kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

interhat inşallah sıra sende canım,bu sefer hayırlı haberleri senden bekliyoruz..maşallah sırası gelen müjdeleri veriyo aaayyy ne güzel yaaa değil miii? mükemmel bir duygu olan annelik vazifesine ikinci kez listeye alındınız kızlar darısı bizlere inşallah..öptüm canlarım..

zeynepcim bu arada yeni listeyi bu ara pek göremiyoruz..canım benim...tekrarla istersen..öptüm canlarım..

Meraba arkadaşlar 6 ay oldu 2. çocuk için uğraşıyoruz ama olmyor anlamadım dr. da gittim bir problem yok neden olmuyor bilmiyorum. kızıma ilk ayda kalmıştım bu beni rahatsız etti birden bir hırs yaptım neden olmuyor diye bu kadar kafama takmam aslında ama takmamayada çok uğraşıyorum ama elde değil. adet tarihim 18 aralık adet belirtileri yaşıyorum bu ayda olmadı herhalde sil baştan 1 ay daha bekle pfffff çok sıkıcı benide listenize alırsanız sevinirim uzun zamandır girmiyorum iyice kafama takmıyım diye

kızlar dr. gittim maalesef hamile değilmişim.sonuç0.68 çıktı..ama çok çok üzgünüm ..oğluma akciğer filmi istediler çektirdim..çok öksürüyordu ve geçmiyordu..akciğerlerinde bişey yokmuş ama..omurga egriliği varmış oğluşumun..senağlama k.b.b dediki ortepediye göster başka hastahanedeki ortopediciye gösterdim oda aynısını söyledi..fizik tedaviye gidin tedavisni yaptırın ileride daha kötü olurmuş..akciğerleri gelişmezmiş..senağlama gatadan randevu alıp birde ordaki prof.gösterecegim..inanın saat sabahın 9undan akşam 4e kadar hastahane hastahane gezdik kendi hastalığımı unuttum..ateşler içinde bütün gece yattım durdum ama oğluşum senağlama senağlama

gülücük geçmiş olsun canım..rabbim acil şifalar versin delikanlımıza..ayyy canım beniiiimmm..sen bakma o çok kuvvetlidir..kolaylıkla üstesinden gelip iyileşecektir emin ol moral ver oğluşuna canım benim..sende moralini yüksek tut..zelişcim sende durumlar nasıl canım..inşallah herşey yoluna değil mi istirahat ediyorsun değil mi?..öptüm canlarım..

gülücük canım geçmiş olsun umarım en kısa zamanda acil şifalar verir rabbim allaha emenet olun test içinde üzülme belki buay gelir bebişin

teşekkürler ebrucum inan yat yat sıkıldım durumlar aynı kanamam az az geliyor yarın tekrar beta hcg baktırıcam inşallah değerim artar salı günüde randevum var eğer değerde artış olursa ultrasona girip kesenin gözüküp gözükmeyeceğine bakılacak hayırlısı neyse o olsun rabbim dert verip dermen aratmasın inşallah....

amiiiiin inşallah zelişcim..yarın hayırlı haberlerini bekliyorum canım..bende yarın dr a gidicem kolum için sol kolum bazen acayip kasılıyo ağrıyo,birde burda sormam doğru olur mu bilmiyorum ama kızlar yaa ben kızımı sütten keseli 6-7 ay oldu ama hala sol göğsümde süt var ucunu sıkınca sarı süt geliyo acaba o ağrı yapabilir mi? bilgisi olan var mı..öptüm canlarım..

sütle ilgisi olcagını sanmıyorum benim kızım sadece 3ay emdı sut gelıyordu sarı koyukıvamlı daha gecen sene kesıldı 3,5yasında kızım bır sorun yoktu genede bılmıyorum buaradaa.s. gecmiş olsun

canım süt olması normal benimde 1 seneye kadar süt geliyordu bu annelik iç güdüsünden kaynaklanıyor zannedersem
benimde sg omuzum geçenlerde çok agrıyordu artık rahatsız olmaya başlamıştım sonra omuzumda bir kabarcık oluştu ama sivilce degil beze gibi elimle bakayım dedim içinden birden bembeyaz kremden daha kıvamlı birşey çıktıgını gördüm biraz elimle sıkmaya çalıştım ama kesilmek bilmedi sanki yaglı bir krem gibiydi koyu tamamen bittiginde ertesi gün kolumdada agrı kalmamıştı inşallah seninde önemli birşey degildir hayırlı haberle gelirsin canım

Hatice alpaslan....................15 Aralık
derinlik................................16 Aralık
interhat................................16 Aralık
heja....................................22 Aralık
handefe...............................27 Aralık
Balsurat...............................28 Aralık (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili..................................30 Aralık
Berknilay..............................30 Aralık
raebzeh.................................2 Ocak
yağmur20..............................2 Ocak
zynp.ZEYNEP.......................2 Ocak
WANNABABY.......................2 Ocak
ali -ye ..................................7 Ocak
lolo.....................................12 Ocak
pınar77................................15 Ocak
baby nurse
gülücük
idayre
sampuan
kaymaklım
sencerderen
crazybaby
pelosh
enteresan
BTRKLC
NazLı

HAMİŞLER

zeliş82
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

gülücük canım allah oğluna acil şifalar versin onları bizlere bağışlasın...kızlar hep diyorum çok ısrarcı olmayalım bebek için allahın bir bildiği vardır...sonra başımıza öyle dertler çıkıyoki bebeği unutuyoruz...önce sağlık ve huzur isteyelim......inşallah hakkımızda hep hayırlı şeyler olur....ben şu anda sağlığımı daha çok düşünüyorum...bebeğide allahım inşallah bana hayırlı olan bir zamanda yollar...olmazsada canımz saolsun...allah evlatlarımıza sağlıklı ömürler versin...

sağolun kızlar,allah razı olsun..öptüm canlarım yarın pek nete giremem sanırım ancak akşam açarım..şimdiden hepinizi ayrı ayrı öptüm canlarım...hepiniz çok iyisiniz..yüzünüzü görmesemde kalbiniz yüreğiniz çok sıcak çok samimi dostlarsınız hepiniz..hepinize çooooook teşekkür ederim kızlaaarrrr...iyi geceler canlarım...

geçmiş olsun cnm. allah şifa versin:teselli:

Gülücükk canım rabbım ogluna şifalar versin inşallahhh:Saruboceq:
Zeynepimmm canım evet çok haklısınn inankı rabbim bizi sınıyorrrrr..bu cuma meme usg cekılıcem kistim için bakalım büyümüşmüü sonra genel cerraha gıdıcem onun sıkıntısıı korkusu varr.....Vee şimdide çene çıktı basımaaa dr gıttım bugun trabzona sevk ettı dr çene cerrahına gidicem flim yada temografi çekilicek ..Allahımm çok korkuyorum inşallah çok gec kalmamısımdırrr ınsallah ilaçlarla hallolurrr..,inşallah amelıyata gerek kalmazzz senağlama:1no2:Zeynepim inanıkı şuan çocuk düşüncek halde değilim isterki 1 yıl daha olmasınn bu korkuu bana ibrett olduuu.rabbıme dedımm aklımdan cıkamıyorum yardım et bana dedımm.Bakk karsılıgında hastalılarla karsılastımm ve bebegı gercekten unuttumm ibret alıyorum suanda yaşadıklarımdan..İnankı herseyın başı sağlıkk.Belkidee operesayon gerekıcekk ve ben tüp bebegı ertelemek zorunda kalıcam ne yapammm sağlık buu senağlama

gülücük canım çok geçmiş olsun.zeynepcim seninde iyi olmana sevindim.herkez için mutlu umutlu bir gün olsun.:teytey:

günaydın bende 2. çocuk için uğraşıyorum bu ay olmadı malesef acayip bi akıntı oldu bu ay sarı ve kokulu aceba tekrar korunup bi doktara gitsem ilaç falan verirse korunmayınca normalmi aceba böle akıntılar

canım benim ya umarım ikisininde sonuçları temiz çıkar ...belkide stresten her tarafımıza bir şeyler oluyo...en iyisi takmamak...inşallah bütün sorunların hallolurda tez zamanda bebeğine kavuşursun....:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…