kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

arkadaşlar ben şimdi düşük yapıyorum afedersiniz ama fazla kanama olmuyorum düşük yapan fazla kanama olmazmı ben öyle bilyorum....

arkadaşlar ben şimdi düşük yapıyorum afedersiniz ama fazla kanama olmuyorum düşük yapan fazla kanama olmazmı ben öyle bilyorum....

canım, bünyeden bünyeye değişir. ben düşük yaptığımda adet kanaması gibi olup bitmişti. ama adetten daha uzun süren azar azar kanamalar bir süre devam etmişti. benim çok fazla ağrım sızımda olmamıştı. inşallah seninde olmaz. ne kadar kanaman oldu olmadı takma kafana. sadece dr kontrollerini düzenli ol ki içinde birşey kalmasın. tekrar geçmiş olsun.

canım benim şakır şakır değildi ama 9 gün sürdü.senin kimyasal sa gebelkik adetin gibi olur.ekim ayında ben kimyasal gebelik yaşamıştım.bunda paraparça düştü.

zelişciiiiimm canııımm yaaa..şimdi neti açtım..inan çok üzüldüm canım benim hiçbişey senin sağlığından önemli değil..inşallah hayırlı zamanda hayırlısı ile versin rabbim..bak ne güzel hiç olmazsa sana dr un bi ümit ışığı vermiş..tekrar hamile kalabilirsin allahın izniyle..canım benim sağlığına zarar verecekse ne yapacaksın..demek ki böylesi hayırlıymış..balsurat canım sanada geçmiş olsun..inşallah rabbim korktuğun şeylerden uzak tutar,sağlıklı sıhhatli haberlerini alırız...amiiiinnn..kızlar önce sağlık önemli zaten sağlık mutluluğuda beraberinde getiriyor...öptüm canlarım benim...

zelişim çok üzüldüm canım şimdi ne söylesem acını hafifletmiyecek allah sabır versin canım sen iyisin ya saglıklı bir gebelik yine geçirebilirsin canım kendine dikkat et birtanem

zeliş geçmiş olsun arkadaşım.bende düşük yaşadım küçük olduğu için ve değerin de düşük olduğu için çok kanama ve ağrı olmuyo.allah hayırlısından versin

interhat................................16 Aralık
heja....................................22 Aralık
handefe...............................27 Aralık
Balsurat...............................28 Aralık (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili..................................30 Aralık
Berknilay..............................30 Aralık
raebzeh..................................2 Ocak
yağmur20...............................2 Ocak
zynp.ZEYNEP........................2 Ocak
WANNABABY........................2 Ocak
ali -ye ...................................7 Ocak
lolo......................................12 Ocak
pınar77.................................15 Ocak
Hatice alpaslan.....................16 Ocak
derinlik.................................16 Ocak
baby nurse
gülücük
idayre
sampuan
kaymaklım
sencerderen
crazybaby
pelosh
enteresan
BTRKLC
NazLı
zeliş82

HAMİŞLER

başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

zelişcim çok geçmişolsun,allah sabrını versin.sakın üzülme birini veren allah diğerinide verir.hepimiz bir ümitle beklemiyormuyuz?hayırlısı demekten başka çaremiz yok malesef.

Zelişcim geçmiş olsun..Benim 2 ay önce yaşadığım böyle birşeydi iştePsikoloji etkileniyor çok fazla ama hemen atlatmanı tavsiye ederim..Zira uzadıkça uzar bizleri çok üzer..Rabbim yine yeniden sana tatlı bir bebek nasip etsin inşallah..Bu durumdan hemen sonrada hamile kalınabiliyor..En azından sağlıklı ebeveynler olduğumuz ortada umarım tez zamanda Rabbim gönlündekini verir sana..

Hepinizi çok çok öperim takipteyim a.s. a.s.

sağol canım şimdi biraz daha iyiyim bu kadar kolay atlatabileceğimi sanmıyodum ama benim için hayırlısı olan buymuş demekki önümüzdeki aylara bakıyorum hamile kaldığıma göre demekki bir sorun yokmuş mevlam inşallah hepimize güzel hayırlı yazılar yazar inşallah....a.s

zelişim canım benim çok üzüldüm inanki..ama şöyle düşün Rabbim vucüdümuzu öyle güzel yaratmışki sağlıksız bir bebek olduğunda vucüt onu atarmış..demekki seninkide böyle birşeydi canım ne olur üzülme..bak ne güzel hamile kalabiliyorsun öyle düşün..inşallah tez zamanda tekrardan hamile kalırsın bu seferde kucagına alırsın canımmm.yanındayız arkdaşım Allah yardımcın olsun..Allah seni oğlunu ve eşini korusun canım..

gülücük canım allah razı olsun canım çok ilgilisiniz rabbim herşeyin hayırlısını versin napalım rabbim böyle uygun görmüş senin oğlun hastaydı nasıl şimdi canım umarım iyidir a.s.

gülücük canım allah razı olsun canım çok ilgilisiniz rabbim herşeyin hayırlısını versin napalım rabbim böyle uygun görmüş senin oğlun hastaydı nasıl şimdi canım umarım iyidir a.s.

sendende Allah razı olsun canım..oğlumu pazartesi yada salı gataya götürecegim ordaki profesörede gösterecegim ondan sonra yönlendirecek bakalım neler yaşayacagız..Allah herşeyin hayırlısını versin ne yapalım derdi veren rabbim dermenınıda veriri elbet..erken teşhis edildi bunada şükür..saol canım sende çok ilgilisin..:1hug:

interhat sen adet oldunmu canım kusura bakma takip edemeyip kaçırmış olabilirim...

ilgin için teşekkür ederim arkadaşım olmadım daha ama herhalde kendimde düşünmekten getirmiyom .ama buay çok umutluyum ya eşimde öyle inl.herkese hayırlısı olsun amin..:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…