- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.401
ooo maşallah canım seninki genç kız olmuş..allah bağışlasın..tedaviyle hamile kaldığım için hemen başlayım çalışmalara dedim...inşallah korktuğun şeylerden uzak tutsun rabbim.daha gençsin canııımm..hemen salma kendini 35 ne ki..hadi kızlar..şimdi halay zamanı tey tey teeeeyyyy...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:öptüm canlarım..:1hug:
sorma gelin edeceğim kızımı:)))) canım ben de 4 senelik tedaviden sonra sahip oldum kızıma..ööle ha diyince olmadı yani benimde..yine başladık bakalım bi maratona:)))
klava: 35 değiiil 33... amanın sen iyice beni teyze yaptın yaaa senağlama
ama salmaya salmıyorum çakı gibiyim valla..çatır çatır doğurma isteği var içimde..İnşallah olacak hepimizin dee..lütfen hep ama hep olumlu yazalım olur mu..balsurat gibi:))))
sevgiler herkeseea.s.
merhaba kızlar hepinizi öpüyorum hayırlı cumalar...bu aralar pek giremiyorum oğluşum yine hasta ateşlendi...ama okuyorum yazdıklarınızı...
balum aşkum bu ay en güzelini yaptın yaşasın kırmızılar...üzülmek yok neşeyle yolumuza devam...
kzlar yine bir moral bozukluğuyla geldin son bir aydır eşimin sol testisinde ağrı vardı bugün doktora gitti dr varikosel başlangıcı dedi ilaç verdi ayın dokuzunda film çekicek evet kızlar benim hamile kalmam artık galiba imkansız herşey üst üste geliyo çok çaresizim ya üff eşim ameliyat asla istemez biliyorum onu zaten olursa olur olmazsa olmaz diyodu hep ya niye herşey beni buluyo offf off
merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum :) benim de iki yaşında dünyalar tatlısı bi oğlum var ve ikinci çalışmaları başladı bakalım hayırlısı artık, bu arada adetim tam 5 gün gecikti bu gün test yaptım ve yine negatif niye acaba aynı durumda olan var mı?
bir iyileşeyim vallahi görün siz beni..zati dr. herbişeyi yasak etti.şakkıdı.bu ay kardeş kardeş yattık koçişle valla..yasakmış pehh..yaşım 28 ama yumurtalarım pek yaşlıymış peh..Rabbim verdikten sonra ister yaşlı olsun ister tembel isterse rezervde düşüş desinler..valla hiç umursamıyorum kızlar..hatta bir kırmızılar gelsede şu kist erimişde olsa koçişinde bir gönlünü yapsam diye gün sayıyorum..cerotcum demi ama..hasta hasta fazla zıplamadan haydi kızlarrhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
merhaba kızlar hepinizi öpüyorum hayırlı cumalar...bu aralar pek giremiyorum oğluşum yine hasta ateşlendi...ama okuyorum yazdıklarınızı...
balum aşkum bu ay en güzelini yaptın yaşasın kırmızılar...üzülmek yok neşeyle yolumuza devam...
çok geçmiş olsun bacımm..benimkide öyle şu öksürüğü hiç geçmiyor yaa..birde skolyoz çıktı..güya yüzmeye götürün diyorlar çocuğu..öksürüyo zaten iyice hasta ettirecekler bana..kötükedihüso
kzlar yine bir moral bozukluğuyla geldin son bir aydır eşimin sol testisinde ağrı vardı bugün doktora gitti dr varikosel başlangıcı dedi ilaç verdi ayın dokuzunda film çekicek evet kızlar benim hamile kalmam artık galiba imkansız herşey üst üste geliyo çok çaresizim ya üff eşim ameliyat asla istemez biliyorum onu zaten olursa olur olmazsa olmaz diyodu hep ya niye herşey beni buluyo offf off
canım, niye hemen kararttın umutlarını. Rabbim o kadar büyük ki, çıkmadık candan ümit kesilmez. asma bakim suratını.:teselli:
merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum :) benim de iki yaşında dünyalar tatlısı bi oğlum var ve ikinci çalışmaları başladı bakalım hayırlısı artık, bu arada adetim tam 5 gün gecikti bu gün test yaptım ve yine negatif niye acaba aynı durumda olan var mı?
ya inanırmısın bu sene benim için hep dertli geçti yara çıktı bende peşine doktorum bir değerimin yüksek çıkması sonucu kanserden şüphelendi peşine kistim oldu daha sonra eşim hastanelere düştü ben düşük yaptım şimdide bu benim hayallerim yıkılıyo bebek sahibi olmak bana çok uzak inanırmısınız dünyadan soğumuş durumdayım işte bir yavrum var işte allahım ona uzun ömürler versin...senağlama
ya inanırmısın bu sene benim için hep dertli geçti yara çıktı bende peşine doktorum bir değerimin yüksek çıkması sonucu kanserden şüphelendi peşine kistim oldu daha sonra eşim hastanelere düştü ben düşük yaptım şimdide bu benim hayallerim yıkılıyo bebek sahibi olmak bana çok uzak inanırmısınız dünyadan soğumuş durumdayım işte bir yavrum var işte allahım ona uzun ö
ömürler versin...senağlama[/QU
canım benim zelişcim geçmiş olsun ..bitanem hemen kendini koyuverme lütfen..biliyorsun rabbim sevdiği kuluna ağır sınavlar verir..sen bizden daha iyi bilirsin canım benim..inşallah eşin tedavisini olursa hayırlısıyla tekrardan başlarsın..yeter ki sen eşin ve oğluşun sağlıklı sıhhatli mutlu olun ..önemli olan bu..şeytan seninle tam bu zamanda çok uğraşır..seni kızdırır allah korusun isyana bile sürükler..rabbim seni vesveselerden korusun bitanem..allah yardımcınız olsun tez zamanda şifasını versin ..senin üzülmeye değil eşine bu konuda destek olman unutturman lazım canım..bilirsin erkekler bizler gibi değil,onlar kendileri hakkında en küçük şeyi sorun haline getirir kafasına takarlar..moralini yüksek tut bitanem..hadi kızlar bizlerde zelişcim ve eşi için ayrıca dua edelim....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?