kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

zelişcim değerin benim ilk değerime çok yakın 65.51 di benimkide.ALLAH a şükür bu haftaya kadarda bi sorun yaşamadım hadi hayırlı olsun canım.

kızlar emin olun istemeseniz hemen hamile kalırdınız.ben oğlumda öyle olmuştum şimdi yeni bir karar yaklaşık 5 gündür korunmuyouz bakalım allahtan hayırlısı.aslında geç alınmış bir karar oğlum 5 yaşında keşke daha önce olsaydı neyse sağlık olsun bekliyoruz bakalım.

canım bak değerin ne güzel katlamış bundan sonrası çok güzel gidecek inşallah...hem bak yengene yetiştin sana demiştik dimi...gözün aydın olsun canım....ŞenizŞeniz

arkadaşlar çoktandır siteye giremitordum
erkek infertiletisi yüzünden hamiş kalamayan bayanlar topiğini bulamadım yardım edermisiniz lütfen

zelişciiiimm bak sana demiştim yengeni yakalayacaksın diye...ne güzel değerin yükselmiş canım..rabbim hayırlısını versin..gerçeten çok sevindim..kaydirigubbakcemile3haydi halaya o zamaaannn...:1hug::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:selam kızlaaaarrr...nasılsınız..

canım bak değerin ne güzel katlamış bundan sonrası çok güzel gidecek inşallah...hem bak yengene yetiştin sana demiştik dimi...gözün aydın olsun canım....ŞenizŞeniz

zeynepcim canım çok sağol canım rabbim sanada nasip eder inşallah ben bu ay hiç takmadım önceden yataktan uzun süre kalkmadım ayaklarımı havaya kaldırırdım bu ay hiç bişey yapmadım hatta hemen kalkıp banyo ettim kafaya takmaktan ileri geldiğini anladım bide rabbim okadar büyükkü dualarımı geri çevirmedi kızlar sizlere tavsiyem ben bundan 3 ay önce 4444 duasını çekmişitim rabbim dualarımı boşa çevirmedi kabul etti kızlar bu duayı okuyun bu dua çok büyük bir dua rabbime şükürler olsunki hamileyim ama yinede çok korkuyorum ya dış gebelikse diye inşallah sorunsuz devam eder rabbim herkese bütün arkadaşlarıma zeynebime balıma ebrucuma wannababye gülücüğe aliyeye btrklc ye fundaya ve bütün ismini unuttuğum arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip etsin yüzlerini güldürsün inşallah....................

ebrucum rabbim sanada nasip etsin inşallah ama inan ben hala korkuyom bişey olacak diye dua et canım beni dualarında unutmaŞeniz

canım dualarım seninle merak etme..ama nolur aklına kötü şeyler getirme..bak rabbim ne güzel sana hediyesinin haberini göndermiş..inşallah ters bir durum olmaz..bebişin annesine sımsıkı tutunur canım..kendine iyi bak stres yapma canım..rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim..dualarım herzaman seninle ve sizlerle canlarım..öptüm hepinizi..

canım, Rabbim senin de yüzünü güldürsün. herşey gönlünce olsun inşallah.a.s.

bu arada tefriciyeyi kendi kendine mi okudun? kaç günde bitirdin? ben tek başıma okumaya kalksam uzun zaman alır. belki bölüşecek arkadaşlar bulurum

bu arada "acısıyla tatlısıyla" bölümünde Tatoş sayfa açmış. belki henüz görmemiş ve destek olmak isteyenler vardır.

canım ben tefriciyeyi tek başıma okudum 10 günde bitirdim bence kendin okusan daha iyi olur ben günde 500 civarı okuyodum hiç konuşmuyodum abdest alıp sessiz bir ortamda okudum ben bu duayı 3 kere okudum rabbime şükürler olsun üçüde kabul oldu rabbim inşallah sağlıcakla kucağımada almamı nasip eder....

akşamdan akşama günde 500 okuyacak vaktim yok ki.:çok üzgünüm: belki yarıyıl tatilinde olabilir.

sende pozitif düşün canım. inşallah birşey olmaz ama test için pazartesiyi bekleme. çarşamba gibi tekrar et. inşallah herşey yolundadır ama değilsede en azından benim gibi çok başında yakalarsın.

bende öyle düşünüyom pazartesiye kadar beklemiycem sen dış gebelikmi geçirdin

hayır canım, ben bir düşük, bir boş gebelik, bir kimyasal gebelik ve ekim ayında da sağlıklı gelişmeyen bir gebelik geçirdim. kasımda da ikinci kez kürtaj oldum biliyorsun. yani geçirmediğim gebelik türü kalmadı gibi birşey.senağlama

Rabbim daha beterinden saklasın, yüzümüzü güldürsün inşallah. sende dış gebelik falan düşünüp, okuyup moralini bozup durma. çarşamba git bir daha test yaptır için rahat etsin.

kızlar çarşamba dr. gidicem..bu kasık ve bel agrılarımıda söyleyecegim çok az adet oldugumuda bakalım neler çıkacak..dualarınızı bekliyorum inşallah herşey yolundadır..bugün 8 .gün ve yumurtlarmış gibi çok sancım var şuan kızlar.normal mi sizce...kendimden korkar oldum hayırlısı olsun bakalım..

benimde 7. günüm bugün ve kasıklarımda hafif hafif ağrılarım var. yumurtalar geliştiği içindir o ağrılar. bende cuma gidicem doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…