kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar çağla şıkel 1 haftalık gebeymişCADIARZU
ben ilk bebeğime hamileyken bile dr 12 haftada kan testi yaptırdı gözünüzaydın hamilesiniz demişti.düşükde bile çok erken çok erken panik yok demiştiyerimseniben

Son düzenleme:
herkese hayırlı akşamlar canlarım..bugün pek kimse açmadı galiba..nasılız bakalım..moraller yüksektir inşallah..bu arada zelişcim nasıl oldu acaba..öptüm canlarım..yaa kızlar bu ünlüler bi alem kızlar istediğinde aldırır istediğinde doğururlar..siz onları kafaya takmayın ...taktıkça moralimiz bozuluyo..

canım bende buralardayım ama kızımı banyo yaptırıcam saçımız çok uzun valla şimdi zor geliyor belim agrıyacak gene ama olsun yapacak birşey yok sonra görüşürüz öptüm kızlar

günaydınnnn...aliyecim bugün pazar herkes yatak keyfi yapıyodur...eee pazar olduğu için gezmeye gidenlerde çoktur...bende çıkıcam biraz sonra....öpüyorum hepinizi...

interhat................................16 Aralık
heja....................................22 Aralık
handefe...............................27 Aralık
Balsurat...............................28 Aralık (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili..................................30 Aralık
Berknilay..............................30 Aralık
raebzeh..................................2 Ocak
yağmur20...............................2 Ocak
zynp.ZEYNEP........................2 Ocak
WANNABABY........................2 Ocak
ali -ye ...................................7 Ocak
lolo......................................12 Ocak
pınar77.................................15 Ocak
Hatice alpaslan.....................16 Ocak
derinlik.................................16 Ocak
BTRKLC...............................19 Ocak
baby nurse
gülücük
idayre
sampuan
kaymaklım
sencerderen
crazybaby
pelosh
enteresan
NazLı
zeliş82

HAMİŞLER

başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

bugün benim internette problem var bir geliyor bi gidiyor burası baya yağışlı bu arada zeynepciğim benim adet tarihim 8 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…