- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.201
amiiiiin inşallah zelişcim..yarın hayırlı haberlerini bekliyorum canım..bende yarın dr a gidicem kolum için sol kolum bazen acayip kasılıyo ağrıyo,birde burda sormam doğru olur mu bilmiyorum ama kızlar yaa ben kızımı sütten keseli 6-7 ay oldu ama hala sol göğsümde süt var ucunu sıkınca sarı süt geliyo acaba o ağrı yapabilir mi? bilgisi olan var mı..öptüm canlarım..
kızlar dr. gittim maalesef hamile değilmişim.sonuç0.68 çıktı..ama çok çok üzgünüm ..oğluma akciğer filmi istediler çektirdim..çok öksürüyordu ve geçmiyordu..akciğerlerinde bişey yokmuş ama..omurga egriliği varmış oğluşumun..senağlama k.b.b dediki ortepediye göster başka hastahanedeki ortopediciye gösterdim oda aynısını söyledi..fizik tedaviye gidin tedavisni yaptırın ileride daha kötü olurmuş..akciğerleri gelişmezmiş..senağlama gatadan randevu alıp birde ordaki prof.gösterecegim..inanın saat sabahın 9undan akşam 4e kadar hastahane hastahane gezdik kendi hastalığımı unuttum..ateşler içinde bütün gece yattım durdum ama oğluşum senağlama senağlama
gülücük canım allah oğluna acil şifalar versin onları bizlere bağışlasın...kızlar hep diyorum çok ısrarcı olmayalım bebek için allahın bir bildiği vardır...sonra başımıza öyle dertler çıkıyoki bebeği unutuyoruz...önce sağlık ve huzur isteyelim......inşallah hakkımızda hep hayırlı şeyler olur....ben şu anda sağlığımı daha çok düşünüyorum...bebeğide allahım inşallah bana hayırlı olan bir zamanda yollar...olmazsada canımz saolsun...allah evlatlarımıza sağlıklı ömürler versin...
Gülücükk canım rabbım ogluna şifalar versin inşallahhh:Saruboceq:
Zeynepimmm canım evet çok haklısınn inankı rabbim bizi sınıyorrrrr..bu cuma meme usg cekılıcem kistim için bakalım büyümüşmüü sonra genel cerraha gıdıcem onun sıkıntısıı korkusu varr.....Vee şimdide çene çıktı basımaaa dr gıttım bugun trabzona sevk ettı dr çene cerrahına gidicem flim yada temografi çekilicek ..Allahımm çok korkuyorum inşallah çok gec kalmamısımdırrr ınsallah ilaçlarla hallolurrr..,inşallah amelıyata gerek kalmazzz senağlama:1no2:Zeynepim inanıkı şuan çocuk düşüncek halde değilim isterki 1 yıl daha olmasınn bu korkuu bana ibrett olduuu.rabbıme dedımm aklımdan cıkamıyorum yardım et bana dedımm.Bakk karsılıgında hastalılarla karsılastımm ve bebegı gercekten unuttumm ibret alıyorum suanda yaşadıklarımdan..İnankı herseyın başı sağlıkk.Belkidee operesayon gerekıcekk ve ben tüp bebegı ertelemek zorunda kalıcam ne yapammm sağlık buu senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?