- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.421
kzlar yine bir moral bozukluğuyla geldin son bir aydır eşimin sol testisinde ağrı vardı bugün doktora gitti dr varikosel başlangıcı dedi ilaç verdi ayın dokuzunda film çekicek evet kızlar benim hamile kalmam artık galiba imkansız herşey üst üste geliyo çok çaresizim ya üff eşim ameliyat asla istemez biliyorum onu zaten olursa olur olmazsa olmaz diyodu hep ya niye herşey beni buluyo offf off
interhat....................................16 Aralık
güleser1983.............................22 Aralık
handefe...................................27 Aralık
mawili.....................................30 Aralık
Berknilay.................................30 Aralık
raebzeh.....................................2 Ocak
yağmur20..................................2 Ocak
zynp.ZEYNEP............................2 Ocak
WANNABABY............................2 Ocak
gülücük.....................................6 Ocak
ali -ye ......................................7 Ocak
idayre.......................................8 Ocak
cerot.......................................10 Ocak
lolo.........................................12 Ocak
kyt043.....................................13 Ocak
pınar77...................................15 Ocak
Hatice alpaslan.......................16 Ocak
derinlik...................................16 Ocak
xxgizemxx..............................18 Ocak
BTRKLC..................................19 Ocak
heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82
HAMİŞLER
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah
ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...
gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....
kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....
canım benim yeni tarihim 25 ocak
Kızlar anavatan kan agladı bugün umutlar yeni yıla.
canım boşver dinlenmiş olursunuz biraz da..valla saçımızın suyu kurumadı yaw gün aşırı
çalışmaktan.:))))canım senin yaşın gençmiş bana göre..30 dememiş daha.dinleme sen..dr ların her söylediğine de kulak asmamak lazım canım ya..ne yaşlısıymış..yumurtalığın yaşlısı mı olurmuş hem..çıtır çıtır yumurtalığın var ben biliyorum:)))) gördüm rüyamda:)))))))
bak sen de kırmızıları hasretle bekliyorsun yeri geliyor dimi..
yani yumurtalar çatlıyor mu çatlamıyor mu bilmiyorum ama biz çatlayacağız kızlar az kaldı..neye sevinip neye üzüleceğimizi şaırdık vallakafamçokkarıştı
canım sevgilerra.s.
Kızlar anavatan kan agladı bugün umutlar yeni yıla.
selam kızlaarrr yattınız mı? malum hafta sonu trafiği gezmeye gittim açamadım neti..nasılsınız bakalım..keyifler iyidir inşallah..kızlar eltim rüyasında beni görmüş test yapmışım pozitif çıkmış..hayırdır inşallah..bugünlerde çok rüyalar gördüm ama hayırlısı..öptüm canlarım..
merhaba kızlar buraya uyeyım ama bu bolumu ılk defa okuyorum....kısaca kendımı anlatayım...bı tanecık oglum var 3.5 yasında....artık ona bı kardes ıstıyoruz....ben spıralle koruyordum.5 ay once cıkarttırdım.bıraz zor oldu tabı.anestezıyle aldılar..5 aydan berı 2.yı denıyoruz ancak hala tık yok...adetıme 2 gun kaldı...bakalıma artık ne olacak..ama dun bıraz ümıtlerım kırıldı...acaib kasıklarım agrıdı.adetım gelecek gıbı.bu ayda olmazsa doktora gıdegım artık.....işte benım hıkayemde bu kadarrrrrrrr
teşekkür ederim allah inşallah en kısa sürede hepimize nasip eder, herşeyin hayırlısı canımkaydirigubbakcemile5aramıza hoşgeldin..hala adet olmadıysa daha hemen pes etme bence..idrar testi hemen çıkmıyor biliyorsun..birkaç gün daha bekle o zaman tekrar yap..yada en basit yolu kanda hemen çıkar..kan testi yaptır..valla çok çmrendim halinize 2yaşında oğlunuz 2.yi düşünüyorsunuz maşallah valla..ben oğlum o yaşlardayken hiçççç düşünmüyordum bile..hakkınızda hayırlısı olsun tekrardan hoşgeldiniz..
canım bozma moralini yaa..o ameliyatı olan bir tanıdığım vardı ve hemen akabinde bebek sahibi oldular..hatta adamın sperm sayısı da oldukça düşüktü yani..seninkinde sadece başlangıç var..karamsar olma hemen..merak etme ve lütfen negatif düşünme..hemen imkansız deme lütfenn..valla kızarımklava: noluyoruz bu liste taşacak yaw şaka değil..bak gör hiç önemli bişii çıkmayacak ve bebiş geliceek...
canım hoşgeldin..Allah bağışlasın oğluşunu öncelikle. ve 2 yaşında hemen uzatmadan düşündüğüne çok iyi etmişsin tebrik ederim seni. benimki gelin olacak:)))) 6 yaşında ve tedaviyle bebek sahibi olmama rağmen arayı açmak durumunda kaldımneyse ki inancımı yitirmedim ve olacağına inanıyorum..hem bu topikte bi şans var kızlar inanın..herkes patır patır dökülecek gebe haberleriyle..pozitif-pozitif-pozitif düşünce yalnızca, unutmayın...
kanda hemen çıkmayadabilir canım..birkaç gün bekle tekrar yap test..olmadı bir dahaki aya inşallahh...fazla geçmeyecek ..lütfen sen de öyle düşün ve ona inan..
sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?