- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.241
arkadaşlar ben şimdi düşük yapıyorum afedersiniz ama fazla kanama olmuyorum düşük yapan fazla kanama olmazmı ben öyle bilyorum....
arkadaşlar ben şimdi düşük yapıyorum afedersiniz ama fazla kanama olmuyorum düşük yapan fazla kanama olmazmı ben öyle bilyorum....
evet kızlar buraya kadarmış malesef avuçlarımdan kayıp gitti meleğim zaten sevinememiştim doğru dürüst şimdi doktordan geldim doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi bebeğimin tutunamadığını söyledi o an içimden bişeyler koptu gitti 15 gün sonra tekrar beta hcg baktıracam değerimin sıfırlanıp sıfırlanmadığını görecez doktorum bir yönden sevinmelisin dedi hem dış gebelik değil hem tüplerin demekki tıkalı değil dedi bir ay korunmamı istedi mikrop kapılmaması için şubatta tekrar korunmayı bırakmamı sööyledi bu arada bebek aspirini ve vitamin kullanmamı söyledi doktorum bu düşüklerinde tekrardan hamile kalma şansını artırdığınıda söyledi herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı mevlem böyle uygun görmüş ne yapalım boynumuz kıldan ince
Zelişcim geçmiş olsun..Benim 2 ay önce yaşadığım böyle birşeydi iştePsikoloji etkileniyor çok fazla ama hemen atlatmanı tavsiye ederim..Zira uzadıkça uzar bizleri çok üzer..Rabbim yine yeniden sana tatlı bir bebek nasip etsin inşallah..Bu durumdan hemen sonrada hamile kalınabiliyor..En azından sağlıklı ebeveynler olduğumuz ortada umarım tez zamanda Rabbim gönlündekini verir sana..
Hepinizi çok çok öperim takipteyim a.s. a.s.
zelişim canım benim çok üzüldüm inanki..ama şöyle düşün Rabbim vucüdümuzu öyle güzel yaratmışki sağlıksız bir bebek olduğunda vucüt onu atarmış..demekki seninkide böyle birşeydi canım ne olur üzülme..bak ne güzel hamile kalabiliyorsun öyle düşün..inşallah tez zamanda tekrardan hamile kalırsın bu seferde kucagına alırsın canımmm.yanındayız arkdaşım Allah yardımcın olsun..Allah seni oğlunu ve eşini korusun canım..
gülücük canım allah razı olsun canım çok ilgilisiniz rabbim herşeyin hayırlısını versin napalım rabbim böyle uygun görmüş senin oğlun hastaydı nasıl şimdi canım umarım iyidir a.s.
çağla şıkel hamileymişş
ya bu ünlüler ha deyince hemen nasıl hamile kalıyolar anlamadım ne kadar doğurganlar böyle...mutlaka bişeyler yapıyolar ama ne acaba....
interhat sen adet oldunmu canım kusura bakma takip edemeyip kaçırmış olabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?