- 31 Mart 2008
- 3.704
- 10
- 356
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.221
kızlar dr. gittim maalesef hamile değilmişim.sonuç0.68 çıktı..ama çok çok üzgünüm ..oğluma akciğer filmi istediler çektirdim..çok öksürüyordu ve geçmiyordu..akciğerlerinde bişey yokmuş ama..omurga egriliği varmış oğluşumun..senağlama k.b.b dediki ortepediye göster başka hastahanedeki ortopediciye gösterdim oda aynısını söyledi..fizik tedaviye gidin tedavisni yaptırın ileride daha kötü olurmuş..akciğerleri gelişmezmiş..senağlama gatadan randevu alıp birde ordaki prof.gösterecegim..inanın saat sabahın 9undan akşam 4e kadar hastahane hastahane gezdik kendi hastalığımı unuttum..ateşler içinde bütün gece yattım durdum ama oğluşum senağlama senağlama
Gülücükk canım rabbım ogluna şifalar versin inşallahhh:Saruboceq:
Zeynepimmm canım evet çok haklısınn inankı rabbim bizi sınıyorrrrr..bu cuma meme usg cekılıcem kistim için bakalım büyümüşmüü sonra genel cerraha gıdıcem onun sıkıntısıı korkusu varr.....Vee şimdide çene çıktı basımaaa dr gıttım bugun trabzona sevk ettı dr çene cerrahına gidicem flim yada temografi çekilicek ..Allahımm çok korkuyorum inşallah çok gec kalmamısımdırrr ınsallah ilaçlarla hallolurrr..,inşallah amelıyata gerek kalmazzz senağlama:1no2:Zeynepim inanıkı şuan çocuk düşüncek halde değilim isterki 1 yıl daha olmasınn bu korkuu bana ibrett olduuu.rabbıme dedımm aklımdan cıkamıyorum yardım et bana dedımm.Bakk karsılıgında hastalılarla karsılastımm ve bebegı gercekten unuttumm ibret alıyorum suanda yaşadıklarımdan..İnankı herseyın başı sağlıkk.Belkidee operesayon gerekıcekk ve ben tüp bebegı ertelemek zorunda kalıcam ne yapammm sağlık buu senağlama
Meraba arkadaşlar 6 ay oldu 2. çocuk için uğraşıyoruz ama olmyor anlamadım dr. da gittim bir problem yok neden olmuyor bilmiyorum. kızıma ilk ayda kalmıştım bu beni rahatsız etti birden bir hırs yaptım neden olmuyor diye bu kadar kafama takmam aslında ama takmamayada çok uğraşıyorum ama elde değil. adet tarihim 18 aralık adet belirtileri yaşıyorum bu ayda olmadı herhalde sil baştan 1 ay daha bekle pfffff çok sıkıcı benide listenize alırsanız sevinirim uzun zamandır girmiyorum iyice kafama takmıyım diye
kızlar dr. gittim maalesef hamile değilmişim.sonuç0.68 çıktı..ama çok çok üzgünüm ..oğluma akciğer filmi istediler çektirdim..çok öksürüyordu ve geçmiyordu..akciğerlerinde bişey yokmuş ama..omurga egriliği varmış ..senağlama gatadan randevu alıp birde ordaki prof.gösterecegim..inanın saat sabahın 9undan akşam 4e kadar hastahane hastahane gezdik kendi hastalığımı unuttum..ateşler içinde bütün gece yattım durdum ama oğluşum senağlama senağlama
günaydın bende 2. çocuk için uğraşıyorum bu ay olmadı malesef acayip bi akıntı oldu bu ay sarı ve kokulu aceba tekrar korunup bi doktara gitsem ilaç falan verirse korunmayınca normalmi aceba böle akıntılar
kızlar yine hüsran 34 , 66, olan kantestim 20 düştü galiba düşük yapıyorum sizce dış gebelik riski olabilirmi yoksa düşükmü acba kürtaj olmam gerekirmi çok kötüyüm zaten sevinmedein sevincimi yaşayamadan avuçlarımdan kayıp gitti
kızlar yine hüsran 34 , 66, olan kantestim 20 düştü galiba düşük yapıyorum sizce dış gebelik riski olabilirmi yoksa düşükmü acba kürtaj olmam gerekirmi çok kötüyüm zaten sevinmedein sevincimi yaşayamadan avuçlarımdan kayıp gitti
evet kızlar buraya kadarmış malesef avuçlarımdan kayıp gitti meleğim zaten sevinememiştim doğru dürüst şimdi doktordan geldim doktorum kimyasal gebelik geçirdiğimi bebeğimin tutunamadığını söyledi o an içimden bişeyler koptu gitti 15 gün sonra tekrar beta hcg baktıracam değerimin sıfırlanıp sıfırlanmadığını görecez doktorum bir yönden sevinmelisin dedi hem dış gebelik değil hem tüplerin demekki tıkalı değil dedi bir ay korunmamı istedi mikrop kapılmaması için şubatta tekrar korunmayı bırakmamı sööyledi bu arada bebek aspirini ve vitamin kullanmamı söyledi doktorum bu düşüklerinde tekrardan hamile kalma şansını artırdığınıda söyledi herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı mevlem böyle uygun görmüş ne yapalım boynumuz kıldan ince
kızlar dr. gittim maalesef hamile değilmişim.sonuç0.68 çıktı..ama çok çok üzgünüm ..oğluma akciğer filmi istediler çektirdim..çok öksürüyordu ve geçmiyordu..akciğerlerinde bişey yokmuş ama..omurga egriliği varmış oğluşumun..senağlama k.b.b dediki ortepediye göster başka hastahanedeki ortopediciye gösterdim oda aynısını söyledi..fizik tedaviye gidin tedavisni yaptırın ileride daha kötü olurmuş..akciğerleri gelişmezmiş..senağlama gatadan randevu alıp birde ordaki prof.gösterecegim..inanın saat sabahın 9undan akşam 4e kadar hastahane hastahane gezdik kendi hastalığımı unuttum..ateşler içinde bütün gece yattım durdum ama oğluşum senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?