2 Ocak
WANNABABY.......................2 Ocak
ali -ye ..................................7 Ocak
lolo.....................................12 Ocak
pınar77................................15 Ocak
baby nurse
gülücük
idayre
sampuan
kaymaklım
sencerderen
crazybaby
pelosh
enteresan
BTRKLC
NazLı

HAMİŞLER

zeliş82
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

tatos insallah bebegin bira n once kuvezden çıkıp evine doner.

ballım a da tebriklerr inanılmaz y a zaman nası akıp gidiyor ballımıda tatos u da hamileyim dedilerin burda yazıustıgımızı hatırlıyroum

serap sizde bize benziyorsunuz ailecek:) benimd e esim hiç istemedi ilk 7 sene ikimizde asla istemedik sonra ben istedim bir iki ay onu iknaya ugrastım o arada olsa bile esim isteksiz olacaktı sonra aylar geçti yil geçti olmadıkca esimde çok istemeye basladı:) ve çok sukur 16 ay sonunda kasımda hamile kaldım. dogum oldugunda oglumla yas farkı tam dolu dolu 9 olacak bizde çok geç kaldık ama napalım boyle si daha keyifli teker teker buyutmek . hepsinin tadını çıkaramk . yas farkı az olunca kaynıyor arada ikisi bir arada oluyor ama bence herseyin tadını tek tek almak gerek hayattada genel mantıgım budur .
insalah seninde bu seferki saglıkla dogar.
zeynoooooooooooş yaw ben bu ayda beceremedim hamiş kalmayı be uffffff albana. :mymeka:

fundacım uzulme ya bak aylar evel sende hamile kalmıstın hamile kalabilmek bile çok guzel tekrar kalabilirsin bu ay olmadı insalah gelecek ay..

slm kızlar buğün biraz daha iyi hissediyorum kendimi 3 gündür çok kötüydüm yarın tekrar doktora gidecem artık umudum sönüyor

Taoşum canım ablamm dularımız seninle.Rabbim şifalar versinn en kısa zamanda bebeğin kollarına alıcaksın allahın ıznıyle dualarımdasın canım :1hug:

canlarım ben drdan geldim cuma günü akşam 34 olan değerim bugun 66 .83 oldu dr şimdilik anormal bir durum yok dedi pazartesi tekrar kan testi yaptırmamı istedi kahverengi akıntı içinde progestan verdi sizce değerim nasıl lütfen birşeyler söyleyin.........

Zelişim canımm çok sevındım değerinin artmasınaaa.Bencee güzel bir artışş.2 günde 2 ye katlanmışş.Allahın izniyle herşeyy yolunda merak etme canımm..dualarım senınle allaha emanet oll :Saruboceq::Saruboceq:

:dance:

:dance:
:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…