- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.381
cerot,xxgizemxx topiğimize hoşgeldiniz...umarım listeye girdiğiniz gibi hamiş çıkarsınız
güleser1983 belirtilerin çok güzel adetinde geçtiğine göre umut var demektir...inşallah güzel haberlerin gelir canım...
cerot,xxgizemxx aramıza hoşgeldiniz..inşallah burası uğurlu gelir canlarım.kızlaaaarrr nerdesiniz huu huuuu..öptüm canlarım..
kız allah sana ne deyim emiii..bu kırmızılarda senden bıkıp gidecek birgün..tamam tamam al sana bebek diye kaçacak delüüüümm..beni güldürdün yaa allahta tez zamanda hayırlısıyla seni güldürsün inşallah canım..
allah iyiliğini versin bencede kutlamalısın ne güzel ki adet oluyorsun olmasan bide o stes hadi bakalım bidahaki aya kismet
kaydirigubbakcemile3Ben bile kendi kendime güldüm yazdıklarımı okuyunca :)Herşeyde bir hayır vardıırrrr sağlıgımız yeterkı ıyı olsun kızlarr :) herşey bebe değilmiş bu hayatta :)Rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda hayırlı zamandaa olsun geç olsun yeterki hayırlı evlatlar olsunn inşallah:Saruboceq::Saruboceq:balsurat
Allah senin iyiliğini versin emi..vallahi çok güldüm..ama helal be sana boşwerrrr hihoyyyt hep üzülecek değiliz ya oldu oldu olmadı vardır bir sebepi..vardır bir hayır bundada..Allah mutluluğunu sevincini daim etsin inşallah..çok öpüyorum seni maşallah diyeyimde nazar degmesin bacummm..
Başakcım inşallah öyledırr hep günü gününe olan adetim geçen ay ve bu ay erken başladı gelmeye :)Güzel hamiş allaha emnaet ol :Saruboceq:valla kızlar bence erken adet olmak gebelige daha yakın oldugunuza işarettir en son adet oldugumda 3 gün erken gelmişti şaşırmıştım sonraki ayda bebişim geldi umarım sizinde öyle olur inşallah
günaydın kızlaarr..herkese hayırlı cumalar..cumanız bol dualı ve mübarek olsun..cerot cum inşallah rabbim tez zamanda yüzünü güldürür..dediğin gibi inşallah bu topik hamiş haberleriyle kaynıycak..allah kızını sana bağışlasın canım..benimde kızım 3 yaşına girdi..hayırlısıyla tedavi, hamile kalıyım ,doğuruyum derken 3 yaşını bitirir..belkide daha fazla..hayırlısı inşallah..lolo cum canım sıkma canını..rabbim bize birer tane vermiş ya,kurban olduğum birini veren ikinciyide hayırlısıyla verir inşallah..kızlar bence hepimiz şöyle bi düşünelim..nerde eksiğimiz var,eminim ki çoğumuzun bazı yerlerde açığımız var ki onları kapatmamız lazım..yani başkalarının hamile olduğunu duyunca kızıyoruz ,yeri galiyo kıskanıyoruz gibi vs.birbirimiz ve o hamile olanlar için bol bol dua edelim..rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla hepimize yeniden o muhteşem duyguyu anneliği nasip etsin..amiiinnn..öptüm canlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?