- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.181
kızlar çarşamba dr. gidicem..bu kasık ve bel agrılarımıda söyleyecegim çok az adet oldugumuda bakalım neler çıkacak..dualarınızı bekliyorum inşallah herşey yolundadır..bugün 8 .gün ve yumurtlarmış gibi çok sancım var şuan kızlar.normal mi sizce...kendimden korkar oldum hayırlısı olsun bakalım..[/QUOTE,
CANIM KÖTÜ DÜŞÜNME UMARIM DR DAN İYİ HABERLELRLE DÖNERSİN...BELKİDE BU AY BİR ÇOK YUMURTAN OLUŞMUŞTUR...DR DAN GELİNCE BİZİ HABERDAR ET OLURMU CANIM...
KIZLAR BU ARADA BENDE YARIN AKŞAM KALP DR UNA GİDİCEM BU ARALAR KENDİMİ PEK İYİ HİSSETMİYORUM ÇARPINTIM VAR İÇİME SIKINTI BASIYO....AYRICA PANİK ATAĞIMDA VAR AMA UZUN SÜREDİR İYİYDİM...YANİ ŞU ANKİ DURUMUM KALPTENMİ YOKSA PANİK ATAKTANMI BİLEMİYORUM...BANA DUA EDİN OLURMU CANLARIM...
canım sıkma kendini bu kadar. herşey oluruna varır. koyver gitsin.a.s.
bende öyle düşünüyom pazartesiye kadar beklemiycem sen dış gebelikmi geçirdin
KIZLAR BU ARADA BENDE YARIN AKŞAM KALP DR UNA GİDİCEM BU ARALAR KENDİMİ PEK İYİ HİSSETMİYORUM ÇARPINTIM VAR İÇİME SIKINTI BASIYO....AYRICA PANİK ATAĞIMDA VAR AMA UZUN SÜREDİR İYİYDİM...YANİ ŞU ANKİ DURUMUM KALPTENMİ YOKSA PANİK ATAKTANMI BİLEMİYORUM...BANA DUA EDİN OLURMU CANLARIM...
merhaba canlarım ben geldim ...saolun ilginize çok iyisiniz...çok şükür kalpte bir sorun görmedi dr çarpıntım için ilaç verdi...panik atak bu çarpıntıları tetikliyormuş...sanırım bu ara biraz daha relax olmayalım...allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...
iyiyiz canım sen nasılsın?..sende durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?