- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.161
canlarım ben drdan geldim cuma günü akşam 34 olan değerim bugun 66 .83 oldu dr şimdilik anormal bir durum yok dedi pazartesi tekrar kan testi yaptırmamı istedi kahverengi akıntı içinde progestan verdi sizce değerim nasıl lütfen birşeyler söyleyin.........
arkadaşlar çoktandır siteye giremitordum
erkek infertiletisi yüzünden hamiş kalamayan bayanlar topiğini bulamadım yardım edermisiniz lütfen
canlarım ben drdan geldim cuma günü akşam 34 olan değerim bugun 66 .83 oldu dr şimdilik anormal bir durum yok dedi pazartesi tekrar kan testi yaptırmamı istedi kahverengi akıntı içinde progestan verdi sizce değerim nasıl lütfen birşeyler söyleyin.........
canım bak değerin ne güzel katlamış bundan sonrası çok güzel gidecek inşallah...hem bak yengene yetiştin sana demiştik dimi...gözün aydın olsun canım....ŞenizŞeniz
zelişciiiimm bak sana demiştim yengeni yakalayacaksın diye...ne güzel değerin yükselmiş canım..rabbim hayırlısını versin..gerçeten çok sevindim..kaydirigubbakcemile3haydi halaya o zamaaannn...:1hug::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:selam kızlaaaarrr...nasılsınız..
zeynepcim canım çok sağol canım rabbim sanada nasip eder inşallah ben bu ay hiç takmadım önceden yataktan uzun süre kalkmadım ayaklarımı havaya kaldırırdım bu ay hiç bişey yapmadım hatta hemen kalkıp banyo ettim kafaya takmaktan ileri geldiğini anladım bide rabbim okadar büyükkü dualarımı geri çevirmedi kızlar sizlere tavsiyem ben bundan 3 ay önce 4444 duasını çekmişitim rabbim dualarımı boşa çevirmedi kabul etti kızlar bu duayı okuyun bu dua çok büyük bir dua rabbime şükürler olsunki hamileyim ama yinede çok korkuyorum ya dış gebelikse diye inşallah sorunsuz devam eder rabbim herkese bütün arkadaşlarıma zeynebime balıma ebrucuma wannababye gülücüğe aliyeye btrklc ye fundaya ve bütün ismini unuttuğum arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip etsin yüzlerini güldürsün inşallah....................
canım ben tefriciyeyi tek başıma okudum 10 günde bitirdim bence kendin okusan daha iyi olur ben günde 500 civarı okuyodum hiç konuşmuyodum abdest alıp sessiz bir ortamda okudum ben bu duayı 3 kere okudum rabbime şükürler olsun üçüde kabul oldu rabbim inşallah sağlıcakla kucağımada almamı nasip eder....
bende öyle düşünüyom pazartesiye kadar beklemiycem sen dış gebelikmi geçirdin
kızlar çarşamba dr. gidicem..bu kasık ve bel agrılarımıda söyleyecegim çok az adet oldugumuda bakalım neler çıkacak..dualarınızı bekliyorum inşallah herşey yolundadır..bugün 8 .gün ve yumurtlarmış gibi çok sancım var şuan kızlar.normal mi sizce...kendimden korkar oldum hayırlısı olsun bakalım..
kızlar çarşamba dr. gidicem..bu kasık ve bel agrılarımıda söyleyecegim çok az adet oldugumuda bakalım neler çıkacak..dualarınızı bekliyorum inşallah herşey yolundadır..bugün 8 .gün ve yumurtlarmış gibi çok sancım var şuan kızlar.normal mi sizce...kendimden korkar oldum hayırlısı olsun bakalım..[/QUOTE,
CANIM KÖTÜ DÜŞÜNME UMARIM DR DAN İYİ HABERLELRLE DÖNERSİN...BELKİDE BU AY BİR ÇOK YUMURTAN OLUŞMUŞTUR...DR DAN GELİNCE BİZİ HABERDAR ET OLURMU CANIM...
KIZLAR BU ARADA BENDE YARIN AKŞAM KALP DR UNA GİDİCEM BU ARALAR KENDİMİ PEK İYİ HİSSETMİYORUM ÇARPINTIM VAR İÇİME SIKINTI BASIYO....AYRICA PANİK ATAĞIMDA VAR AMA UZUN SÜREDİR İYİYDİM...YANİ ŞU ANKİ DURUMUM KALPTENMİ YOKSA PANİK ATAKTANMI BİLEMİYORUM...BANA DUA EDİN OLURMU CANLARIM...
kızlar çarşamba dr. gidicem..bu kasık ve bel agrılarımıda söyleyecegim çok az adet oldugumuda bakalım neler çıkacak..dualarınızı bekliyorum inşallah herşey yolundadır..bugün 8 .gün ve yumurtlarmış gibi çok sancım var şuan kızlar.normal mi sizce...kendimden korkar oldum hayırlısı olsun bakalım..[/QUOTE,
CANIM KÖTÜ DÜŞÜNME UMARIM DR DAN İYİ HABERLELRLE DÖNERSİN...BELKİDE BU AY BİR ÇOK YUMURTAN OLUŞMUŞTUR...DR DAN GELİNCE BİZİ HABERDAR ET OLURMU CANIM...
KIZLAR BU ARADA BENDE YARIN AKŞAM KALP DR UNA GİDİCEM BU ARALAR KENDİMİ PEK İYİ HİSSETMİYORUM ÇARPINTIM VAR İÇİME SIKINTI BASIYO....AYRICA PANİK ATAĞIMDA VAR AMA UZUN SÜREDİR İYİYDİM...YANİ ŞU ANKİ DURUMUM KALPTENMİ YOKSA PANİK ATAKTANMI BİLEMİYORUM...BANA DUA EDİN OLURMU CANLARIM...
canım geçmiş olsun .çaroıntın hipertrioitden de olabilir.benim canım ondan da.ayrıca bende 11 yıl önce yaşadım panikatağı bilrim.çok geçmiş olsun.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?