- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.261
sanada hayırlı cumalar ben bu ay süt buharını uygulamaya karar verdim ve dün başladım inşallah olur bakalım bunu tavsiye eden hep böyle hamile kalmışgünaydın kızlaaarrr.. herkese hayırlı cumalar...
ilgin için teşekkür ederim arkadaşım olmadım daha ama herhalde kendimde düşünmekten getirmiyom .ama buay çok umutluyum ya eşimde öyle inl.herkese hayırlısı olsun amin..:CüvCüv:
canım gününde geçmiş neden bir test yapmıyosun...hayırlı haberler verirsin inşallah...
çağla şıkel hamileymişş
ya bu ünlüler ha deyince hemen nasıl hamile kalıyolar anlamadım ne kadar doğurganlar böyle...mutlaka bişeyler yapıyolar ama ne acaba....
valla sonuna kadar katılıyorum. yıllarca yüzlerce ilişki yaşıyorlar, onca sene korunuyorlar, arada istenmedik hamilelikleride oluyordur, onlarıda aldırıyorlardır ama istedikleri zaman pat diye hamileler. gelde kafayı yeme.-tatlicadiarzu-
bencede kesin birşeyler yapıyorlar. mesela seren serengil üç bebeğinede tüp bebek yöntemiyle kalmış.
valla sonuna kadar katılıyorum. yıllarca yüzlerce ilişki yaşıyorlar, onca sene korunuyorlar, arada istenmedik hamilelikleride oluyordur, onlarıda aldırıyorlardır ama istedikleri zaman pat diye hamileler. gelde kafayı yeme.-tatlicadiarzu-
bencede kesin birşeyler yapıyorlar. mesela seren serengil üç bebeğinede tüp bebek yöntemiyle kalmış.
ewet ya bune böyle bizede söyleserde bu kadar stres yapmasak bari..apartmanda çok hamiş var yine kendimi eksik hissetmeye baladım kızlar..aynı duyguyu oğlum olmadan öncede yaşamıştım..:1no2:öf ya çok şeymi istiyorum aceba..:1no2:tabi hayırlı ve sağlıklı ewlat istiyorum Rabbimden en başta..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?